Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Hulpplus 

 Er staan 51 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Danielle - Hulpplus - woensdag, 30 september 2015 om 9:57
Homepage: http://www.hulpplus.nl

goedemorgen Yelte,ja hoor, wij kunnen bestellingen ook laten bezorgen in Duitsland. Wanneer u mij een mail stuurt met wat u zou willen bestellen kan ik voor u navragen wat de portokosten zijn.Met vriendelijke groet,DanielleHulpplus

Afzender: Yelte - dinsdag, 29 september 2015 om 13:30
Homepage: http://www.visagieshop.nl/

Hallo, mijn moeder woont net over de grens in Duitsland. Levert u ook in Duitsland?

Bvd

Afzender: Danielle / Hulpplus - woensdag, 11 maart 2015 om 9:07
Homepage: http://www.hulpplus.nl

goedemorgen, met betrekking tot uw vraag omtrent een lichtgewicht rollator op de fiets. Er zijn mogelijkheden om een fiets mee te nemen op de fiets maar hou er rekening mee dat dit dit stabiliteit van de fiets niet ten goede komt omdat de rollator aan 1 kant van de fiets hangt. Er zijn fietsenmakers die een steun kunnen maken op de fiets, u kunt hiervoor bij u in de buurt eens informeren bij een fietsenmaker. Een zo licht mogelijk rollator is wel aan te raden, helaas zijn dit vaak niet de goedkoopste modellen. Mocht u meer informatie willen neem dan contact met ons op via de mail info @ hulpplus.nl of telefonisch 0341-455382. Met vriendelijke groet,Danielle Hulpplus

Afzender: Emmy Rahantoeknam - zaterdag, 7 maart 2015 om 18:56

Ik ben opzoek naar een oplossing om een opklapbare rollator mee te nemen op de fiets. eenvoudig in het gebruik en niet te duur (is voor mijn moeder, we wonen in zwolle)

Afzender: Ria van den Berg - zondag, 15 februari 2015 om 17:12

Graag wil ik jullie bedanken voor de prima afhandeling na een foutieve levering. Het produkt kon geretourneerd worden en alles is vergoed! M.v.g. Ria van den Berg

Afzender: Danielle - Hulpplus - donderdag, 6 februari 2014 om 9:41

goedemorgen,

dat is zeker mogelijk. U kunt uw bestelling gewoon plaatsen via onze webwinkel en bij bezorging aanklikken: bezorgen binnen BelgiŽ.

Met vriendelijke groet,

Danielle Meloen
Hulpplus

Afzender: joris biesemans - woensdag, 5 februari 2014 om 20:59

is het mogelijk om een artikel te bestellen vanuit belgiŽ?

Afzender: Joukje - woensdag, 5 februari 2014 om 13:30

Ik wil jullie bij deze nog even hartelijk danken voor het uitgebreide advies. Ik kwam met een vraag en werd doorgestuurd door jullie waardoor jullie mij niks konden verkopen (dat is nog eens echt advies). Uiteindelijk kwam ik voor andere vragen weer bij jullie terecht en heb ik een aantal hulpmiddelen via jullie besteld waar ik uitermate tevreden over ben.

Heel bijzonder om op deze manier advies te krijgen en dat via een internetwinkel! Kortom, jullie verdienen allemaal een pluim!

Joukje den Ouden

Afzender: Anton - woensdag, 22 mei 2013 om 15:07

Gisteren besteld, vandaag in huis. Een prachtige art deco wandelstok. En ook nog Es' voor een prachtige prijs. Was al heel lang op zoek, in vele zorgwinkels geweest, maar overal verkoopt men alleen maar opvouwbare stokken. Behalve hier dus. Ik weet wel waar ik de volgende keer direct naar toe ga. Heel erg bedankt.

Afzender: marian hendriks - donderdag, 14 maart 2013 om 11:24

bedankt vopor de snelle levering van dit ook nog goed uitziende krukken en van goede kwaliteit.
marain hendriks

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-51]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid