Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek dierenasiel De Hazenberg 

 Er staan 176 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Alex IJzerman - vrijdag, 17 augustus 2018 om 0:44

Dag lieve verzorgers van De Hazenberg,Alweer 4 maanden geleden heb ik bij jullie Coos opgehaald. Gezien zijn reactie op andere katten, meteen losgelaten in de woning bij de andere kat. Coos stelde zich netjes voor, de reactie bij de andere kat was van: Nee he ? Inmiddels zijn we dus 4 maanden verder en hebben ze aan elkaar kunnen wennen. Er is wel eens onenigheid, maar samen komen ze er vaak uit.Omdat Coos ogenblikkelijk naar zijn naam luisterde toen hij iets stouts deed, heb ik de naam maar zo gelaten. :-)Bij slapen gaan, loopt Coos meteen mee en gaat bovenop de dekens liggen tot ik slaap. Dan sluipt hij er stiekem af. Of hij komt er ineens bij liggen, waarna je wakker wordt omdat een gewicht je bloedsomloop van je enkels hindert want hij houdt van lekker eten. En ja, hij wordt verwend.

Afzender: fam doornenbal - donderdag, 18 mei 2017 om 11:22

wij hebben vandaag onze kat sem acht jaar geleden als kitten bij jullie opgehaaald. gewoon een huis tuin kat, maar wat een super lief kat !!!!!!

Afzender: Familie van Eck - zondag, 13 november 2016 om 11:05

We hebben als gezin met 2 jongens Kaat opgehaald, nu 5 weken geleden. Zij en wij hebben het erg naar onze zin. Ze is heel goed zindelijk en opgevoed. Een schat van een kat.

Afzender: Mike Bakker - dinsdag, 25 oktober 2016 om 7:21

Hallo ik heb nu ongeveer meer dan 3 maanden colmillo bij jullie opgehaald. Ben echt zo blij dat ik hem heb opgehaald . Op begin goed mee bezig geweest zoals comando's naar 1 a 2 weken . Hadden we het al in hem zitten . Nu kan die eigelijk overal los mee naar toe . Zo leuk hoe die echt is veranderd hij kan nu ook met alle honden. Blaf niet wilt alleen maar spelen . Als jullie het leuk vinden om foto te zien hoor ik het graag . Vondt het wel leuk om jullie even te berichten
Mvg mike bakker trotse eigenaar van colmillo

Afzender: Mevr.E.Reijers - vrijdag, 13 mei 2016 om 10:44

Jongens helemaal top !!!! PROFICIAT.
Ik kom er ook vandaan : Jaap Reijers
5 jaar geleden ,

Afzender: Paul Penders - woensdag, 2 maart 2016 om 14:17

Groeten aan alle personeel van uit ziekenhuis Tiel ( Paul )

Afzender: sectorwerkstuk - zaterdag, 20 februari 2016 om 14:39
Homepage: http:// stellingwerfcollege.nl

hallo,Ik doe met een vriendin het sectorwerkstuk over het dierenasiel.Zullen jullie op deze vragen antwoord kunnen geven:Hoe financiert een dierenasiel alles?Wat gebeurt er met een dier als het te lang in het dierenasiel blijft.Ik hoop dat jullie hier antwoord op kunnen geven.!alvast bedankt.

Afzender: Erik Jan van Hardeveld - donderdag, 22 oktober 2015 om 19:26

Jimmy is nu bijna 4 weken bij ons. Gaat heel goed. Heel lief, eet goed, heel erg speels, af en toe wat onstuimig. Wij zijn heel blij met Jimmy en ik denk hij ook met ons.

Afzender: Helmaliemborg - woensdag, 30 september 2015 om 15:58

Goedemiddag
Ik wou u melden dat het goed gaat met binx het is een heke liefe hond speelt graag met honden speelgoed en een bal daar is hij ook gek mee we zijn blij met binx

Afzender: h jansen - zondag, 9 augustus 2015 om 9:58

wij willen graag het schildpad poesje ,als het nog niet geplaatst is

Afzender: Ben - dinsdag, 7 april 2015 om 18:34
Homepage: http://www.kattenverjager.pieptonen.nl

Veel kattenverjagers (toestel dat een pieptoon afgeeft tegen katten) werken met hetzelfde geluid als de Mosquito. Deze geluiden zijn niet door iedereen te horen. En dat zorgt vaak voor onbegrip. De hoge tonen kunnen pijn doen aan het oor en ook voor een piep in je oor zorgen. Er zijn toestellen die afgaan met behulp van een sensor of continue met een hoge piep geluid, van laag naar hoog. De meeste toestellen werken rond de 18KHz toonhoogte. De mens kan horen tot circa 20KHz maar soms ook wel hoger. Heb je hiervan hinder? Wij doen onderzoek naar deze geluiden maar geven ook gratis juridisch advies wat je tegen dit geluid kan doen. Meer info vind je op www.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77. Het telefoonnummer is geopend vanaf 9 tot 21 uur 's avonds 7 dagen per week. Mocht u geen gehoor krijgen op deze lijn: probeert u het op een ander moment nogmaals.

Hoogfrequent geluid: vanaf 8KHz tot en met 20 kilohertz
Ultrasoon geluid: Boven de 20 kilohertz toonhoogte.

Werking Mosquito: vanaf 17KHz tot en met 20KHz
Werking van een kattenverjager: 13KHz tot en met 23KHz.

Afzender: Ben - dinsdag, 7 april 2015 om 18:31
Homepage: http://WWW.KATTENVERJAGER.PIEPTONEN.NL

Veel kattenverjagers (toestel dat een pieptoon afgeeft tegen katten) werken met hetzelfde geluid als de Mosquito. Deze geluiden zijn niet door iedereen te horen. En dat zorgt vaak voor onbegrip. De hoge tonen kunnen pijn doen aan het oor en ook voor een piep in je oor zorgen. Er zijn toestellen die afgaan met behulp van een sensor of continue met een hoge piep geluid, van laag naar hoog. De meeste toestellen werken rond de 18KHz toonhoogte. De mens kan horen tot circa 20KHz maar soms ook wel hoger. Heb je hiervan hinder? Wij doen onderzoek naar deze geluiden maar geven ook gratis juridisch advies wat je tegen dit geluid kan doen. Meer info vind je op www.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77. Het telefoonnummer is geopend vanaf 9 tot 21 uur 's avonds 7 dagen per week. Mocht u geen gehoor krijgen op deze lijn: probeert u het op een ander moment nogmaals. Hoogfrequent geluid: vanaf 8KHz tot en met 20 kilohertzUltrasoon geluid: Boven de 20 kilohertz toonhoogte.Werking Mosquito: vanaf 17KHz tot en met 20KHzWerking van een kattenverjager: 13KHz tot en met 23KHz.

Afzender: Suikerspinner - woensdag, 25 maart 2015 om 19:40
Homepage: http://suikerspinner.blogspot.nl/

Petje af voor jullie werk!

Afzender: els - zaterdag, 29 november 2014 om 10:09

Hoi !
Sinds medio april woont katertje Gargamel bij mij en de oude Rosa ! Wat een heerlijk dier ! Hij is altijd opgewekt en huppelt door het leven ! Ik ben elke dag opnieuw blij met hem !!
Hartelijke groetjes
Els Jurgens

Afzender: Gies - zondag, 26 oktober 2014 om 19:48
Homepage: http://heuvelrugloper.wordpress.com

Vandaag 10 jaar geleden dat we onze 2 poezen bij jullie opgehaald hebben. We genieten nog iedere dag van ze.
Ook iedere keer weer fijn om de nieuwsbrief te lezen.
Groeten Paul&Els Gies.

Afzender: Marijke Bax - maandag, 4 augustus 2014 om 8:26

Hallo dieren vrienden.

Ik ben Noah (witte keeshond 5 jaar)
Wanneer mijn baasje op vakantie gaat mag ik logeren bij pension de Hazenberg.
dit jaar kwam ik voor het 2de jaar in het pension.
De 1ste vond ik het een beetje raar dat mijn baasje mij achter liet.
Maar nu vind ik het hartstikke tof daar.
iedere dag lekker spelen op het grote speelveld met heel veel andere honden vriendjes. mijn vriendje Laika kwam ook al jaren bij pension Hazenberg maar helaas is hij niet meer.
maar ik ga elk jaar kwispelend naar mijn eigen vertrouwde vakantie adres.
De mensen daar zijn echt super aardig voor me.
En wil ze dan ook heel hartelijk bedanken voor de goede zorg die zij mij elk jaar weer geven.
En morgen heeft mijn baasje mij verteld...komt er een lief katten vriendje uit asiel de Hazenberg.

Groetjes van een hele blijde bezoeker.
Noah

Afzender: olga Vis - donderdag, 10 juli 2014 om 19:20

Lieve mensen van de hazenberg, nog altijd volg ik jullie via internet nu onze lieve Max (jullie Piet) er niet meer is. Nu kijk ik naar de dieren die bij jullie zitten of er niet toevallig weer een Piet tussenzit. Na 2,5 jaar zonder hond te zijn geweest zijn we toch weer klaar voor een nieuwe hond. Asielhonden hebben bij ons de voorkeur omdat je zoveel liefde terugkrijgt. Van Max hebben we bijna 15 jaar mogen genieten. Veel succes nog met jullie goede werk en als jullie een hond hebben mail ons!We komen hem zo halen.

Afzender: Familie Wesselo - zaterdag, 24 mei 2014 om 16:22
Homepage: http://roberthogeling.myqnapcloud.com

De vorige link was incompleet,

Op de site staat aan de rechterkant een foto.
Klik hierop en je komt op de foto pagina.

Afzender: familie wesselo - zaterdag, 24 mei 2014 om 16:17
Homepage: http://roberthogeling.myqnapcloud.com:8080/photo/p/index.php?a=qx

Hierbij een link met foto's van onze Ginger (nu Poes genoemd) die sinds 2009 bij ons woont en Mirna die sinds 2 weken bij ons is.
Poes is een gezellige main coon die graag dicht bij huis blijft en mirna houd wel van een avontuur. Beide poezen zijn inmiddels al aan elkaar gewend.

Afzender: Felix - zondag, 26 januari 2014 om 17:13

Lieve mensen van de Hazenberg,

Ik Felix, ben nu een week bij mijn nieuwe baasje en vrouwtje. Ik heb hier 3 halfbroers om me heen. Daar brom ik een beetje tegen en zij blazen een beetje. Maar ik heb het heel goed naar mijn zin. De hele dag staan brokjes klaar en ik krijg ook ander lekkers. Het vrouwtje zegt wel dat ik teveel eet, als mijn halfbroers niet alles opeten doe ik het wel voor ze. Het vrouwtje tilt mij dan op en zet me ergens anders neer, maar ik weet de bakjes toch te vinden. Ze zegt dat ik een veelvraat ben, maar ik vind het gewoon lekker. Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen, maar ik kom niet meer terug. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en kroel veel met het baasje en vrouwtje. Met mijn halfbroers gaat het ook goed, af en toe even aftasten maar ook dat komt vast goed.

Miauw, miauw van Felix.

[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-176]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid