Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Johan & Claudine 

 Er staan 168 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Hugo Vanreyten - donderdag, 20 september 2018 om 12:38

Hallo Claudine en Johan,Inspirerend om te lezen hoe jullie invulling geven aan deze wijze van reizen. Wij orienteren ons op onze eerste camper-aanschaf en zijn gesterkt in dat besluit na het lezen van jullie reisverhalen.Veel reisplezier nog,Claire en Hugo

Afzender: Micheline - zondag, 26 augustus 2018 om 11:59

proficiat man , we kunnen er heel wat uit leren, overnemen en ooit eens doen ! mooi geschreven en als de tijd rijp is kom ik om raad.
ik hoop dat ik dat geluk nog ooit mag hebben . Super !

Afzender: Marleen DE LUYCK - woensdag, 12 april 2017 om 15:41

Hallo,

Het is al 10 jaar geleden dat we via via jullie allereerste camper kochten. De hymer B564. We hebben er prachtige reizen mee gemaakt (90.000KM). Hij doet het nog steeds prima en ziet er zowel binnen als buiten nog mooi uit.
We hebben nu een tweedehands hymer gekocht van 9 jaar oud met slechts 20000KM op de teller. Een hymer B764SL omwille van de slaapplaatsen achteraan. Hopelijk beleven we er evenveel plezier aan dan aan onze eerste. Ik volg jullie nog regelmatIG en merk dat het reizen jullie nog altijd bevalt.
Nog veel reisplezier. Groetjes uit steenokkerzeel. Marleen en Francis

Afzender: Frank & Ingrid - maandag, 23 januari 2017 om 14:48

Beste Johan & Claudine
De link naar jullie hadden wij al langer gevonden via de zwerfautosite waar ik véél lees en even veel schrijf met als nickname frankdg
Voor het éérst bladeren wij dus eens door al jullie mooie reizen
De mooie presentatie met telkens een beknopt verslag maakt het lezen aangenaam.
Sinds wij in 2017 beide op pensioen zijn zullen wij langer weg kunnen.
Wij houden van het reizen in etappes aangezien we nu héél het jaar op vakantie zijn!
Daarom zijn jullie reisverslagen een perfecte leidraad om een reisplan op te maken.
Eérst nu nog afwachten naar beter weer en dan zijn we weer vertrokken
Met camper-groetjes vanuit Lint
Frank & Ingrid

Afzender: Hurckmans Luc - donderdag, 12 januari 2017 om 10:24

Beste Johan en Claudine,
Vorig jaar zijn wij ook aan het Lago Maggiore geweest in Baveno.
Wij hebben daar met onze camper Burstner Ixeo-time verbleven in camping Parisi*** gelegen aan het meer en dicht bij het centrum, de camping is ook aangesloten bij ACSI maar is eerder aan de kleine kant maar verder in orde.
Verwacht echter geen waterglijbanen en toestanden,maar goed om te verblijven.
Vriendelijke groeten,
Luc&Nadine.

Afzender: Eric en Nicole - maandag, 7 maart 2016 om 15:12

Schitterende site!! Zeer nuttig voor ons vooral wat Frankrijk en Portugal betreft. We gebruiken al uw gegevens en denken aan u eenmaal ter plaatse. Volhouden aub!!

Afzender: Jan Rokx - zaterdag, 28 november 2015 om 16:28

Wij hebben jullie website ook gevonden. We hebben zelf ook een camper dus het zijn voor ons ook mooie reien om ook te maken.Jullie hebben een mooie website. Veel plezier met jullie volgende camperreizen. groeten Jan en Rina Rokx.

Afzender: hans - woensdag, 19 augustus 2015 om 10:00

Dank jullie wel voor alle leuke en nuttige informatie. Een genot om te lezen...en niet stoppen met je verslagen hoor.Ik als kersverse en onervaren camperaar ben blij dat jullie alle informatie willen delen.Bedankt !

Afzender: Michel Deman - zondag, 4 januari 2015 om 21:55

Hallo!Eindelijk eens een degelijke Vlaamse campersite. Ik las reeds enkele reisverslagen, en de lust om in het voorjaar opnieuw met de camper te reizen is er niet op verminderd. Integendeel. Twee jaar geleden kocht ik samen met mijn vriendin een camper (we verloren beiden onze levenspartner). Toeval of niet: ook bij ons was de keuze een Carthago Tourer of een Hymer Exsis I. De eerste haalde het. De reden: zeer negatieve ervaringen bij Campirama (mijn dochter heeft een Hymer Exsis Ford)Wellicht gaat onze voorjaarscamperreis via Frankrijk naar Valencia. Het verbaast me dat jullie - als ervaren fietsers - opteerden om Valencia met de metro te bezoeken. Ik meende dat er vanaf de camperplaats een fietspad naar de stad liep. Vergis ik me?Met vriendelijke groeten,Michel DemanHeusden-Destelbergen

Afzender: jef - vrijdag, 2 januari 2015 om 21:11

Beste reiswensen voor 2015 en dank voor deze prachtige verslagen en info. Hopend dat ik, af en toe, nog wat nieuws kan plukken , wens ik jullie nog vele en zalige wegen ,Groeten

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid