Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Fritsie Duikelaar 

 Er staan 136 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Eva Poppink - zaterdag, 29 oktober 2022 om 19:58

Het partijtje van onze dochter was een hit! En dat allemaal dankzij Fritsie met zijn poppenkast. Hij nam de tijd om de kleintjes uit te leggen wat ze konden verwachten en zo gingen ze enthousiast en gerustgesteld helemaal op in het verhaal.
Zo liefdevol en vrolijk. We zijn fan. En dan ook nog een geweldig en bijzonder cadeautje voor de jarige. Ze ging zielsgelukkig naar bed vanavond. Een dikke aanrader en zoveel dank.Tot een volgende keer!

Afzender: Caroline - maandag, 13 september 2021 om 20:54

Vandaag hebben wij op het kinderfeestje van onze zoon die 6 werd het genoegen gehad om Fritsie Duikelaar te ontvangen. De kinderen gingen helemaal op in het interactieve poppenkast spel. Een hele mooi ervaring en groot feest voor de kinderen. Van ademloos kijken, tot rollen van het lachen. Wij kunnen het het iedereen aanraden. Fritsie bedankt voor het prachtige feest!

Afzender: Rowdy - zondag, 15 september 2019 om 18:48

Hoi Fritsie,
namens onze stichting Steenderense kermis nogmaals bedankt voor de leuke voorstelling gisteren! Je kreeg echt alle kinderen mee, van begin tot eind waren ze super enthousiast. Leuk gedaan hoor. Poppenkast heeft zich bewezen voor een leuk kindervermaak op onze kermis. tot de volgende keer! Rowdy

Afzender: Natascha - zaterdag, 23 maart 2019 om 14:37

Wij hebben net het kinderfeestje van onze Bram achter de rug. Bram is 5 jaar geworden en gaat naar speciaal onderwijs. Hij mocht alle kindjes van klas uitnodigen en uiteindelijk zaten er 9 kindjes vol verwachting voor de poppenkast van Fritsie. En wat een bewondering hebben wij voor Fritsie! Hij wist de kinderen en ons helemaal mee te nemen in zijn verhaal. De kinderen hebben geschaterd en de papa's en mama's ook! Bijna een uur lang hebben we met enorm veel plezier genoten van de voorstelling! Fritsie, heel erg bedankt en voor het volgende feestje weten we je te vinden!!!

Afzender: van der Meer - zaterdag, 7 januari 2017 om 20:58

Eigenlijk is er maar 1 woord nodig voor de poppenkastvoorstelling: BRILJANT. vandaag kinderfeestje (5-7 jaar) en ze vonden t prachtig. Vanaf de eerste zinnen zat iedereen volledig in t verhaal en werd er vol overgave meegeleefd met de poppen. Voor de ouders ook prachtig om de kinderen zo te zien. . Fritsie bedankt!

Afzender: Hans - maandag, 8 december 2014 om 21:31

Hoi Fritsie! Nogmaals bedankt voor de superleuke voorstelling vanmiddag tijdens Max' verjaardag! Max en z'n vriendjes hebben enorm genoten, en z'n opa's en oma's en wij ook :-)

Afzender: Danielle Suilen - zondag, 10 augustus 2014 om 8:46

Beste Fritsie, afgelopen vrijdag was je bij ons op t verjaardagsfeestje van Frederieke (4 jr) en je optreden was GEWELDIG. Alle kinderen vonden t super en schaterden t uit en sprongen v enthousiasme een meter de lucht in tijdens de voorstelling. Heel erg bedankt en complimenten voor je show en interactie met de kids. Gr, Danielle Suilen

Afzender: yuri - zaterdag, 9 augustus 2014 om 22:22

Fritsie dank!Geweldige middag gehad met je prachtige opvoering!Julie heeft al aangegeven dat 5 jaar verjaardag en 6 jaar we weer een poppenkast moeten regelen dus de kids hebben het geweldig gehad! Een aanrader!

Afzender: Conchita - dinsdag, 3 december 2013 om 14:07
Homepage: http://kdvmamalief.nl

Vandaag hebben we met alle peuters van kinderdagverblijf Mamalief genoten van de speciale sinterklaasvoorstelling. Prachtig om te zien hoe snel alle kinderen helemaal in het verhaal zaten en enthousiast de sint toezongen, piet de weg wezen en Jan Klaasen aan een kado hielpen. Petje af, Fritsie! Ook de juffies hebben genoten.

Afzender: Maarten - maandag, 21 oktober 2013 om 21:32

Fritsie was gisteren in A'veen voor de verjaardag van 2 van mijn zoons. Fantastisch, wat een feest was dat!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid