Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Nederlandstalig meezingkoor Efkes Ars 

 Er staan 61 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Klaas en Marian - maandag, 23 november 2015 om 10:32
Homepage: http://efkesaars

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken die gisteren is geweest is op onze Efkes ars Pietenbingo en natuurlijk alle leden die ons hebben gesteund met cadeau's voor onze goed gevulde loterij en bingo. Wij hebben er van genoten dat we een goed gevulde zaal hadden met vrolijke en blij gezichten ook van de kindertjes, ook Wendy willen wij hartelijk bedanken. Groetjes de Feestcommissie!!

Afzender: Klaas en Marian - dinsdag, 4 augustus 2015 om 15:42
Homepage: http://efkesaars

Wij sluiten ons helemaal bij je aan Tonny ook zijn we trots op jou zoals jij het stokje van Giancarlo overnam goed gedaan!! al waren we maar met 24 mensen het klonk goed ook bij de mannen Toppie, ook was het een gezellige en leuke locatie nu maar hopen dat we volgend jaar weer mogen komen.

Afzender: Tonny - dinsdag, 4 augustus 2015 om 14:26

Wat hebben wij zondag 2 augustus j.l. een prachtige dag gehad bij Bungalowpark KVM te Lelystad. Het weer: kon niet beter, de organisatie: kon niet beter, het sfeertje: kon niet beter en tot slot, het zingen zonder dirigent ging als een tierelier, wat hft iedereen zijn best gedaan.
Ik ben apetrots om bij dit koor te horen, wat een geweldige groep mensen!!!

Afzender: Klaas en Marian - zaterdag, 3 januari 2015 om 0:15

Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar en een gezond 2015 toe, groetjes en tot 7 januari op de nieuwjaarsreceptie..

Afzender: Johan en Truus - woensdag, 22 oktober 2014 om 14:07

Wat een prachtige/kleurrijke Hollandse avond hebben wij gehad ter ere van ons 10 jarig bestaan.
Jammer dat niet alle koorleden erbij waren (jullie hebben wat gemist).
De organisatie was top zowel door de feestcommissie als door de herbergh het IJsselmeer.
Op naar de 15 jaar!!!!!!
Groetjes van een feestende koe met zijn boer.

Afzender: Klaas en Marian - maandag, 20 oktober 2014 om 16:53

Wat zijn we blij dat ons 10 jarige feestavond zo geslaagd was en dat iedereen zo genoten heb, want je moet toch altijd afwachten of alles loopt zoals je wil. Al blijft het wel altijd jammer dat niet iedereen aanwezig was van ons koor, maar door een groot aantal partners hadden we toch een flinke ploeg bij elkaar. Ook wij zelf hebben erg genoten van deze avond en dat is ook wel aan alle foto's en filmpjes te zien, die ook binnenkort op onze Efkesaars site staan. Bedankt allemaal dat jullie ook voor ons gezorgd hebben dat het een geslaagde avond was want zonder gezellige mensen redden wij het ook niet en natuurlijk het personeel van cafe de Herbergh groetjes de feestcommissie

Afzender: Tonny Overwater - zondag, 19 oktober 2014 om 18:18

Oh, oh, oh wat heeft de feestcommissie een prachtig feest georganiseerd ter ere van het 10-jarig bestaan van ons koor "Efkes Aars". (Bijna) iedereen had gehoor gegeven aan het verzoek om in een soort van Nederlandse outfit te komen, nou daar waren prachtige creaties bij hoor. De opzet van de avond, eerst oud Hollandse spelletjes, daarna optredens van top artiesten en gewoon feest maken was aan alle feestneuzen goed besteed. Ook de mensen van de bediening van "Herbergh het IJsselmeer" deden mee alsof zij koorleden waren. Ook niet onbelangrijk om te vermelden, we hebben een heus huwelijks aanzoek mee gemaakt en . . . Zij heeft ja gezegd. Nu willen de mensen die er niet waren natuurlijk weten om wie dit gaat maar dat vertel ik niet, dit is nl. het gastenboek van Efkes Aars en niet de Prive. Iedereen die, om wat voor reden dan ook, niet aanwezig was op dit feest heeft een fantastische avond gemist en de Feestcommissie wil ik hartelijk bedanken voor dit geweldige feest. Doegie, doegie

Afzender: Nel en Siem - zondag, 19 oktober 2014 om 14:50

Gisteravond heeft ons koor haar tienjarig jubileum gevierd in de Herbergh in Oosterleek.Zoals in vele verenigingen hebben ook wij een commissie welke zich bezig houd met het lief en leed van de vereniging en haar leden.Onze commissie heeft in de achter ons liggende tijd, ter gelegenheid van dit jubileum een feestavond georganiseerd welke er mocht zijn en waar ook nog de nodige prijzen waren te winnen.Nogmaals hulde aan de feestcommissie en het bedienend personeel van de Herbergh.Het was in n woord GRANDIOOS en een onvergetelijke avond

Afzender: monique - woensdag, 30 juli 2014 om 11:31
Homepage: http://www.casavabene.com

Lieve ex-koorleden. Zo in de zomer weer eens een berichtje vanuit Itali. Het gaat hier goed, we hebben het nog steeds naar ons zin en de gasten ook, dus dat scheelt :) Ik zie, dat jullie komend seizoen weer verder gaan met een nieuwe dirigent. Heel veel succes alvast! Ik wilde jullie laten weten, dat in de week van 13 oktober 2014 wij weer een zangweek organiseren. Zie voor het programma onze site: www.casavabene.com De zangweek staat onder het kopje workshops. Mochten er mensen genteresseerd zijn en meer willen weten, mail of bel. We kunnen uiteraard ook een week speciaal voor efkesaars organiseren. Fijne zomer en wie weet... Cari saluti, Monique

Afzender: Tonny - zondag, 6 juli 2014 om 17:49

Dag allemaal, het seizoen zit er weer op en dat hebben we afgesloten met 2 heerlijke optredens. Vorige week zondag, 29 juni, voor de Hoornse Bokaal alhoewel voor die "Bokaal" hebben wij dus niet gezongen daar de organisatie in al zijn wijsheid op het allerlaatste moment had besloten het programma te veranderen waardoor de tijd tussen ons optreden en het zingen voor de jury te krap was, het was onmogelijk om na het optreden de boel af te breken naar de locatie van de jury te gaan en weer op te bouwen. Jammer want we hadden er heel goed voor geoefend. We hebben evengoed een heerlijke dag gehad, de zon scheen, het publiek was enthousiast, zong uit volle borst mee en er werd ook gedanst en kijk, daar doen we het voor!!!
En gisteren naar Monnickendam. Wat moet ik daar nu over zeggen, het was weer, zoals elk jaar, een groot feest. Perfect georganiseerd, alleen maar leuke mensen zowel het publiek als de deelnemende koren.
Voor Danielle was dit haar laatste optreden met ons koor en we gaan haar natuurlijk missen, haar vrolijkheid en haar enthousiasme, ik denk niet dar er een tweede dirigent is die het publiek zo mee weet te krijgen zoals zij. Wij hebben veel van haar geleerd en namens alle leden bedank ik haar daarvoor en ook voor het geduld dat zij met ons heeft gehad en wens haar veel succes met alles wat zij nog gaat doen.
Vanwege de dreigende regenbuien hebben we dit jaar voor het eerst binnen gezongen, het was een beetje inschikken, het was bloedje heet maar wat hebben we weer genoten. Monnickendam was, zoals elk jaar, weer helemaal toppie.
Ik heb nu al weer zin in volgend jaar en ik vast niet alleen.
Rest mij iedereen een vrolijke en zonnige vakantie te wensen en in september gaan we weer lekker zingen.
Doegie doegie , Tonny

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-61]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid