Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Fietsmuseum Garage Birza 

 Er staan 7 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anastasia - dinsdag, 8 januari 2019 om 13:05
Homepage: http://v.ht/PKwR#256420812

Op zoek naar een eenzame passieve man, een man voor een geheime ontmoeting of voor consistentie of een serieuze relatie, vrouwelijk liefdevolle lingerie of die het wil proberen met alle gevolgen van dien! Je moet gezond, schoon, zelfvoorzienend zijn, zonder materiele en financiele problemen!

Afzender: Gert Vegter - zaterdag, 18 juli 2015 om 11:55
Homepage: http://www.geevee.nl/

Leuke website en voor mij één en al herinnering, want in de periode 1976-1996 was ik een niet onbelangrijke klant van Coos Birza, dankzij mijn talloze klassieke auto's waar met regelmaat het een en ander aan moest gebeuren. Ondanks de onpraktische afstand (ik woonde in Haren, later in Schildwolde) bleef ik maar terugkomen... De reparaties werden veelal uitgevoerd door Reinie Boer. Bijzonder ook dat de in 1968 door Coos nieuw aangeschafte Volvo Amazon tot zijn dood in zijn bezit is geweest. Saillant detail is dat ik sinds 2008 ook met volle tevredenheid in een Amazon rij...

Afzender: Wolter Jan Birza - dinsdag, 19 maart 2013 om 11:47

Moest natuurlijk gewoon even schrijven.
Fiets met regelmaat in de buurt van Zuidhorn.
Fietsmuseum Birza, mijn hobby (fietsen) en achternaam in 1 geheel. Kan haast niet leuker.
Succes met alles,

Wolter

Afzender: Stien Hut - maandag, 7 november 2011 om 18:17

Hallo Gerrie,
Al een hele tijd vergaderen wij, van het bestuur van Stichting Loopgebeur'n Zuidhorn, maandelijks "bij Oma thuis", dat is erg gezellig. Samen rond de tafel met koffie en altijd een etagere met wat lekkers.
Afgelopen week was er eindelijk een half uur extra om het museum te bezoeken, met jou als deskundige gids. Het was ontzettend leuk, een feest der herkenning (en niet alleen voor de ouderen onder ons).
Natuurlijk waren de bijzondere fietsen echte blikvangers: de plastic fiets en de enorme bakfiets voor het ophalen van de was.
Maar ook de gebruiksvoorwerpen in de werkplaats en het prachtig ingerichte kantoor maakten wat los.
Kortom aan een half uur hadden we niet genoeg. Gelukkig dat de agenda deze keer beperkt was, zodat we toch nog voor middernacht weer thuis waren.
Een mooi museum, veel succes ermee
groetjes Stien

Afzender: Annemieke Stevens - zaterdag, 29 oktober 2011 om 13:56

Hey Gerrie,wat een leuke site! Het lijkt me leuk om eens in het fietsmuseum te kijken. Veel succes met je werk daar.Groet,Annemieke.

Afzender: rins herder - woensdag, 5 oktober 2011 om 19:17

mooie site en altijd erg prettig vergaderen bij oma thuis. het is een aanrader om je vergaderingen in het huisje van oma te houden.

Afzender: Dirk Jan - dinsdag, 12 juli 2011 om 17:59
Homepage: http://www.stichtingdingen.nl

Hallo Gerrie,

Wat heb je een leuke site gemaakt! Proficiat.

[1-7]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid