Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Jip & Jan  

 Er staan 121 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Yolanda - zondag, 26 juni 2016 om 12:59

Wat begon als een leuk idee tijdens een teamuitje op mijn werk heeft geresulteerd in een jaar modules volgen bij Helen en haar gastdocenten! Nog nooit had ik aan yoga gedaan...maar na een jaar flink hard werken , zowel aan eigen yoga kennis als aan en bij de modules.....nu dan de certificaten ouder/kind yoga en kinderyoga in the pocket! Ook zelf heb ik tijdens de modules stappen gezet!! Mijn enthousiasme en creativiteit zijn weer gaan stromen! Helen dank voor je gezelligheid, spontaniteit en motivatie tijdens de modules!! Je inspirerende houding is werkelijk heerlijk!!!!

Afzender: angelique - zaterdag, 29 augustus 2015 om 18:01

Het speelde al enkele jaren in mijn hoofd.... ik wil kinderyoga leren geven....Als kleuterleidster voelde ik de nood bij kinderen om tot rust te komen. Hier en daar gebruikte ik wat relaxatiespelletjes maar wist niet echt hoe ik alles aan elkaar kon breien om tot een mooi geheel te komen. Deze zomer koos ik vˇˇr 'de korte pijn'... 'de intensieve ZOMEROPLEIDING in Zaltbommel'. Het was een grote stap... met een bang hartje zette ik de stap.Op het einde van de rit bleek het 'de juiste stap' en was ik er heel blij om !Aanvankelijk leek er heel veel op me af te komen, een enorme schat aan informatie, mijn hoofd kreeg het niet geordend...Ik dacht 'dit lukt me nooit'. Uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht, ik zag het voor me en begreep hoe het in z'n werk ging. Hoe ik op een leuke, speelse manier met de kinderen aan de slag kan, hen kan leren om tot rust te komen, bewust te worden van hun eigen lichaam.Bovendien was de professionele aanpak van Helen en Marion de kers op de taart. De dames spelen perfect op elkaar in, vullen elkaar zo mooi aan. We werden ondergedompeld in een bad van kinderyoga.... zowel het zelf uitvoeren van allerlei opdrachten als het bekijken van alle nuttige informatie hieromtrent , afgewisseld met nuttige informatie die je nodig hebt om te starten als kinderyogadocent. Dankzij hen kan je je innerlijke kind terugvinden, leren dat het er altijd is en er mag zijn. Dankjewel Helen en Marion voor deze leerrijke week, dankjewel om jullie kennis met ons te delen, dankjewel omdat we mochten zijn wie we zijn..... jullie zijn twee straffe madammen! Angelique

Afzender: Jiska - vrijdag, 19 juni 2015 om 19:59
Homepage: http://www.sterrig.nl

Als ervaren jeugdhulpverlener twijfelde ik lange tijd of ik een kindercoachopleiding zou doen. Ik koos uiteindelijk voor de specialisatie Kunstzinnig en Creatief. De opleiding heeft altijd mijn twijfels weggenomen. Ik heb veel geleerd en kan nu zeggen dat een ervaren jeugdhulpverlener echt iets anders is dan een kindercoach. Ik ben dankbaar voor alle wijze lessen, van de docenten en de medecursisten. De kunstzinnige en creatieve modules hebben me ge´nspireerd tot een hele andere manier van werken. De gesprekstechnieken pas ik nog steeds toe, nu aan de hand van een gemaakt werkstuk. Dat brengt prachtige inzichten in het proces. Het enige gevaar binnen de opleidingen bij de Jip & Jan Academie is... De winkel. Ze hebben een te leuke winkel, met goed gevulde boekenkasten. Met alle boeken, kaartspellen en materialen die je je als kindercoach en kinderyoga docent kunt wensen. :D Ik ga zeker nog vervolg modules doen. Eerst wil ik nu ervaring op doen in de praktijk. Bedankt voor alles. En tot snel :) Liefs Jiska

Afzender: Diana Hermans - maandag, 15 juni 2015 om 16:11
Homepage: http://www.kindercoachingmammaloe.nl

Jip&Jan heel erg bedankt, gisteren mijn specialisatie intuitive kindercoach behaald. Elke keer een stuk rijden vanuit het zuiden, maar meer dan de moeite waard.
Wijze lessen, gestoeid, maar vooral gegroeid. Ik kijk uit naar om alles in de praktijk te gaan brengen, dank jullie en tot ziens voor de bijscholing.
Lieve groet, Diana

Afzender: Rianne Otte - zaterdag, 13 juni 2015 om 10:26
Homepage: http://www.veerkracht-kinderyoga.nl

Gisteren mijn certificaat behaald voor kinderyoga na 10 fantastische lesdagen. Veel vrouwen leren kennen, van ieders krachten, talenten, maar ook kwetsbare kanten mogen leren. Zelf ook veel over mijzelf mogen ontdekken. Ik ga genieten, maar vast ook missen...dus waarschijnlijk: tot ziens!

Afzender: Lieve Deraeve - zaterdag, 14 februari 2015 om 8:42

Ik heb de kinderyoga opleiding en de ouder-en kindyoga gevolgd bij Jip en Jan. Ondertussen ben ik nog tal van workshops aan het bijvolgen. Het enthousiasme, de gedrevenheid, vriendelijkheid, de kennis, het herontdekken van je innerlijke kind, het winkeltje :-) en zoveel meer... Het werkt een beetje verslavend. Het is zo leuk om dit ook door te geven aan kinderen! Zelfs als je gewoon aan jezelf wilt werken is het een goed idee om de opleiding te volgen, want je leert jezelf gewoon beter kennen. Dank je wel Helen om dit allemaal mogelijk te maken en ook aan de andere docenten die lesgeven bij Jip en Jan. Elk van hen is een verrijking geweest van mijn ik.

Afzender: Katleen (Vlinderboom) - woensdag, 25 juni 2014 om 21:56
Homepage: http://www.vlinderboom.be

Mede dankzij de kinderyoga- en kindercoachopleiding gevolgd aan de Jip & Jan Academie heb ik het aangedurfd om mijn droom vorm te geven. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak heb ik ongelooflijke stappen gezet! Heel erg dankbaar ben ik Jip & Jan en haar prachtige docenten om me te helpen groeien en geloven in mezelf!

Afzender: Inge Stals - woensdag, 25 juni 2014 om 12:10
Homepage: http://www.ik-info.nl

De Jip en Jan academie biedt en compleet aanbod van opleidingen en cursussen voor yoga en coaching waarbij het kind centraal staat. Ik heb in 1 jaar diverse opleidingen gevolgd (kijk in het register)wat mij in staat heeft gesteld om mijn eigen bedrijf in kinderyoga en kindercoaching te starten. Een van de beste beslissingen in mijn leven!

Afzender: jacintha de Bruijn - zondag, 15 december 2013 om 14:21

Gisteren heb ik de Kinderyoga opleiding afgerond.
Door deze opleiding is er zoveel plezier en creativiteit in mij losgemaakt, dat dat alleen al mij nu voldoening geeft.

Afzender: Leila Van Kerckhove - vrijdag, 6 december 2013 om 18:06

Hoi Helen,
Hoewel het al een hele tijd geleden is, kijk ik nog steeds met trots terug naar mijn certificaat en denk ik terug aan de fijne, boeiende en leerrijke momenten bij Jip en Jan te Almere. Je daagt iedereen uit om het beste van zich te geven en zich in te leven in de fantasiewereld van een kind. In ieder van ons zit er een kind verstopt dat jij wel naar buiten weet te halen.
Omdat ik nu pas besef dat ik nog niet in je gastenboek geschreven had, besloot ik het nu maar te doen. Dankje voor de fantastische opleiding! Ik kan niet wachten totdat ik mijn eigen kinderyogalessen geef!
Groetjes van Leila vanuit BelgiŰ!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid