Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Gastenboek Stoffels Wereldweb 

 Er staan 38 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Loes Waldram-Stoffels - donderdag, 15 oktober 2020 om 19:50

Ik ben een dochter van Reynerus Gerardus Stoffels.
Mijn Vader heeft een uitgebreide genealogie bijgehouden.
Een aantal familieleden zijn geŰmigreerd naar AustraliŰ.
Ik las een bericht van Elisabeth Stoffels geboren in Bemmel. Misschien heb ik nog gegevens voor je. Mijn vader is geboren in Elst.

Afzender: Paul Weller - vrijdag, 24 juli 2020 om 15:14

LS,
Al googlend zag ik de levensbeschrijving van Hume Stoffels (1877-1958) met daarin een klein detail dat mij interesseerde. Kan ik daar iets meer over te weten komen in nadere correspondentie? m.vr.gr. Paul Weller (email: wellerrest@hotmail.com)

Afzender: Jaap Groeneveld - zondag, 24 mei 2020 om 7:00

Geachte heer Stoffels,
Langs deze weg probeer ik u te bereiken i.v.m. u interessante pagina Woordweter. Dit is dus niet bedoeld voor het gastenboek en zie graag niet mijn e-mailadres terug op deze site.
U schrijft over Smeepad dat dit Goois is. Graag zou ik willen weten wat daarvoor Uw bron is.
Met vriendelijke groeten,
Jaap Groeneveld, groen65 apest kpnmail punt com

Afzender: de Wolf - maandag, 13 april 2020 om 15:56

Stephane de Wolf - familledewolf@skynet.beWaar hebt u gegevens betreffende 2040296 Jan Pouwels Lupus alias De Wolff | geb omstr 1335 | lakenkoopman te Den Bosch en nakomeling gevonden ? Tot nu toe heb ik in de Bossche protocollen niks gevonden.

Afzender: steve - zondag, 2 februari 2020 om 11:03
Homepage: http://www.tuinmechanisatie.nl/tuinfrees-kopen/

dank voor alles!

Afzender: Steve - zaterdag, 1 februari 2020 om 19:16
Homepage: http://www.klimaatbeheersinginhuis.nl/dyson-ventilator-kopen/

super gastenboek dit!

Afzender: sarina - dinsdag, 19 februari 2019 om 23:08

Weer 2 uurtjes naar de site gekeken, zoals jaren geleden.Kwam in Uw verhaal mijn neef Sjaak tegen met een vraag en we zijn geen familie,bleek het. Toch verbaast het mij,want mijn opa Cornelis Stoffels was getrouwd met Hendrika Pijlman en ik heb oom Fetze ook ontmoet. Heelveel namen die bij U voorkomen, komen ook terug in onze familie. enfin ik vind het jammer dat ik verder niet zoveel weet. Mijn broer heeft papieren van mijn vader en ik ga daar nog wel eens neuzen.Prachtige site, vriendelijke groet Sarina Stoffels shmstoffels@kpnmail.nl

Afzender: Romee Snijders - Kollaard - vrijdag, 15 februari 2019 om 22:16

Beste heer, mevrouwHartstikke interessant is deze website. Aangezien Kollaard niet een super bekende achternaam is vroeg ik mij af of mijn familie ook nageslacht is van deze familie? Mijn familie is zeer klein en wij zijn woonachtig in Velsen. Mijn opa is helaas overleden op 95 jarige leeftijd. Zijn naam was Martinus Nicolaas Johannes Kollaard en was gehuwd met Emerenthia (Emmy) Aris. Ik ben zeer ge´nteresseerd in de geschiedenis van mijn familie. Verhalen gingen in de rondte dat alle Kollaarden familie zijn maar door een familieruzie aanpassingen werden gemaakt met de D en de T's.Ik hoor graag waar u al deze informatie vandaan heeft gehaald!Vriendelijke groeten, Romee Snijder - Kollaard

Afzender: C.Kollaart - vrijdag, 26 oktober 2018 om 14:00

stuur nog meer gegevens van de familie
Kollaart Kollaert

Afzender: Paul Baris - zaterdag, 31 maart 2018 om 9:28

Prachtige site met een schat aan gegevens.
Vooral uit de Noord-bevelandse tak heb ik een royale hoeveelheid gegevens kunnen halen.
De visser Cornelis Machielsz KETTING uit Pernis trouwde met de in 1782 in Wissenkerke geboren Cornelia VAN DER WEELE. Via dit huwelijk heb ik een mooie zeeuwsche roots.

Afzender: Jacob Visch - maandag, 12 maart 2018 om 18:35

Beste Frits!

Heb ik het mis en zit ik er vÚr naast als ik veronderstel dat deze familie met een walgelijk bevindelijk-christelijk sopje is overgoten?

Ik wens jou Frits, mede door eerdere ervaringen, van harte de kanker in je hart toe!

Vriendelijke goet!

Afzender: Vincent de Valk - dinsdag, 16 juni 2015 om 14:37

Wie kent er een akte betreffende de op deze website vermelde steekmoord?
496 Henricus Matthisse Velthoven | ged op 5 nov 1663 te Leende NB | bleker te Vrijenban bij Delft | overl na 1738 (in dat jaar gevlucht en verbannen, na zijn steekmoord op Dirk Marechal, die hem had uitgescholden voor mof of hondsvot; sindsdien spoorloos)

Afzender: Michiel van den Haak - dinsdag, 24 maart 2015 om 14:08

Hoi Frits,
Kwam via jouw nieuwsbrief over Heimen op deze site. Ziet er leuk en interessant uit. Grappig om te zien dat jouw moeder verre familie was van Pieter v Vollenhove.
Een vriend van mij heet Rik Kollaard. Hij is getrouwd met Mieke Verhagen en is architect te Den Haag. Heb hem zo snel niet kunnen vinden.
Groetjes aan Marieke en Heimen.

Afzender: ruud - woensdag, 18 februari 2015 om 0:20

Hoi
ik verkoop op mp een schilderij van ed stoffels..
interesse?
U heeft er een foto van. .zag ik
ruudzandvoort@gmail.com

Afzender: Frits Stoffels - dinsdag, 23 september 2014 om 18:55

Hoi Tamara, kun jij me een e-mailadres sturen? Of mij schrijven? fritsstoffels apestaartje gmail punt com

Afzender: Tamara Meijer - dinsdag, 23 september 2014 om 18:27

Beste meneer Stoffels ik ben familie van zijn als U familie bent van Storm Delft. U schreef een stukje bij de foto in de Choorstraat te Delft. De dames die uit dat raam hangen. Een daarvan is de moeder van mijn opa aan moeders kant. Ik heb ook nog een foto van deze winkel. Zelfs nog een rešu. Mijn overgrootvader was Bartholomeus Storm. Pianist te Delft. Beiden liggen op Jaffa te Delft begraven. Op de grafsteen komt ook de naam Laros voor. Is heel leuk om te ontdekken dat er nog familie verwanten zijn daar de familielijn Storm gaat stoppen omdat de Stormen die er nog zijn kinderloos blijven.gr. Tamara Meijer

Afzender: Johanna - zaterdag, 16 augustus 2014 om 20:58

Hallo
Ikben jJo

Afzender: Roberto - vrijdag, 30 mei 2014 om 14:44

Beste Frits, Je hebt een indrukwekkend aantal voorouders gevonden! Zou Johannes Kollaerd overigens niet kunnen afstammen van de Brusselse Jacques Collaert die in 1688 hertrouwd in R'dam? Ik neem aan dat je het not. archief van R'dam kent. Daar komen ook nog Collaerts in voor. Zie link. Groet,Roberto http://appl.gemeentearchief. rotterdam.nl/ na/extern/ resultaatlijst.cfm? app_route=8

Afzender: Jacqueline Schans - zaterdag, 28 december 2013 om 23:02

Dear Frits,I omitted to sdd our e-mail address it is johan2@btinternet.com Jacqueline van der Schans

Afzender: Jacqueline Schans - zaterdag, 28 december 2013 om 22:47

Dear Frits,We live in England, And we would like to tell you you have a terrific site.My husband Johan has Henricus Thamerus as an ancestor in 1467 at Erfurt university.we have a site for Erfurt university that gives all the students attending from the 1300s onwards.Once again many thanks for a well documented site.Yours Sincerely,Jacqueline van der Schans

Afzender: Margreet Vorenkamp -Smits - maandag, 28 oktober 2013 om 13:47

Beste verre verwanten,
Vandaag bekeek ik het uitgebreide Stoffelsweb. Als nazaat van Margaretha Stoffels, dochter van Frank Stoffels de laatste Stoffels en schoenmaker uit Elburg, ben ik ge´nteresseerd in mijn persoonlijke historie. Ik heb een oud klokje dat nog van de opa van mijn moeder, HendrikJan Schenk is geweest weer laten restaureren. Hij kreeg dit klokje in zijn bezit toen hij na 35 jaar trouwe dienst als veldwachter in Elburg met pensioen ging. Het loopt prachtig en kan nog jaren mee is mij verzekerd.
Heel leuk om deze uitgebreide site te bekijken. Op deze manier komt het klokje weer 'in perspectief' te staan. Leuk om te zien wie er naar gekeken zouden kunnen hebben toen het nog bij mijn overgrootvader op de schoorsteenmantel stond.
Groeten van Margreet Vorenkamp-Smits

Afzender: Antje - zondag, 31 maart 2013 om 15:19

Wat mooi en interressant ! Bovendien een prachtige foto van mijn lieve opa Peter Stoffels, geboren in Witmarsum in 1898. Ik ben naar zijn vrouw Antje Knobbe vernoemd (mijn oma) zij stierf in 1963. Twee dochters kwamen uit hun huwelijk voort. Ik herrinner mij als kind zijnde, dat we vaak naar "ome" Heime en "tante" Geertje gingen, die woonden toendertijd nog in de molen in Witmarsum. Af en toe mocht ik samen met Ome Heime de kippen voeren ! Ik noemde hun oom en tante, maar dat waren ze dus tot mijn moeder, Johanna Gerhardina Stoffels, die vandaag haar 82ste verjaardag viert ! Haar zuster Hillie is pas overleden. Ik ben zo blij dat ik zoveel uitgevonden heb over mijn voorouders. Reuzebedankt voor al het werk dat je hier in stopt Frits ! MvG Antje

Afzender: Heimen Cornelis Pijlman - donderdag, 14 maart 2013 om 11:25

Lieve familie Stoffels,
Heel interessant om deze website te lezen. Mijn grootvader was Fetze Pijlman, getrouwd met Maria Johanna Stoffels, zuster van Heimen, beiden van Evert Jan. Ik ben de enige in de familie Pijlman met de naam Heimen, mijn broer heet Eduard Klaas (Ed).
Jullie zullen zeker bekend zijn met het boekwerkje "Johannes Cornelis Spffels, 1878 - 1952.
Wij hebben nog een grote plafondlamp (3 lampen met rondom glazen staafjes) die mijn grootouders wellicht voor hun huwelijk (rond 1900) van de familie Stoffels hebben gekregen.
Ik wens julle het allerbeste en nog vele nazaten !!
Hartelijke groet van Heimen Pijlman te Leeuwarden (05.02.1944 te Amsterdam).

Afzender: hans stoffels - woensdag, 6 februari 2013 om 23:11

Beste Frits,Mijn naam is Hans Stoffels (hans.stoffels@kpnmail.nl)Ik bezoek met enige regelmaat je website over de familie stoffels. Ik heb hem ook aan mijn Opa laten zien, die dat geweldig vondt. Helaas is hij op 30 januari van dit jaar op 89 jarige leeftijd overleden. Zijn naam is Johannes Frederik Stoffels (geboren 28 mei 1923) Via Hendricus Cornelis en Jan Stoffels terug te voeren tot Evert Stoffels en Johanna van Veen. Uit het verhaal kansen uit wisselvalligheid maak ik op dat Hendricus twee kinderen had, te weten Engel Rebecke Hermine en mijn Opa. Er was echter nog een derde kind. Ook een zoon, die Hendricus Cornelis (harry) heette. Hij is vorig jaar overleden. Hij was overigens ook zeer ge´nteresseerd in stambomen. Indien gewenst kan ik nog wel wat aanvullingen geven vanuit de lijn van mijn grootvader. Hartelijke groet, Hans Stoffels

Afzender: Harrie Wempe - zondag, 20 januari 2013 om 20:00

Frits, Kansen uit wissevalligheid heeft me weer een aantal stukjes van een puzzel aangeleverd. Dank voor je reactie,voor een foto's van mijn Grootvader Evert Stoffels hou ik me aanbevolen. groet Harrie Wempe

[1-25] [26-38]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid