Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek de Monade begeleiding in Bewust Zijn 

 Er staan 317 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Gea Hollestelle - maandag, 23 december 2013 om 19:56
Homepage: http://www.gajael.nl

Op 18 december waren wij met een speciale groep bijeen gekomen, om naar de doorgave te luisteren die ons meer zou vertellen over de code van 2014 via Berry Vincenta. Het was een bijzondere energie gevat in een kleine sfeervolle ruimte, waarin ieder zich direct thuis voelde. De liefde was tastbaar en er kwamen gedachten voorbij als : waarom wonen deze mensen allemaal zo ver uit mijn buurt! Ik wil elke dag met hun samenwerken. Dit, terwijl ik geen bekende heb kunnen waarnemen. Voor mij staat vast dat bepaalde zielengroepen als een magneet naar plaatsen worden getrokken waar zij op dat moment geacht worden te zijn om hun steentje bij te dragen om een hoger doel te realiseren.
Dit vertel ik alleen maar om extra te benadrukken, dat het veld waarin wij de lezing mochten ontvangen als het ware trilde van open harten die allen wilden ontvangen. Het was een duidelijke code die voor ieder herkenbaar was, maar in de praktijk van alle dag nog wel wat onverwachte obstakels zou kunnen tonen. In het kort: Onthechten en Verbinden. Hetgeen betekent je bevrijden van alle energieën die je groei en vreugde in het leven blokkeren en vervolgens elke verbinding te laten plaats vinden door jouw eigen hartenergie. Met alles en iedereen kun je jouw scheppende liefdeskracht verbinden om een krachtig tegenwicht te creëren tegen de uitwerking van macht, gebaseerd op angst. Berry vertelde hoe wij steeds gemakkelijker met de nieuwe energie kunnen omgaan en maakte ons nog eens opmerkzaam op de eventuele angeltjes die tijdens de komende processen zichtbaar zouden kunnen worden en hoe die te transformeren. Een aan te raden lezing voor iedereen, die de groei van het bewustzijn lief heeft en daar steeds oprechter mee wil werken om mee te bouwen aan een Nieuwe Wereld! Dank aan iedereen die deze middag een Lichtje in een Gouden kuipje, onze hartenergie! heeft meegenomen om dit te kunnen verspreiden. Liefs voor twee prachtige vrouwen,Berry en Jenny.

Afzender: Josina - zaterdag, 1 december 2012 om 14:55
Homepage: http://mama-tantejos.nl

Hallo Berry.
Via een vriendin kwam ik op je site.
Mooi, je doet prachtig werk. Graag kom ik met mijn vriendin mee naar de bijeenkomst in de Schermer op 21-12-2012. Met vriendelijke groeten Josina

Afzender: Tineke Beukers - Kunst - dinsdag, 27 november 2012 om 14:42

Beste Berry,
Ik kan jullie emailadres niet zo snel vinden. Via het gastenboek wil ik mij aanmelden voor 21 december in Zuid-Schermer.
Vr. groet, Tineke

Afzender: ria-zondag,21 oktober 201 - maandag, 22 oktober 2012 om 18:30

Nogmaals bedankt voor de zielentekeningen voor mijn dochter Judith en mijzelf. Vanavond samen de cd's beluisterd en de meditatie gedaan. Het heeft een diepe indruk op ons gemaakt en ons een nieuwe impuls en inspiratie gegeven waar we erg aan toe waren. Ik ben blij je ontmoet te hebben. Namasté.

Afzender: ria - zondag, 21 oktober 2012 om 21:33

Nogmaals bedankt voor de zielentekeningen voor mijn dochter Judith en mijzelf. Vanavond samen de cd's beluisterd en de meditatie gedaan. Het heeft een diepe indruk op ons gemaakt en ons een nieuwe impuls en inspiratie gegeven waar we erg aan toe waren. Ik ben blij je ontmoet te hebben. Namasté.

Afzender: Matty - zondag, 25 september 2011 om 22:19
Homepage: http://pipt.nl

Lieve Berry,
hartelijk dank voor de woorden die je doorgekregen hebt en weer aan mij hebt doorgegeven. Ze hebben me werkelijk diep geraakt.
Warme groet van Matty

Afzender: celine - zondag, 4 september 2011 om 16:36

Ik las net wat je schreef over kinderen die hier niet willen zijn en ik vond het prachtig.
Ik herken mijzelf ( volwassen 44 jaar) zo hierin helaas was er toen ik jong nog niet veel over bekend , ben blij dat er nu wel aandacht aan word geschonken.

Afzender: Ria - zaterdag, 26 februari 2011 om 0:16
Homepage: http://www.riadamen.weebly.com

Beste Jenny en Berry,
Ik kwam op jullie site terecht, ik was op zoek naar kosmische kunstwerken. Ben benieuwd of er meer mensen zijn die kosmisch schilderen. jullie website is heel mooi.
wens jullie een fijn weekend. groet Ria

Afzender: Anne-Marie - donderdag, 24 februari 2011 om 21:42
Homepage: http://www.ceruso.nl

Dag Berry,

Op zoek naar een tekst over ADHD kwam ik op jouw site terecht.

Onlangs had ik gehoord dat wetenschappelijk onderzoek had uitgewezen dat veel mensen onterecht het stempel ´ADHD´ hadden gekregen. Voor mijn volgende nieuwsbrief ging ik hiervoor op zoek op internet. Ik kon hier echter niets van vinden maar vond wel de tekst over kinderen met ADHD en autisme op jouw site.

De lezing die ik voor de maand maart organiseer heeft als thema ´De kracht van onze eigen-wijs´-heid, hooggevoeligheid als uitdaging´en wordt gegeven door Yvonne van Steen.

In mijn volgende nieuwsbrief, die ik eind deze maand af wil hebben, wou ik het o.a. hebben over ADHD. De tekst van jouw site leent zich hier prachtig toe.

Kan je er mee akkoord gaan dat ik deze tekst gebruik, uiteraard met vermelding van de bron en verwijzing naar jouw site.

Ik durf op een positieve reactie te rekenen.

Meer informatie over mezelf en mijn passie vind je op www.ceruso.nl.

Hartelijke groeten.

Afzender: Kenny - zaterdag, 15 mei 2010 om 19:27
Homepage: http://www.mensenspirit.nl

1. Visie en Missie

Partij voor Mens en Spirit wil een vernieuwende bijdrage leveren aan de samenleving en een nieuwe dimensie in de politiek introduceren. Wij beschouwen politiek als een dienende taak om met elkaar de samenleving vorm te geven, met respect voor de vrijheid en authenticiteit van ieder wezen. Politiek wordt niet gezien als doel op zich, maar als een weg om gewenste veranderingen te realiseren. Veranderingen waaraan het besef ten grondslag ligt, dat de mens in essentie een geestelijk wezen is, verbonden met alles om ons heen.

Voor ons houdt spirituele politiek onder meer in:

* Het besef dat alles met elkaar verbonden is en dat wij verantwoordelijk zijn voor elkaar en voor onze planeet. Door de wens vanuit eenheid, heelheid en verbondenheid te handelen en ons vanuit die afstemming af te vragen wat kloppend politiek beleid en gedrag voor ons zelf is willen wij werken aan een wereld met meer bewustzijn, rechtvaardigheid en harmonie.
* Het streven naar een politiek vanuit spirit. Spirit houdt voor ons in: eenheidsbeleving, inspiratie, positieve kracht, humor en moed. Deze spirit kunnen wij toelaten wanneer wij ons losmaken van denken vanuit angst, ons bewust worden van conditioneringen en beperkingen en ervoor kiezen op een open wijze waar te nemen. Op deze wijze leren we de essentiële wortels van verschijnselen kennen en leren we de juiste onderliggende vragen stellen.
* Respect voor het leven en voor de aarde die ons draagt en voedt en de wens de samenleving zodanig vorm te geven dat mens en natuur zich in al haar facetten kunnen ontplooien en tot hun recht kunnen komen.


Partij voor Mens en Spirit is van mening dat politiek vanuit een spirituele optiek zal leiden tot een andere vorm van politiek bedrijven, gebaseerd op een dieper niveau van kijken naar en analyseren van wat zich in de samenleving voordoet. Dit zal leiden tot fundamenteel andere inzichten en oplossingen.

Bron: http://www.mensenspirit.nl

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid