Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Ellecom 

 Er staan 44 berichten in het gastenboek. 

Afzender: willem.Boerman - woensdag, 3 september 2014 om 0:53

Zaterdag 13 september wordt er een.reunie georganiseerd voor alle leerlingen meesters en juffen op de Willem Boermanschool.zaten van 1970-1987 aanmelden kan via willemboermanschool@gmail.com verhalen en.fotos zijn ook van harte welkom.

Afzender: elswinterink meuleman - zondag, 31 augustus 2014 om 18:23

ik heb ook in ellecom gewoond in die boederij tegenover beumer de melkboer wie kent de fam meuleman nog

Afzender: g.gerritsen - maandag, 4 augustus 2014 om 22:53

over de bakkersknecht C. de Jonge kan ik misschien enig licht laten schijnen omdat de bakker die aan de Friedhof zijn bakkerij had en daarvoor tevens kok opkasteel Middachten. (bakkerij Mosselman.)

Afzender: sharon - zondag, 6 juli 2014 om 11:26

misschien niet onverstandig de website te updaten?

Afzender: Jan Slagman - zondag, 28 oktober 2012 om 8:59

Gisterenavond het ik op Ebay.de een prachtige kaart van de sporthal met het rieten dak gescoord. De kaart laat zowel de buiten-als de binnenkant van het gebouw zien. De foto roept bij mij herinneringen op aan 1962 toen ik daar verbleef met mijn klasgenoten van de Koningin Juliana ULO in Veenendaal.

Afzender: Bianca - woensdag, 18 mei 2011 om 22:51

Ik heb in 1962 in de Ketelaar gezeten en met veel plezier,daarom zoek ik al enige tijd contact met meisjes die in mijn groep hebben gezeten maar tot nu toe zonder resultaat. Ik zoek Greetje Rutten,Hilly de Graaf,Nelleke Goudswaard en mijn leidster Mevr.Vermeulen die
in Veldhoven woonde.Ik wil graag de groepsfoto hebben die waarschijnlijk tijdens een verhuizing is zoekgeraakt wie kan mij helpen?Ik zou er zo blij mee zijn,ik blijf hopen! Groeten van een Ketelaartje.

Afzender: Henk van Gijzen - woensdag, 22 juli 2009 om 0:39
Homepage: http://www.koloniehuisketelaar.nl

Geachte sitebezoekers, Wil u er even op attent maken dat er (jawel, alweer) een site over het verdwenen koloniehuis Ketelaar in de lucht is. Met een uitgebreid verhaal en foto's. Mijn hoop is zo nog wat jongens uit die tijd terugvinden en misschien nog 'juffen' van de leiding. Zie: www.koloniehuisketelaar.nl

Afzender: Constand Wassink - dinsdag, 11 november 2008 om 13:04

Mijn grootvader, Constand de Jonge, heeft aan het begin van de vorige eeuw als bakkersknecht gewerkt in Ellecom. Ook was hij hulpkok op een kasteel. Wie kan mij helpen aan de naam van de bakker (was dit b.v. al op het Friedhof) en op welk kasteel kan hij gewerkt hebben?

Afzender: ton nillesen - dinsdag, 30 september 2008 om 15:47

ik ben op zoek naar theo de brouwer, ik zat samen met hem en frans naber op de telegrafisten-opleiding in harderwijk (1955)

Afzender: Cees den Dulk - vrijdag, 22 augustus 2008 om 18:03

In april 1973 heb ik in schoolverband enige dagen doorgebracht in Jeugdland. Vanaf dat moment werd ik geboeid door de bijzondere sfeer die in Ellecom te proeven is. Heb verschillende vakanties in Avegoor doorgebracht dat helaas in de loop der tijd onbetaalbaar werd. Begin jaren 80 werd Jeugdland door brand verwoest, hetgeen mij pijn deed. Met angst en beven volgde ik de plannen rond het terrein van Jeugdland en in 1998 werd duidelijk dat er 17 "riante herenhuizen" zouden verrijzen. Het geheel zou feilloos passen in de groene, lommerrijke omgeving. Na vele jaren is dan het resultaat daar. En helaas: het is mij bitter tegengevallen.
Ik begrijp niet hoe een architect een dergelijk woonblok op deze wijze tot leven brengt. Zowel de vorm als de kleur van de huizen vormen een dissonant met de omgeving. Bovendien zie ik aan de voorzijde wel inmiddels overwoekerde fundamenten, maar daarop geen woningen! Wat is daar de visie achter? Ik vraag mij af wat de huidige bewoners van deze "herenhuizen" daarvan vinden.
Overigens ben ik niet jaloers op de eigenaren, want ik kan mij nog uit de tijd dat ik in Jeugdland logeerde herinneren dat je 's nachts zowat je bed uit trilde als er een goederentrein voorbij denderde, om nog maar te zwijgen van het gevaar dat de onbewaakte spoorwegovergang met name voor kleine kinderen oplevert.
Hoe dan ook: Ellecom is een parel en ik hoop dat dat zo blijft, zonder lelijke nieuwbouw.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-44]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid