Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek van de Traveljunkies 

 Er staan 440 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Sandra Visser - maandag, 19 november 2018 om 16:21

Hele leuke website om doorheen te browsen!

Afzender: Jasa SEO - dinsdag, 27 februari 2018 om 16:34
Homepage: http://seo.pointopoin.com

Ziet er goed uut!

Afzender: Mascha - zaterdag, 16 september 2017 om 21:19

Hoi Leo & Rosalie, goed om te lezen dat jullie nog steeds reizen. Tip: Magic Oceans op Bohol. Na het lezen van jullie verhaal zijn we in 2010 naar Magic Island geweest en vorig jaar beide resorts bezocht, heerlijk.

Afzender: MonicaT - maandag, 6 februari 2017 om 14:49

Erg leuke reisverhalen, vooral de diversiteit van cruise tot wintersport en rondreizen!

Afzender: Jimmy Wood - zaterdag, 9 januari 2016 om 12:49
Homepage: http://www.1500loan.co.uk/

FICO rating assumes a vital part while a borrower applies for any loan. This FICO rating goes about as a measuring stick, on the premise of which loan rate, loan term and the loan sum are chosen. In this manner, benefiting loans gets to be harder for those borrowers who have unfavorable financial assessment. Be that as it may, now they can fight off this situation with antagonistic credit secured loans.

Afzender: Peter - donderdag, 19 maart 2015 om 21:46
Homepage: http://com.uanic.name/

Tack U

Afzender: Chris - vrijdag, 9 mei 2014 om 15:31
Homepage: http://www.machweg.nl

Leuke en informatieve website! Wanneer komt jullie verslag over Zuid Afrika online?

Afzender: Lisa - donderdag, 20 februari 2014 om 10:54
Homepage: http://www.vakantiehuizen-frankrijk.nl

Als reiswebsite heb ik genoten van het lezen van de verhalen op je website. Ik wil je graag attenderen op vakantiehuizen specialist in Frankrijk. Mooi aanvulling voor de handige links pagina: Vakantiehuizen-Frankrijk.nl

Afzender: Debby de Haan - donderdag, 5 december 2013 om 14:55

ik heb jullie site doorgenomen, komt veel bijkijken zeg en je moet met alles rekening houden. Maar beter goed voorbereid gaan want kan hoop ellende schelen. Het viel alleen mij op dat je bij de toiletartikelen wat je mee neemt geen nagelschaartje/ knippertje erbij heb geeschreven. Want juist die miste ik enorm toen ik met vakantie was...( ook al was het maar kort) Tip van Debby

Afzender: Lieke - zondag, 14 april 2013 om 21:36

Hoi ik ben op jullie site gewezen door Ties, omdat we op zoek zijn naar duiktips in Egypte. Zo te lezen moeten we in Marsa Alam zijn?! Maar zo las ik ook dat jullie naar zuid-Afrika gaan, daar zijn wij afgelopen zomer geweest! Dit was helemaal super! Het kooi-duiken met haaien hebben we overwogen, maar wij hebben gekozen voor een walvissen boottocht omdat we dit specialer vonden (dat seizoen is korter) maar ook omdat we van verschillende locals hoorden dat het veel te kunstmatig is; de haaien worden gewoon gelokt en bovendien hebben de mensen elders last van die agressieve haaien doordat ze gevoerd worden.. het is maar een tip! Kruger park is gaaf, maar niet het mooiste park. Addo vonden wij veel mooier! In ieder geval zal het een geweldige reis worden! Overigens hebben wij onze reis helemaal zelf gepland en losse accommodaties geboekt steeds, zelf rond rijden met de auto is ook echt super makkelijk. Veel plezier!

Afzender: Mascha - maandag, 18 februari 2013 om 19:28

Hallo Leo en Rosalie,
ik ben benieuwd naar jullie reis naar Zuid Afrika, ik ben momenteel aan het sparen voor de 28 daagse rondreis.
Ik ben zeer benieuwd naar de cage dive met witte haaien, lijkt me geweldig (ENG!).
Groetjes Mascha

Afzender: Mascha - vrijdag, 7 december 2012 om 20:23

Hoi Leo,heel vervelend oorontsteking , zeker als duiker.Ik heb ook snel oorproblemen en kreeg tijdens de cursus al een goede tip: zure druppels.Ik gebruik ze regelmatig en nog nooit problemen gehad. Preventief druppelen na het duiken en dat houd je oren schoon en minder kans op ontstekingen.Succes!Groetjes Mascha

Afzender: Thara - zondag, 10 juni 2012 om 11:20

Hallo Leo en Rosalie,

Ik moet voor school een profielwerkstuk maken en doe dit voor het vak Aardrijkskunde. Ik las dat jullie een rondreis hebben gemaakt door Noord-Thailand en ook bergstammen hebben bezocht. Het leek mij interessant om over de zeven grootste bergstammen in Noord-Thailand mijn profielwerkstuk te doen en vroeg me dan ook af of jullie mij misschien wat meer over jullie persoonlijke ervaringen willen vertellen op het gebied van de bergstammen die jullie gezien hebben. Dit zou me erg helpen, aangezien ik ook een onderzoek moet doen. Ik hoop iets van jullie te horen.

Groetjes Thara vd Bijl
x.thara_@live.nl

Afzender: radjen jagesar - zaterdag, 12 mei 2012 om 9:50

Hi duikgabber, dank voor de 5 mooie duiken die we samen hebben gemaakt. U'r the best dive buddy one can wish. Hope we will make some more in the future. U'r ready to start the dive instructor's course!

Afzender: Rondreis Thailand - dinsdag, 8 mei 2012 om 14:22
Homepage: http://www.thailandrondreizen.net

Leuke informatie te vinden op deze site! Wellicht is de site www.thailandrondreizen.net een goede om toe te voegen op jullie linkpagina als informatieve site over een rondreis Thailand.

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid