Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek kid_informatie 

 Er staan 103 berichten in het gastenboek. 

Afzender: marjolein - donderdag, 12 november 2015 om 11:55

hoi, jammergenoeg ben ik inmiddels bijna 43 jaar.Ik ben een alleenstaande moeder met twee prachtige slimme kinderen.Maar ik heb doordat ik mijn derde kindje drie jaar geleden ben verloren een hele grote kinderwens.Ik wil graag weten of iemand mij meer kan vertellen over de kosten van kunstmatige inseminatie. De vergoeding stopt nadat je 43 bent geworden.Volgens een kliniek die ik heb gebeld, is het wel mogelijk om daar behandeld te worden na je 43e. Maar wie weet wat de kosten zijn? en hoe gaat dat met bijvoorbeeld het zelf inbrengen van donorzaad. Hoe gaat dit in zijn werk. Waar krijg je het zaad bijvoorbeeld.Alle informatie is welkom, groet Marjolein

Afzender: Jan - zondag, 27 april 2014 om 9:53
Homepage: http://www.spermadonor-nl.webs.com

Hallo, ik ben beschikbaar als spermadonor, meer informatie staat op mijn website: spermadonor-nl.webs.com

Afzender: Evelien - donderdag, 28 oktober 2010 om 19:16

Hallo,
Is er iemand die mij kan vertellen hoelang de wachttijden/lijsten zijn voor KID?
Ik hoor en lees op meerder site's dat de wachttijden steeds langer worden, maar dat zijn niet recente gegevens... kan iemand mij recente informatie geven?
Groeten Evelien

Afzender: babytj - maandag, 20 september 2010 om 12:12

Hallo, ik ben een meisje van 20 jaar en heb al een paar jaar een vurige kinderwens. daar ik nog naar school ging heb ik de gevoelens proberen te onderdrukken zodat mijn studies niet in het gedrang kwamen. maaar nu ik afgestudeerd ben heb ik nog steeds deze kinderwens en daar ik nog geen vriend heb en ook momenteel geen zin heb in een relatie zie ik het wel zitten om BAM te worden. ik heb al veel sites opgezocht hierover, maar heb toch nog een paar persoonlijke vragen waar ik met iemand wil over spreken
groetjes

Afzender: Tonny - dinsdag, 24 augustus 2010 om 15:23

Heyy ,
Ben een meisje van 19 jaar en ben dus ook een KID kind , weet eigenlijk pas dat dat zo genoemd word . Ik ken geen andere KID kinderen , maar zou heel graag met hun willen praten . Als ik het aan iemand vertel zeggen ze wel ooh sjiek en vragen ze heel veel erover maar het zou toch eens leuk zijn om te praten met iemand die hetzelfde meemaakt . Ik vind ook heel veel site's waar ouders praten over hun problemen dat ze een KID kindje willen . Maar geen site waar KID kinderen zelf praten , kan iemand mij zo'n site geven ? Als het bestaat ?
Groetjes x

Afzender: inge - vrijdag, 4 september 2009 om 13:30

Hallo,

ik heb een vraagje.. wij hebben 3 x een icsi behandeling ondergaan, waar helaas geen zwangerschap uit ontstaan is. nu gaan we verder met KID met een bekende donor, maar ik vraag me af of we dan nog in aanmerking komen voor enige vergoedingen van de zorgverzekeraar? hopelijk kan iemand mij hiet antwoord op geven.

Afzender: Marije - dinsdag, 1 september 2009 om 12:26

Hoi Linda,
Volgens mij is het wel zo dat je rondom (24 uur voor en 24 uur na) de eisprong moet insemineren. Succes ermee!
Groetjes Marije

Afzender: Lisa - woensdag, 29 juli 2009 om 9:59

Kan er iemand mij vertellen of het aan mijn pc ligt dat ik niet op het forum kan inloggen of aan het forum zelf...?

Afzender: evelinn - maandag, 17 november 2008 om 15:28

hallo,

ik zou graag draagmoeder willen worden of eicellen doneren is er iemand die me kan vertellen waar ik moet zijn of waar ik stellen vind die hier in geintresseers zijn?

hoop echt iemand te kunnen helpen maar weet niet waar ik moet beginnen.

Afzender: gerardwesterveld - zaterdag, 22 december 2007 om 17:24

Hallo, ik kijk hier even rond

Afzender: Gerrit - maandag, 17 december 2007 om 21:04
Homepage: http://www.kiddroom.nl

We willen jullie heel veel succes wensen met jullie inforijke site.Fijne feestdagen en een goed 2008 toegewenst van Gerrit=Fam

Afzender: linda - donderdag, 13 september 2007 om 11:32

hoi,mn vriendin en ik willen graag zwanger worden. we hebben al een donor! Binnenkort gaan we onze 1e inseminatie doen,echter testen we niet op vruchtbaarheidsperiode.Zijn er meerder vrouwen die geinsemineerd hebben zonder te checken of eisprong rijp is? en ben je ook zwanger geworden?
mn vriendin heeft vlakvoor inseminatie dr menstruatie gehad,en als we insemineren zit ze op de 10 dag vanaf eerste dag menstruatie!
We roken niet,drinken niet en ze is 25 jaar. kans op zwangerschap is toch wel groot dan? ookal is er geen eisprong(net niet)

Afzender: Van de wielle sandra - vrijdag, 15 juni 2007 om 1:25

Mijn dochter is 24jaar. door een heel slechte relatie zo'n 4jaar geleden, heeft zij besloten om een BOMmoeder( Bewust Ongetrouwde Moeder) te worden. Waar kan zij terrecht voor informatie? Alvast bedankt, groetjes, Sandra

Afzender: Simone - maandag, 11 juni 2007 om 10:32

Hallo, ook ik kwam per toeval deze website tegen en mijn man en ik hebben ook een kindje via KID gekregen. Aangezien mijn man een chronische ziekte heeft waardoor het helaas niet mogelijk was om een kindje van ons samen te krijgen hebben wij besloten tot KID. Wij zijn via het ziekenhuis in contact gekomen met de donorkliniek in Barendrecht en hebben daar goede ervaringen mee. Na 3 pogingen was het eindelijke raak en in 2004 hebben wij een prachtige gezonde dochter gekregen waar we heel gelukkig mee zijn.
Het enige 'issue' waar met name ik nu mee worstel is: hoe en wanneer ga je het je kind vertellen dat haar papa niet haar biologische papa is, of vertel je het niet. Ik ben benieuwd of er meerdere ouders van KID kinderen zijn die hiermee worstelen of er al mee te maken hebben gehad.
Ik hoop dat ik wat verhalen via de mail binnenkrijg.
Vriendelijke groeten, Simone

Afzender: Just me - woensdag, 6 juni 2007 om 21:12

Hoi Marco!

Lange tijd niet meer op het forum geweest en ik kan mijn wachtwoord ook niet meer activeren??? Ik wil dan maar snel even langs deze weg alle meiden groeten en feliciteren met een tweede zwangerschap/kindje.Ik heb geen tijd om meer te lezen, was jouw vrouw ook weer zwanger de laatste keer dat ik keek? Ik weet het niet meer. In ieder geval leuk om weer eens binnen te wippen. Ik ga beslist binnenkort eens polsen hoe het met iedereen gaat. Ik hoop dat ik dan weer in kan loggen. Groetjes, Just me.

Afzender: esther - vrijdag, 29 december 2006 om 16:56

Hallo,
Mijn man blijkt na heel wat onderzoeken het syndroom van Klinefelter te hebben waardoor hij onvruchtbaar is. We zijn hier heel verdrietig door, maar gelukkig zien we een donor ook zitten. Ik zou alleen heel graag ervaringen van andere koppels willen lezen. We denken zelf aan een bekende donor, maar ik heb hier mijn twijfels over. Wie heeft zoiets al meegemaakt en wil me daar meer over vertellen?
Groetjes Esther

Afzender: dien - donderdag, 21 december 2006 om 21:03

Joh, eigenlijk wil ik een heel verhaal tikken op het forum. Maar daar kan ik op een of andere manier niet inloggen.
Gisteren te horen gekregen dat mijn man onvruchtbaar is. We wilden het einde van dit jaar van start gaan met 'oefenen', maar hadden redenen om eerst langs de huisarts te gaan. (niet ingedaalde ballen, eentje gevonden, andere niet. Die ene is heel klein gebleven) Gelukkig zijn we er snel achter, binnen acht weken was het plaatje rond, waar andere stellen meer dan een jaar over doen. Maar het komt des te harder aan. Gelukkig ook dat nu het hoge woord eruit is en dat we niet meer in onzekerheid hoeven te zitten.
Ik ben er stiekem al wel aan toe om over alternatieven na te denken, ben me aan het inlezen over KID, gezien dit onze enige mogelijkheid is om samen zwanger te raken (afgezien van experimentele TESE behandeling, die ik niet zo zie zitten).
Mooie site, waar veel over KID te vinden is, mijn complimenten. Hoop hier veel positieve verhalen te vinden die mijn man steunen in een postieve keuze voor KID
Maargoed, eerst maar eens deze klap verwerken en ons beiden weer hervinden.
Tot ziens op het forum.

Dien

Afzender: Debby - donderdag, 26 oktober 2006 om 16:27

Hallo,

Ik heb deze site per toeval ontdekt.
Wat staat er veel informatie op zeg.
Wij ( mijn vriendin ik )zijn bezig om via ZI moeder te worden.
Ik zou graag lid willen worden van deze site zodat ik mee kan praten op het forum en eventuele vragen kan stellen.
Hoe kan ik lid worden ??.

Groetjes Debby.

Afzender: kidinformatie - woensdag, 30 augustus 2006 om 19:40
Homepage: http://www.kidinformatie.com

Voor de uitnodigingscode wordt u verzocht een mailtje te sturen naar bovenstaand adres.
Ik mail dan de code.

Marco

Afzender: linda - dinsdag, 28 maart 2006 om 8:46

ik heb veel informatie gezocht op jullie site. ik moet een betoog houden voor mijn lerares nederlands. en mijn stelling was: kunstmatige inseminatie. bedankt voor jullie hulp.. groetjes linda.

Afzender: MenR - zondag, 19 maart 2006 om 10:24

Hallo
Ten eerste wat een gewelidge site , veel info
we zijn er sinds een paar maanden achter dat mijn vriend onvruchtbaar is en willen graag ook op deze manier kinderen.En we hopen zo wat ervaringen te lezen van mensen die het ook zo gedaan hebben
groetjes M

Afzender: Marco - donderdag, 16 maart 2006 om 23:24
Homepage: http://www.kidinformatie.com

Hey ons,

Mail mij even, dan stuur ik je wat info....

Marco
Webmaster kidinformatie.com

Afzender: wij - donderdag, 16 maart 2006 om 22:05

Hoi<br>Ik was vanavond aan surfen op internet op zoek naar info. over KID en kwam zo op deze site terecht.Ik heb jullie verhaal gelezen en dit komt bijna overeen met ons.Sinds begin 2004 hebben wij een kinderwens en een half jaar geleden zijn we er achter gekomen dat mijn man onvruchtbaar is (beide teelballen niet ingedaald , geopereerd op +/_ 7jarige leeftijd) en dus nooit kinderen kan verwekken.<br>Nu moeten we nog wachten op een oproep in het ziekenhuis (slopend) en hopen dat we via KID kinderen kunnen krijgen.Onze kinderen zouden ook niet anders weten dat wij de ouders zijn en zullen dus niet weten hoe zij verwekt zijn.<br>(of er moet over 30 jaar ofzo echt iets zijn dat je er niet onderuit kunt)maar anders beslist niet.Het gaf mij ook veel steun om jullie verhaal te lezen , en hopen dat het bij ons ook zo goed uitpakt.graag zou ik nog meer info-sites willen bezoeken over dit onderwerp , weten jullie misschien nog iets?<br>Groetjes ons<br>

Afzender: jack - zondag, 26 februari 2006 om 14:04

Als ik met een vreemd vrouw kinderen zou willen wat kan ik doen? Ik zoek een vrouw die met mij een kind wil maken!
Bestaat dat nog?

Afzender: Beb - zaterdag, 18 februari 2006 om 20:02
Homepage: http://zwangermetdonor.web-log.nl

Hoi Marco,<br> <br>Al een aantal jaar kijk ik regelmatig mee op jouw forum. Ik heb ook veel gehad aan de verhalen van de vele leden die bij jou zijn aangesloten.<br> <br>Nu heb ik een site gemaakt met allerlei practische informatie over het zwanger raken met een donor.<br> Mischien zou jij een link kunnen plaatsen?<br> <br>Groeten Beb

[1-25] [26-50] [51-75] [76-100] [101-103]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid