Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek benb-safari.com 

 Er staan 46 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ankie - dinsdag, 19 februari 2019 om 9:44

Lieve Betske & Bakary. Tijdens ons verblijf in Gambia zijn wij 1 dag met jullie op stap geweest, en ons begeleid op de zuidtoer. Veel gezien en wat hebben wij genoten.
Jullie eigen compound mogen zien. Prachtig wat jullie daar
opgebouwd hebben!
Het gaat jullie goed....en voor de lezers:
Van harte aanbevolen om kennis te maken met B&B Safari. Met enthousiasme laten zij jullie het Gambia zien zoals je zelf wilt.
Hartelijke groet, Ankie&Jos

Afzender: Arnout en Sofie (BelgiŽ) - maandag, 22 oktober 2018 om 19:49
Homepage: http://www.benb-safari.com

Bakary en Betske, via deze weg willen we jullie bedanken dat we vol enthousiasme met jullie de Gambiaanse "way of life" konden meebeleven. 😊 De vele excursies waren keer voor keer "a true experience"👌. O.a de uitstap naar Albreda en Kunta Kinte Island, de weg ernaar was hobbelig waardoor je wel tegen een stootje moet kunnen, maar een PRACHTIG stukje natuur. Uiteraard stonden we ook een moment stil bij de minder leuke geschiedenis omtrent Kunta Kinte Island. The locale down tour gaf ons een blik in het dagelijkse leven van de lokale bevolking. De kookavond de overnachting onder de patio in jullie gezellige compound als mooie afsluiter van deze dag zullen ons nog lang bijblijven. Bij deze raden we aan iedereen, en vooral aan wie voor de eerste keer op vakantie gaat naar Gambia, Bakary en Betske als gidsen aan om deze prachtige parel aan de West Afrikaanse kust te leren kennen. Grtjs Sofie en Arnout.

Afzender: Henk en Yvon Pieterse - zondag, 11 maart 2018 om 18:21

Echt een aanrader de Zuid-tour, veel indrukken opgedaan in een mooi land met een vriendelijk bevolking. Een mooie trip naar de markt van de lokale bevolking, de vismarkt en zijn vissers, het strand , de Mangroves en nog veel meer. Het was een hele mooie en fantastische dag. Betske en Bakary hebben ons veel laten zien en verteld van Gambia. Bij deze wil ik zeker een ieder die een tour wil ondernemen in Gambia deze twee mensen van harte aanbevelen. We hebben erg genoten. Nogmaals heel erg bedankt voor jullie plezierige en enthousiaste begeleiding. Veel liefs Henk & Yvon.

Afzender: Koos en Fia - donderdag, 1 maart 2018 om 19:11
Homepage: http://benb-safari.com

Terug in het nu bevroren Nederland denken we warm terug aan onze week in Gambia. Getipt door Co en Marja zijn we een dag op pad gegaan met B en B, de zuidtoer. We hebben enorm genoten van de gastvrijheid en alle inside informatie die we op deze manier kregen, Dank jullie wel! Gambia ziet ons nog wel eens terug, de local toer staat al op ons verlanglijstje

Afzender: dirk massy - zondag, 31 december 2017 om 18:00

Hello,groetjes en beste wensen voor 2018. Hopelijk zie ik jullie terug in april bij mijn volgend bezoek aan Gambia.Dirk

Afzender: Willy en Bea de Gussem - zaterdag, 14 oktober 2017 om 18:06

Beste Bakary en Betske,
Graag geven wij nog een paar woordjes van dank voor de 3 mooie dagen die we met jullie tijdens ons verblijf in Gambia hebben mogen doormaken. Dank zij jullie is onze vakantie meer dan geslaagd !! Dank voor de mooie trips bij de plaatselijke bevolking, het schooltje, de verschillende markten het plaatselijk eten en natuurlijk de heel vriendelijke bevolking waarvan jullie de spits afsteken ! Nu weten wij inmiddels ook dat crocodiles ook naar mensentaal luisteren !!! Dus een zeer grote aanrader voor iedereen die Gambia bezoekt ,kies voor Betske en Bakary en u heeft Gambia en de bevolking leren kennen !
Nog vele groetjes van ons beide en als we ooit terugkomen kiezen we zeker weer voor jullie om te gidsen .
Willy en Bea

Afzender: Leonie en Anouk - dinsdag, 2 februari 2016 om 20:59

Lieve Betske en Bakary,
Net weer een weekje terug in Nederland, maar wat hebben wij genoten van onze vakantie in Gambia. Samen met jullie 2 fantastische dagen op pad geweest. Samen zijn jullie een super duo, met veel enthousiasme hebben jullie ons een deel van Gambia laten zien.
Jullie hebben gezorgd voor "The real Gambian experience"
Wij komen zeker nog een keer terug!
X Leonie en Anouk

Afzender: Co en Marja Kok - woensdag, 13 januari 2016 om 22:51
Homepage: http://benb-safari.com

Lieve Bakary en Betske, bedankt voor de mooie dagen die we samen hebben doorgebracht. Eerst de 3 daagse tour naar Geogetown. Onderweg hebben we weer veel mensen blij gemaakt met een (gesponsorde) zak rijst. Prachtig werk, en zo mooi dat jullie met ons mee dachten. Oud op nieuw vierden we samen in de lodge bij Janjanbureh. Mooie en speciale dingen samen gedaan en gezien, zoals de python die vast zat in het vissersnet bij de Baboon eilanden. Onze stoere gids heeft de slang bevrijd en meegenomen in onze boot om hem later af te leveren bij de "Rangers".. Naast deze prachtige 3 daagse trip hebben we nog een dag rijst uitgedeeld in het binnenland; omdat we nog djembees wilde kopen hebben Bakary en Betske ons meegenomen naar de houtsnijwinkels. Al met al weer een bijzondere vakantie, mede door de prettige contacten met Bakary en Betske. Echt een aanrader om met hen op stap te gaan. Nogmaals heel erg bedankt. Liefs Co en Marja Kok, de Weere

Afzender: Bart van der Torre - vrijdag, 20 maart 2015 om 18:35

In de periode van 7 t/M 16 maart 2015 hebben we met Bakery en Betske 3 hele mooie tours gemaakt . Deze vakantie heeft ons een hele mooie en goede indruk gegeven van dit land mede door de heel plezierige begeleiding van Bakery en Betske

Afzender: Wilma en Evert - donderdag, 4 december 2014 om 22:00

Lieve Betske en Bakary.
Wat hebben we vorige maand weer genoten van onze vakantie in het prachtige Gambia. Maar vooral wat hebben we weer genoten van jullie begeleiding tijdens onze uitstapjes.
Jullie maken echt waar wat er beloofd wordt, niks is te gek, en naar de "klant" wordt gewoon geluisterd.
Evert en ik genieten nog na van onze tocht door het binnenland van Gambia waar wij onze "rijst voor Gambia" hebben kunnen realiseren. Dankzij jullie was dit onvergetelijk.
In 2015 komen we beslist weer naar Gambia, misschien al in het voorjaar en anders beslist in November. Een ding staat voor ons vast, wij willen beslist jullie samen weer als onze gidsen.
Dikke knuffel en tot spreeks.


[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-46]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid