Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek De Dorsakkers 

 Er staan 9 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Karin - vrijdag, 26 december 2014 om 11:39

We hebben een heerlijk weekend doorgebracht. Alles top, het eten, de kamer, het sfeertje, echt geweldig! Bedankt voor de goede zorgen!!!

Afzender: Marjolie van den Bergh - dinsdag, 7 oktober 2014 om 20:38

Een heerlijk relaxed verblijf gehad met 2 overnachtingen en 2 keer een avondmaaltijd. Anne-Lise steekt veel liefde in haar kookkunsten en maakt er een feestje van met verse heerlijkheden uit eigen tuin. Ook het ontbijt is overvloedig, gevarieerd en erg lekker.De kamer is ruim, mooi en schoon. Grote doucheruimte. We hebben heerlijk geslapen in het lekkere bed.Lieve Piet en Anne-Lise, dank jullie wel voor de gastvrijheid. We komen graag en zeker nog eens terug. Groeten van Leo en Marjolie

Afzender: Edwin,esther,Martin,Diana - maandag, 9 juni 2014 om 11:57

Wat een relax verblijf hebben wij hier gehad met fijne menen als gastvrouw en gastheer.
Vooral het ontbijt was genieten.
Tot volgend jaar

Afzender: Peter Roggeveen - zondag, 12 januari 2014 om 17:57

Van 27-29 december 2 overnachtingen gemaakt in dit heerlijke bed & breakfast. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door Anneliese die met champagne klaar stond. Onze kamer was uitstekend en voorzien van alle gemakken; alleen de vloer was wat koud maar dat was ook het enige punt van kritiek. We waren al ingeseind door onze vrienden/familie Nely en Cor dat we rekening moesten houden met een overdadig ontbijt en na een heerlijke nachtrust (waar is het nog zo stil in Nederland?) liepen we nieuwsgierig naar de ontbijtruimte. Wat een overdaad aan verschillende en voornamelijk zelf gemaakte eterijen, heerlijk allemaal! Ook het ontbijt op de 2e ochtend was er een om te herinneren. Al met al een adres om goed te onthouden en bijzonder aan te bevelen bij onze vrienden. Voor de ge-interesseerden nog wat tips:1. Denekamp is een leuke stad om te bezoeken; vergeet vooral niet te lunchen/dineren in 'de Hoogklimmer' prachtig en heerlijk eten.2. Chin. restaurant 'de Lange Muur' in Schoonebeek is erg goed. Bedankt Anneliese en Piet voor de gastvrijheid, we komen graag nog eens terug! Groetjes van Peter en Annelies.

Afzender: Bettie en Andre Kuin - woensdag, 25 september 2013 om 16:57

We hebben heerlijk gegeten, de pompoensoep is een aanrader, het ontbijt is een cadeautje, erg lekker en een lust voor het oog. De kamer is ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. Piet en Anne-Lise bedankt voor de gastvrijheid .

Afzender: Carla en Louis - woensdag, 24 juli 2013 om 9:16
Homepage: http://www.drink4health.nl

Heerlijk rustig genoten van het Franse leven in en om de Dorsakkers, een heerlijke douche en lekker bed, eindelijk een tv die het goed doet,een uitgebreid ontbijt en de tijd om er van te genieten.Tot ziens Anne-Lise en Piet

Afzender: Nel Leeuwenhage - donderdag, 14 mei 2009 om 12:44

Lieve Anne-Lise en Piet

Jullie site ziet er geweldig en verzorgt uit.
Ik wens jullie veel geluk en wijsheid met het werk van Bed & Breakfast en alle verwennerijen die er mogelijk zijn.
Liefs Nel

Afzender: Theo & Tonnie Gooskens - donderdag, 14 mei 2009 om 12:41

Wij zijn het carnaval ontvlucht en hebben een heerlijke lang weekend gehad. We zijn verrast door de mooie omgeving en raden het vooral aan voor fietsers en wandelaars.
Ook het dagmenu is zeer aan te raden. Je proeft het plezier van Anne-lise voor het koken. Wij hopen nog een keer terug te komen om het fietsen, wandelen en het wandelen en te eten.
Met vriendelijke groeten Theo en Tonnie Gooskens

Afzender: Saskia - maandag, 11 mei 2009 om 18:30

Super weekend gehad, vooral de mooie sauna en de heerlijke massage was een topper! Een aanrader!
Peter en Saskia

[1-9]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid