Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek benb-safari.com 

 Er staan 41 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Willy en Bea de Gussem - zaterdag, 14 oktober 2017 om 18:06

Beste Bakary en Betske,
Graag geven wij nog een paar woordjes van dank voor de 3 mooie dagen die we met jullie tijdens ons verblijf in Gambia hebben mogen doormaken. Dank zij jullie is onze vakantie meer dan geslaagd !! Dank voor de mooie trips bij de plaatselijke bevolking, het schooltje, de verschillende markten het plaatselijk eten en natuurlijk de heel vriendelijke bevolking waarvan jullie de spits afsteken ! Nu weten wij inmiddels ook dat crocodiles ook naar mensentaal luisteren !!! Dus een zeer grote aanrader voor iedereen die Gambia bezoekt ,kies voor Betske en Bakary en u heeft Gambia en de bevolking leren kennen !
Nog vele groetjes van ons beide en als we ooit terugkomen kiezen we zeker weer voor jullie om te gidsen .
Willy en Bea

Afzender: Leonie en Anouk - dinsdag, 2 februari 2016 om 20:59

Lieve Betske en Bakary,
Net weer een weekje terug in Nederland, maar wat hebben wij genoten van onze vakantie in Gambia. Samen met jullie 2 fantastische dagen op pad geweest. Samen zijn jullie een super duo, met veel enthousiasme hebben jullie ons een deel van Gambia laten zien.
Jullie hebben gezorgd voor "The real Gambian experience"
Wij komen zeker nog een keer terug!
X Leonie en Anouk

Afzender: Co en Marja Kok - woensdag, 13 januari 2016 om 22:51
Homepage: http://benb-safari.com

Lieve Bakary en Betske, bedankt voor de mooie dagen die we samen hebben doorgebracht. Eerst de 3 daagse tour naar Geogetown. Onderweg hebben we weer veel mensen blij gemaakt met een (gesponsorde) zak rijst. Prachtig werk, en zo mooi dat jullie met ons mee dachten. Oud op nieuw vierden we samen in de lodge bij Janjanbureh. Mooie en speciale dingen samen gedaan en gezien, zoals de python die vast zat in het vissersnet bij de Baboon eilanden. Onze stoere gids heeft de slang bevrijd en meegenomen in onze boot om hem later af te leveren bij de "Rangers".. Naast deze prachtige 3 daagse trip hebben we nog een dag rijst uitgedeeld in het binnenland; omdat we nog djembees wilde kopen hebben Bakary en Betske ons meegenomen naar de houtsnijwinkels. Al met al weer een bijzondere vakantie, mede door de prettige contacten met Bakary en Betske. Echt een aanrader om met hen op stap te gaan. Nogmaals heel erg bedankt. Liefs Co en Marja Kok, de Weere

Afzender: Bart van der Torre - vrijdag, 20 maart 2015 om 18:35

In de periode van 7 t/M 16 maart 2015 hebben we met Bakery en Betske 3 hele mooie tours gemaakt . Deze vakantie heeft ons een hele mooie en goede indruk gegeven van dit land mede door de heel plezierige begeleiding van Bakery en Betske

Afzender: Wilma en Evert - donderdag, 4 december 2014 om 22:00

Lieve Betske en Bakary.
Wat hebben we vorige maand weer genoten van onze vakantie in het prachtige Gambia. Maar vooral wat hebben we weer genoten van jullie begeleiding tijdens onze uitstapjes.
Jullie maken echt waar wat er beloofd wordt, niks is te gek, en naar de "klant" wordt gewoon geluisterd.
Evert en ik genieten nog na van onze tocht door het binnenland van Gambia waar wij onze "rijst voor Gambia" hebben kunnen realiseren. Dankzij jullie was dit onvergetelijk.
In 2015 komen we beslist weer naar Gambia, misschien al in het voorjaar en anders beslist in November. Een ding staat voor ons vast, wij willen beslist jullie samen weer als onze gidsen.
Dikke knuffel en tot spreeks.


Afzender: Werner en Sabine - vrijdag, 26 september 2014 om 23:15

Dag Betske en Bakary,We zijn zo blij dat we jullie hebben leren kennen en met jullie op stap zijn geweest. We hadden van thuis uit de zuidtoer geboekt en jullie waren present op afgesproken dag en uur. De zuidtoer is een goede uitstap voor een eerste kennismaking met Gambia. We zijn daarna nog op 3-daagse uitstap geweest en hebben zo bijna het hele land doorkruist. We konden stoppen wanneer we wilden en Bakary heeft ons "The real Gambian experience" leren kennen. Haha, is het niet Bakary? We zouden wel uren kunnen vertellen! Bedankt voor de mooie ervaring! En voor de bezoekers van deze site... Gewoon DOEN.

Afzender: Mark & Heidi - dinsdag, 29 april 2014 om 9:56

Lieve Betske en Bakary
Het is alweer een paar maanden geleden dat we bij jullie op bezoek waren en helaas zijn we alweer helemaal terug gewoon aan het Belgische levensritme! Maar we denken nog vaak terug aan de zalige week in Gambia en jullie hebben er mede voor gezorgd dat deze echt onvergetelijk was! De manier waarop jullie met onze kinderen omgingen was ronduit fantastisch, een dikke pluim voor Bakary die zelfs in het Nederlands zijn praatje maakte met onze "prinses". We hebben prachtige dingen gezien en plaatsen bezocht waar we alleen nooit zouden (durven) komen. En wat een ervaring met de overzetboot! We waren er niet gerust in op het moment zelf, maar achteraf waren we blij dat we de ferry hadden gemist! Nogmaals hartelijk dank dus voor alles en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
Mark, Heidi, Eline, Maxime en Morane

Afzender: Erna en Ron - donderdag, 27 maart 2014 om 18:20

Hoi, Betske en Bakary,
Hartelijk dank voor de mooie trip die wij met jullie hebben mogen maken en ook jullie gastvrijheid, geweldig ! Het was die dag wel verrekte warm 36* maar we hebben het overleefd en zijn ondertussen weer thuis, nogmaals bedankt en heel veel succes gewenst voor de toekomst, ook met de bouw van jullie huis.
Groetjes, Erna en Ron

Afzender: Carolien , Henk en Liam - donderdag, 27 maart 2014 om 10:25

Wij gingen 20 februari voor een week naar Gambia. Enorme zin om te relaxen maar zeker ook om wat van het land te ontdekken. Heel blij waren we dan ook met de tip om met Betske en Bakary dit te gaan doen., want wat hebben we genoten! Twee dagen zijn we samen op pad geweest en het was een heel bijzondere ervaring. De combinatie van schoonheid, cultuur en hartverscheurendheid met de aanvulling van jullie kennis en persoonlijkheid, heeft gezorgd dat het voor ons een trip was om nooit te vergeten en een reden om zeker terug te komen! Ook om het eindresultaat van jullie huis te zien, wat n prachtige plek! Nogmaals bedankt voor alles en een dikke kus van ons!

Afzender: Co en Marja Kok - vrijdag, 24 januari 2014 om 16:37
Homepage: http://http:/benb-safari.com/excursie.htm

Begin januari 2014 bezochten wij voor het eerst Gambia. Via vrienden hadden wij het adres van Betske en Bakary gekregen. En wat waren wij hier blij mee! Via de mail hadden we al contact, dus toen wij ze ontmoeten voelde het al heel vertrouwd.
Wij zijn twee maal met Betske en Bakary op pad geweest. De eerste keer hebben we de Zuid Toer gedaan, om kennis te maken met dit bijzondere land. Overal kregen we uitleg over hoe de dingen hier werken. B&B namen overal de tijd voor, lekker relaxed.
We hadden geld meegekregen van diverse sponsoren, daarom stond onze tweede dag in het teken van rijst, kleding en speelgoed uitdelen. Eerst samen rijst gekocht en toen het binnenland ingetrokken. We hebben gekeken naar de leefomstandigheden, en hoe de kinderen gekleed gingen. Dan zie je snel genoeg of je hulp goed terecht komt. En dat deed het! Wat was alles daar meer dan welkom!! Het was fijn dat Betske vaker kleding had uitgedeeld; zo liep dat van een leien dakje en kreeg iedere kind iets dat hem of haar paste. Bovendien was Bakary onze tolk; veel mensen in het binnenland spreken geen Engels. Tussendoor ook naar een paar mooie plekjes geweest langs de rivier de Gambia. Mede door de inzet en hulp van Betske en Bakary werd dit een onvergetelijke dag waarvoor wij ze nogmaals heel erg willen bedanken! Wij vonden het echt super zo als jullie met ons mee dachten! Mochten we volgend jaar weer Gambia bezoeken, gaan we zeker weer met jullie op pad!
Dank je wel voor alles!

Lieve groet Co en Marja Kok, de Weere

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-41]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid