Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Verkeersschool Vinkestijn, Regio Leiden 

 Er staan 12 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Floriaan - donderdag, 22 juni 2017 om 12:49

Hoi Jan, dankjewel voor de goede begeleiding. Streng maar rechtvaardig. Had ik wel nodig en zorgde ervoor dat ik dinsdag m'n A in 1x heb gehaald! Deze keer afrit Sassenheim niet gemist ;-) En zonder 1x m'n knippertje te vergeten!

Afzender: Diana - zaterdag, 12 november 2016 om 15:08

Na bijna 7 jaar niet te hebben gereden wilde ik weer met de auto de weg op kunnen. Via het internet heb ik deze auto- en motorrijschool gevonden. Ik heb Jan gebeld en toen met hem gesproken over een aantal opfrislessen. Jan is zeer enthousiast en kundig. Hij had snel door waar mijn vrees om weer te rijden zat en gaf de juiste constructieve feedback en flinke pushes om - in een paar lessen voldoende te hebben bijgebracht - er voor te zorgen dat ik weer zelfstandig de weg op kan. Ik ben hem zeer dankbaar. Ik heb in korte tijd ontzettend veel geleerd. Ik ben zeer tevreden!!!!!

Afzender: Robert - maandag, 14 januari 2013 om 10:31

Net geslaagd voor het motor examen. In de tijd dat ik lesde veel geleerd. Jan hartstikke bedankt en je gaat me zien zodra ik de ktm heb.

Robert

Afzender: angelina - dinsdag, 17 april 2012 om 15:42

he ouwe lul,vandaag geslaagd .onder andere dankzij jou jan ,je heb me er echt door heen getrokken ,ben je er ontzettend dankbaar voor,je was een fijne vent om naast te zitten ,recht door zee ,geen gelul .en je bent zeker wel streng maar dat is heel gunstig voor mensen die geen zelf vertrouwen hebben.je lessen waren erg gezellig en niet saai .altijd ff praatje maken over van alles,en niet dat niet strakke gedoe.ik wens jou en je vrouw en kids .een hele fijne trouw dag ,jan strak in het pak + een grote strik op je voorhoofd geplakt.en doe ze allemaal maar de groeten thuis ,en die taart hou je nog van me te goed .die kom ik zeker bij je brengen .groetjes ANGELINA.

Afzender: Ricardo de Jong - donderdag, 16 februari 2012 om 11:47

Hoi Jan,

Vandaag geslaagd voor mijn autoexamen. Ik was een lastig en eigenwijs ventje, maar ik ben blij dat je zo streng bent geweest! Gelukkig kwam het er tijdens mijn examen uit. Heel erg bedankt!
Ricardo

Afzender: Alex Koelewijn - vrijdag, 20 mei 2011 om 22:07

Dinsdag 17-05-2011 had ik mijn eerste motorrijles. Echt Gaaf!! Was super.
Was wel ff lastig, komt meer bij kijken dan ik dacht maar ik ga de uitdaging graag aan. Ik ga ervoor.

Mzzl, Lexie

Afzender: Melissa - zaterdag, 1 november 2008 om 11:35

Hallo Jan,
Het is nu al zo een 2,5 jaar geleden dat ik van jou autorijles heb gehad. Je bent een goede instructeur, ik eigenwijs maar je heb het me toch kunnen leren!! Uiteindelijk had je toch altijd wel gelijk :( en moest ik alles op jou manier, de goede manier doen. Nou Jan nog heel veel succes met je rijschool ik hoop dat nog maar veel mensen bij jou hun rijbewijs mogen halen.. (en ook in 1x natuurlijk!) Groetjes Melissa.

Afzender: corien temminck - zondag, 13 juli 2008 om 12:54

Hi Jan,
Ken je me nog? Ik kon nooit de speciale verrichtingen goed doen - speciaal de bochtjes naar rechts! Ik heb nog jaren jouw stem in mn oor gehoord -"knippertje!!"
Ik rijd nu op een Harley Sportster en vraag me af of je misschien ook "opfris-cursussen" geeft. Ik heb na jaren in USA te hebben gewoond en gereden een beetje angst om hier rond te rijden en kan mn fiets moeilijk "handelen" vanuit een parkeerplek enzo. Ik mis een stukje zelfvertrouwen.Kan jij me misschien helpen?(Ik ben dat kleine opdondertje)

Afzender: Saskia - dinsdag, 6 mei 2008 om 16:14

Hallo,

ik heb eigenlijk een vraagje? Ik zie dat jullie goede prijzen hanteren en alles ziet er posotief uit, maar alles staat per 60 minuten. Kan je ook kiezen om twee uur achter elkaar te rijden en een bijvoorbeeld twee keer per week?

Groetjes Saskia

Afzender: Wahel (lidl) - zondag, 10 februari 2008 om 18:49

Lieve Ria,

Hey alles goed met u?
Ik heb morgen een afsraak met u. Ik heb vantevoren uw website bekeken en het slagingspercentage ziet er goed uit.
Ik hoop dat u mij ook kan helpen.
U bent altijd van harte welkom bij de Lidl.

Groetjes aan Jan en aan jou en tot morgen.

Wahel

Afzender: Guus Goossens - woensdag, 27 september 2006 om 13:58
Homepage: http://cheetah01.com

Zo ik ben de eerste op het gastenboek! de site is wel al stuk beter dan de vorige trouwens. Ik moet nog met mijn rijlessen gaan beginnen en denk dat het deze rijschool gaat worden.

groetjes, guus

Afzender: Martine - dinsdag, 26 september 2006 om 12:01

Een berichtje achterlaten mag altijd! Leuke dingen, goede dingen, vragen, opmerkingen, alles kan!

Veel plezier op de website!

[1-12]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid