Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek de Mozaiektuin 

 Er staan 107 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Maria Buijs en Donovan Le - dinsdag, 7 februari 2017 om 9:08

Wij hadden het erg naar ons zin. Wat een prachtige plek. De mozaïeken, een lust voor het oog. Een kamer met alles erop en eraan.Goede bedden, alles schoon en goed verzorgd. Ook het ontbijt met een perfect gekookt eitje, heerlijk brood en alles wat een mens nodig heeft was heerlijk. Zeer gastvrij en vol vertrouwen lag de sleutel voor ons klaar. Al met al een plek om aan te raden en naar terug te komen.

Afzender: Heleen en Marjanne - woensdag, 25 januari 2017 om 16:00

We hebben een heerlijk weekje in het tuinhuis doorgebracht, we zijn naar Den bosch geweest, Eindhoven, de Drunense duinen, Sauna Devarana, Heusden.... Er is genoeg te doen in de omgeving. Het huisje was fijn en warm, en de gastheer heel gastvrij met elke ochtend een heerlijk ontbijt!

Afzender: Elly en Jos - donderdag, 18 augustus 2016 om 17:54

Hebben het prima naar ons zin gehad!
het tuinhuisje is een heerlijk verblijf met alle luxe en rust!
Jan bedankt voor een paar fijne dagen

Afzender: Marian Nissink - dinsdag, 16 augustus 2016 om 19:30
Homepage: http://www.mariannissink.nl

'Daar zaten we in 't gras - en dan kwamen de nieuwsgierige koeien met hun groote ogen en keken naar ons en wij keken naar de koeien.'
Beter dan dit citaat van Nescio kan ik onze paradijselijke dagen in en om het tuinhuis niet beschrijven. De stilte, de zwoele avonden en het weidse natuurschoon gaf energie en inspiratie. Heel graag komen wij terug, misschien wel voor het laatste punt in mijn boek.

Afzender: Jaap en Geertje Voogt - vrijdag, 22 juli 2016 om 13:54

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het tuinhuisje. Rust en ruimte. Van alle gemakken voorzien en met smaak en zorg ingericht!

Afzender: Karel en Tiny - vrijdag, 1 juli 2016 om 15:35

Dank je wel Jan,
alweer het 3e jaar dat we mochten genieten van het tuinhuisje.
Lekker rustig privé plekje om bij te komen.....😃
Jullie zijn lieve gastvrije mensen en hopelijk nog eens tot ziens...😊

Afzender: Carola Schaafsma - zaterdag, 25 juni 2016 om 12:12

Wat een oase van rust in de mozaïek tuin. Heerlijk!ik heb genoten en ben er tot rust gekomen. De omgeving is er prachtig.Over de kamer die ik had was ook niet te klagen,
erg knus en gezellig en ruim.Ik vond het er super en zeker nog voor herhaling vatbaar.

Afzender: Sally Hosen - vrijdag, 6 mei 2016 om 14:30

Dear Jan,I tried to give a positive review on your website but could not find a review page.This is just to say thanks for your hospitaliy. the rooms were comfortable and excellent, Vlijmers was delightful and your recommendation for De Klus restaurant made for a wonderful night.Your chickens make the best eggs and you cook the perfect yolkThanksVince & SallySent from my iPad

Afzender: Marjo Grégoire - dinsdag, 26 april 2016 om 10:05

Met vier vriendinnen gelogeerd in B& B de Mozaiektuin. Een op en top positieve ervaring. Vriendelijkheid, behulpzaamheid, netheid , heerlijk ontbijt, mooie kamers in een prachtige omgeving. Kortom : perfect !

Afzender: Hendrine - dinsdag, 29 maart 2016 om 9:39

Net de paasdagen doorgebracht in de Mozaiktuin. Geweldige kamers en gastvrije eigenaren. Een heerlijk verblijf!

Afzender: Jos en Lieve - zaterdag, 19 maart 2016 om 20:26

De Mozaiektuin is een aanrader. Lekker ontbijt, mooie kamer, vriendelijke gastheer.
BEDANKT!

Afzender: Mieke - dinsdag, 15 maart 2016 om 18:04

Afgelopen weekend hebben wij een paar heerlijke dagen doorgebracht in de Mozaiektuin. Wat een fijne, goedverzorgde, gastvrije en rustige plek! Den Bosch en de Drunense Duinen liggen kortbij. Het ontbijt is klasse en met veel aandacht klaar gemaakt. Jan: heel erg bedankt!!

Afzender: Simone, Christa en Esther - zondag, 24 januari 2016 om 11:10

Voor de tweede keer een nachtje hier gebleven, heerlijk geslapen en een fantastisch ontbijt. Ideale plek om Den Bosch te verkennen. De naam mozaiektuin komt volledig tot zijn recht. Heel gastvrij en tot in de puntjes verzorgd. Bedankt en tot de volgende keer!

Afzender: Boukelien - woensdag, 23 december 2015 om 21:36

Zomaar even een paar dagen ertussen uit en voor het eerst naar een B&B. Dat was een lot uit de loterij bij De Mozaïektuin. Heel gastvrij en alles piekfijn in orde. Echt een aanrader. Ook in de omgeving is veel te zien en te beleven. Veel info daarover heeft Jan verzameld in de B&B

Afzender: José - zondag, 11 oktober 2015 om 20:18

Dit weekend verbleven we met 7 vriendinnen in de Mozaïektuin. We gaan al ruim 35 jaar samen op pad, dus we zijn wel wat gewend. Dit adres is ons erg goed bevallen. De tuinkamer is prachtig met alle ramen rondom met zicht op de mooie tuin. Een heerlijke plek om te vertoeven. De ontvangst en de verzorging was ook uitstekend. Kortom een aanrader!

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-107]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid