Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Illus Gastenboek 

 Er staan 7 berichten in het gastenboek. 

Afzender: I. Honing - maandag, 18 april 2016 om 19:18

Lutske heeft pasgeleden twee bellypaints bij mij gezet. Dit was een leuke ervaring wat zorgt voor een mooie herinnering, nogmaals bedankt!

Afzender: Iris & Michiel - maandag, 18 april 2016 om 19:10

Lutske heeft bij ons een gave muurschildering van tijgertje gemaakt. Hierbij heeft ze goed rekening gehouden met onze wensen om deze muurschildering te personaliseren. Ze werkt goed met verschillende kleuren en let ook op hoe er eventuele diepte in de muurschildering verwerkt kan worden. Een gezellige meid met oog voor detail, echt een aanrader! Mochten wij weer een muurschildering laten maken zullen we jullie zeker weer benaderen.

Afzender: Kinderopvang de sprookjes - vrijdag, 8 april 2016 om 17:06

De 2 dames hebben ons hele kinderdagverblijf van nieuwe muurschilderingen voorzien. Iedere groep een ander thema en ze kwamen met leuke ideeŽn. Als er iets is kan je het altijd aangeven, klant is koning.

Afzender: Anouk - woensdag, 6 april 2016 om 16:26

Ilse heeft bij mij 2 mooie Belly Paints gemaakt! Ik kon kiezen uit heel veel verschillende voorbeelden. Tussen het schilderen door wordt er regelmatig gevraagd hoe je de schildering tot nu toe vindt! Het was een gezellige ochtend met als eindresultaat 2 hele mooie en verschillende Belly Paints. Zeker een aanrader!

Afzender: Esther - dinsdag, 5 april 2016 om 13:00

Illus heeft bij mijn beide kinderen een erg mooie muurschildering gemaakt. Ze zijn erg professioneel en de muurschilderingen zijn van hoge kwaliteit. We zijn er heel erg blij mee! Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ze zorgen er altijd voor dat de klant tevreden kan zijn en zij zelf ook. Helemaal top dames!!!

Afzender: Stefanie - maandag, 4 april 2016 om 21:40

Ik ben super blij met de muurschilderingen! Geen spijt van!
En de kinderen zijn nog altijd helemaal blij met hun kamer♡ super trots op je !
En bedankt voor het prachtige werk ! Xxx steffie

Afzender: Illus - maandag, 4 april 2016 om 13:18
Homepage: http://www.illus.eu

Welkom bij ons Gastenboek!

[1-7]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid