Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Elvis Today Tomorrow And Forever 

 Er staan 5528 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kees Krechting - maandag, 8 januari 2018 om 15:21

Vandaag 8-1-2018 geboortedag Elvis. Zoals elk jaar op deze dag weer 'n Lp van The King opzetten!!!

Afzender: Danny van Strien - dinsdag, 31 oktober 2017 om 21:02
Homepage: http://dannyvanstrien.jimdo.com

Mooi gastenboek

Afzender: Kees Krechting - zondag, 8 januari 2017 om 13:56

Vandaag geboortedag 8-1-1935 Elvis. Dus maar weer even 'n paar lp's van Elvis draaien!!

Afzender: Kingsize News - dinsdag, 6 december 2016 om 17:12

Het DES-gebouw aan de Albert Steenbergenstraat is zaterdag wederom het decor voor de jaarlijkse Elvis Fandag, georganiseerd door de Elvis Presley Fanclub Elvis For Everyone.

Het is volgend jaar alweer 40 jaar geleden dat de King of Rock & Roll stierf. Mede dankzij dit soort fandagen blijft zijn muziek bij velen leven. Sterker nog, er is onlangs een opvolger uitgebracht van het album If I Can Dream, Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra uit 2015.

De zilveren schijf met hetzelfde concept heet The Wonder Of You, en deze cd zal zaterdag in de schijnwerpers staan. Alle bezoekers ontvangen aan de kassa een exclusieve poster. Daarnaast is er een veiling van Elvis spullen, er zijn diverse standhouders en Elvis USA Tours (een zijtak van de fanclub) is ook aanwezig. Vanaf ongeveer 13.30 uur is er live muziek. Onder andere Richard Kracht zal vele Elvis-hits en minder bekende songs ten gehore brengen. Het belooft weer een swingende middag te worden.
De deuren van het DES-gebouw gaan open om 12.00 uur. Om 18.00 uur is het programma afgelopen.

Afzender: Kingsize News - zaterdag, 26 november 2016 om 8:54

Joe Esposito is overleden. (22 januari, 1938 23 november, 2016)

Joe Esposito ontmoette Elvis in 1958 in Duitsland waar beiden waren gelegerd. "Het klikte direct," vertelt Joe. "Elvis had hetzelfde gevoel voor humor en dezelfde interesses als ik. Toen onze diensttijd erop zat, bood hij mij een baan aan als manusje-van-alles, maar bovendien als vertrouwensman. En dat ben ik tot het einde toe gebleven."
"Ik ben Elvis' road-manager geweest. Ik heb alle van de vele honderden concerten na zijn come-back in 1968 begeleid. Ik kende het klappen van de zweep. Na Elvis' overlijden ben ik nog een jaar op Graceland werkzaam geweest. Om alle lopende zaken af te handelen. Zijn vader, Vernon, was een gebroken man, een wrak en iemand moest orde op zaken stellen. Nadat dit was gebeurd ben ik vertrokken. Ik ben als road-manager gaan werken voor The Bee Gees, John Denver, Karen Carpenter, Wayne Newton en Michael Jackson. Sinds enige jaren ben ik, heel iets anders, fondsenwerver voor een Californische instelling die zich inzet voor misdeelde kinderen."

Afzender: Kingsize News - dinsdag, 15 november 2016 om 18:20

HBO maakt docu over vernieuwende stijl Elvis Presley

Een tweedelige documentaire bestaande uit drie uur beeldmateriaal die nieuwe interviews met mensen die ooit met Elvis Presley gewerkt hebben laat zien, nooit eerder vertoonde fotos en een weergaloze weergave van Graceland. Op deze manier wil HBO The King nog n keer laten shinen.

De documentaire volgt The King of Rock and Roll vanaf zijn kindertijd tot aan zijn laatste opnames in de Jungle Room op zijn landgoed Graceland in 1976, een jaar voor zijn dood. De docu gaat in op de vraag waarom de muziek en stijl van Elvis zo vernieuwend waren. De film wordt gemaakt met medewerking van de familie Presley. De productie wordt deze maand afgerond. De documentaire, die nog geen naam heeft, wordt geregisseerd door Thom Zinny o.a. bekend van documentaires over Bruce Springsteen zoals The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town.

Afzender: Kingsize News - zaterdag, 12 november 2016 om 23:36

In De Nacht Van De Popmuziek was deze avond het wonderschone If I Can Dream van Elvis Presley te zien op NPO3. Ook werd tijdens deze uitzending duidelijk dat Matthijs van Nieuwkerk naar alle waarschijnlijkheid samen met Leo Blokhuis een documentaire gaat maken over Elvis.

Afzender: Kingsize News - vrijdag, 11 november 2016 om 21:23

Elvis - The Wonder Of You Tour Dates Europe 2017
May 10th Rotterdam, Ahoy
May 12th Sweden, Malmo Arena
May 13th Denmark, Herning Jyske Bank Boxen
May 15th Germany, Berlin Mercedes-Benz Arena
May 16th Germany, Oberhausen Koenig-Pilsener Arena
May 18th Switzerland, Zurich Hallenstadion
May 19th Belgium, Brussels Palais 12
May 20th Germany, Frankfurt, Festhalle
May 21st Germany, Munich, Olympiahalle
May 22nd Austria, Vienna, Wiener Stadthalle

Afzender: Kingsize News - vrijdag, 11 november 2016 om 21:15

Op 20 november 2016 is de eersteLP van Elvis verschenen als vinyl Picture Disc.Kant aBlue Suede Shoes-Im Counting On You -I Got A Woman -One Sided Love Affair -I Love You Because -Just BecauseKant bTutti Frutti -Trying To Get To You -Im Gonna Sit Right Down And Cry Over You -Ill Never Let You Go (Little Darlin) -Blue Moon -Money Honey

Afzender: Kingsize News - vrijdag, 11 november 2016 om 15:53

Onlangs uitgekomen op blauw vinyl bij Rockwell Music: BEACH BOY BLUES.

Side One: Blue Hawaii / Ito Eats / Hawaiian Wedding Song / Island Of Love / Steppin' Out Of Line / Almost Always True / Moonlight Swim

Side Two: Can`t Help Falling In Love / Beach Boy Blues / Rock A Hula Baby / Kiss Me Quick / That's Someone You Never Forget / I'm Yours / (Marie's The Name) His Latest Flame / Little Sister

Afzender: Kingsize News - zaterdag, 5 november 2016 om 19:43

Priscilla Presley Volkskrant interview (05-11-16): 'Maar weet je', zegt ze. 'We zijn elkaar nooit echt kwijtgeraakt.We zijn close gebleven, ook na de scheiding.We hebben onze liefde behouden, onze vriendschap. Ik heb nooit gevonden dat mijn dochter geen vader had. Ik durf te zeggen dat ik bevoorrecht ben geweest. Daarover ben ik met mezelf in het reine gekomen. Ik ben Elvis nooit kwijtgeraakt.'Eigenlijk is ze nog steeds verdrietig omdat hij niet er niet meer is. Dan denkt ze aan de man die toch altijd een jongen bleef, met zijn kinderlijke bravoure. 'Ik hield ervan hem te zien lachen, want je kon zien dat hij echt helemaal in het moment was. He-le-maal. En je voelde hoe langzaam alle mensen in de kamer gingen lachen, het zwelde als het ware aan. Door zijn lachen ging iedereen lachen, kwam iedereen in dat moment.'Aan de andere kant zegt ze zijn aanwezigheid permanent te voelen en doet ze er alles aan om te voorkomen dat hij wordt vergeten, zoals bij de jongelui. Daarom komt ze in het voorjaar van 2017 zelf naar Europa, met het symfonieorkest, voor een reeks concerten. Niet om te zingen, maar om anekdotes te vertellen over hem en om homevideo's te laten zien.'In Engeland is hij nooit geweest, noch in Nederland', zegt Priscilla, en ze houdt als een vogeltje haar hoofd een beetje scheef. 'Ik wil 'm met jullie delen. Ik kom jullie Elvis brengen. Ik denk dat ie hiermee een nieuw leven krijg. Het werd tijd.'(*Lees het gehele interview in de Volkskrant)

Afzender: Kingsize N0 - vrijdag, 4 november 2016 om 19:40

Start Radio 5 Evergreen Top 1000Maandag 7 november om 07.00 uur start de negende editie van de Evergreen Top 1000 op Radio 5. De lijst is tot en met vrijdag 11 november elke dag van 07.00 tot 20.00 uur te horen. De presentatoren tellen in vijf dagen af naar de nummer 1.

Afzender: Kingsize News - vrijdag, 4 november 2016 om 19:38

The Beatles zijn dit jaar hofleverancier van de 'Evergreen Top 1000'.

The Beatles stoten met 35 platen Elvis Presley van de troon.

Elvis had vorig jaar nog 37 nummers in de 'Evergreen Top 1000' staan. Dit jaar blijft The King steken op 27 nummers.

De hoogste notering voor The Beatles is plek 23 met het nummer 'Yesterday'. Elvis is op plek 26 terug te vinden met'Are You Lonesome Tonight'.

Afzender: Kingsize News - vrijdag, 4 november 2016 om 16:49

Concert: The Wonder Of You (vanaf 42 Euro)Op 10 mei 2017 krijgen Elvis fans een unieke kans om Elvis Presley in een live concert experience te zien in Rotterdam Ahoy. De show met de naam 'The Wonder Of You bestaat uit de allermooiste rocksongs en ballads van 'The King die worden vertolkt door een symfonisch orkest. Aangevuld met de meest herkenbare stem ter wereld; die van Elvis zelf. De ster is 'live te zien op een enorm videoscherm. Kortom: deze show zorgt voor een complete nieuwe belevenis voor iedere muziekfan. Het concert wordt nog specialer door de on stage aanwezigheid van Priscilla Presley. Locatie:Ahoy ArenaTijden:Aanvangstijd: 20:00 uurDeuren open: 18:30 uurParkeergarantie:KOOP PARKEERTICKETPrijzen:Meet & Greet 190,00CAT 1 79,00CAT 2 69,00 CAT 3 54,00CAT 4 42,00Rolstoelen 69,00Excl. servicekosten

Afzender: Kingsize News - woensdag, 2 november 2016 om 20:11

MEMPHIS RECORDING SERVICE: THE COMPLETE WORKS 1953 - 1955" (2-CD + 100-pagina Boek)
Release Datum; november, 2016

CD-1
My Happiness (Acetate - Personal Recording)
That's When Your Heartaches Begin (Acetate - Personal Recording)
I'll Never Stand in Your Way (Acetate - Personal Recording)
It Wouldn't Be the Same Without You (Acetate - Personal Recording)
Harbor Lights (Take 3M)
I Love You Because
That's All Right (Sun 45rpm Master)
Blue Moon of Kentucky
Blue Moon (Take 9M)
Tomorrow Night
I'll Never Let You Go
I Don't Care if the Sun Don't Shine (Take 2FS Take 3M)
Just Because
Good Rockin' Tonight
Milkcow Blues Boogie
You're a Heartbreaker
I'm Left, You're Right, She's Gone (Take 5M Slow Version)
Baby, Let's Play House
I'm Left, You're Right, She's Gone
I Forgot to Remember to Forget
Mystery Train
Trying to Get to You
When It Rains It Really Pours
BONUS TRACKS

Shake Rattle And Roll (Acetate - Jan.6, 1955 Radio Station KDVA Lubbock, TX)
Fool, Fool, Fool (Acetate - Jan.6, 1955 Radio Station KDVA Lubbock, TX)
Shake Rattle and Roll (Acetate - Jan.19, 1955 Radio Station WJOI Florence, AL)
Mystery Train (HMV 78RPM)
CD-2 (Outtakes)
Harbor Lights (Takes 1FS & 2FS & 4)
Harbor Lights (Takes 5FS & 6FS & 7 & 8END)
I Love You Because (Takes 1FS & 2)
I Love You Because (Take 3)
I Love You Because (Takes 4FS & 5)
That's All Right (Takes 1-3)
Blue Moon of Kentucky (Outtake Part - Slow Tempo Version)
Blue Moon (Takes 1FS & 2FS & 3FS & 4)
Blue Moon (Take 5)
Blue Moon (Takes 6FS & 7FS & 8)
I'll Never Let You Go (Alternate Incomplete Take)
I Don't Care if the Sun Don't Shine (Mack David)
I'm Left, You're Right, She's Gone (Take 1)
I'm Left, You're Right, She's Gone (Take 2)
I'm Left, You're Right, She's Gone (Takes 3 & 4FS)
I'm Left, You're Right, She's Gone (Takes 6 & 7END)
When It Rains It Really Pours (Takes 1END & 2REH)
When It Rains It Really Pours (Takes 3FS & 4FS)
When It Rains It Really Pours (Takes 6FS, 7FS & 8LFS)
How Do You Think I Feel (Guitar Tape Slap-back Rehearsalfs)

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-75] [76-90] [91-105] [106-120] [121-135] [136-150] [151-165]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid