Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek duckersgastenboek 

 Er staan 1188 berichten in het gastenboek. 

Afzender: body grain - woensdag, 23 augustus 2017 om 8:59
Homepage: http://bodygrain.com/

with whole nourish to reduced risk of heart attack and some types of cancer. To are eligible for this announce, a product must contain all areas the nourish kernel, contain at least 51 % whole nourish by bodyweight per reference amount customarily consumed, and meet specified stages for fat, cholestrerol stages, and sodium.18 A wellness insurance fitness announce might read, “Diets filled with whole-grain meals and other position meals and low in


http://bodygrain.com/

Afzender: Wim en lia - donderdag, 31 december 2015 om 19:42

Hee beste Duckers. Allemaal een heel voorspoedig 2016 toegewenst en veel muzikaal plezier van Lia en Wim in 't Groen.

Afzender: Ducker - donderdag, 30 april 2015 om 23:16

Weinig animo meer om op onze site te schrijven.We hebben toch weer een leuk weekend in Büren gehad.Aan de foto's te zien op de Duckers pagina hebben we toch weer plezier gehad. Het weer was nog niet opperbest, maar in ieder geval beter als vorig jaar. We gaan nu op naar de Duckersdag in juni, wat ook weer iets bijzonders beloofd te worden als ik het mag geloven wat erover verteld wordt. Dan krijgen we 28 juni de DPD, waar ook al weer hard aan wordt gewerkt om dit weer tot een groots festijn te maken. Daarna komen er in het eerste weekend van juli 2 feestjes van onze eigen leden waar we inmiddels ook voor zijn uitgenodigd. Daarna kijken weer uit naar de vakantie.

Afzender: Ducker - donderdag, 9 oktober 2014 om 18:44

Hallo Antwerpen.....Hallo Duckers...25 Duckers.

Nogmaals proficiat met ons 25 jarig jubileum.Wij willen jullie ook allemaal bedanken voor de geweldige dag die we zondag in Antwerpen hebben gehad. Zonder jullie was dat nooit gelukt, een bijna 100% opkomst, beter kunnen we niet wensen. We zijn met een lekker ontbijt gestart en met een heerlijk buffet geëindigd met een leuk muziekje op de achtergrond, dit alles op een lokatie wat niemand verwacht had, en wel onder een echte ouderwetse HOOIMIJT. Naar Antwerpen met een luxe bus ging het ook prima. De vogeltjes markt en vooral het optreden op de Grote Markt zullen we niet vergeten. De Belse pintjes waren natuurlijk ook heerlijk. C'est FORMIDABLE. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Afzender: FAMILIE in 't GROEN - woensdag, 1 oktober 2014 om 16:10

HE DUCKERTJES.ALLEMAAL VAN HARTE PROFICIAT MET JULLIE JUBILEUM ook de aanhang van de DUCKERS . DAT ER NOG VELE GEZELLIGE EN MUZIKALE JAREN MOGEN VOLGEN DUS HEFFEN WIJ HET GLAS OP ONS ALLEMAAL PROOOOOOOST . GROETJES UIT DONGENVEER

Afzender: wim en lia - zaterdag, 3 mei 2014 om 19:40

Hoi duckers

na een zeer geslaagd weekend in duitsland hebben wij de vernieuwde duckers website bekeken , en wij willen even laten weten dat die hartstikke mooi is geworden. De complimenten voor de webmaster(s) fantastisch.
Ook alle mede reizigers naar buren bedankt . Het was een zeer gezellig weekend ondanks het slechte weer. Wij hebben er van genoten. Ook de heino, s en duckerette, s waren zeer de moeite waard

Groetjes uit dongenveer ?

Afzender: wim - zaterdag, 3 mei 2014 om 19:35

Mijn complimenten voor de vernieuwde site. ziet er werkelijk fantastisch uit. Kunnen we weer mee voor de dag komen.Gr Wim.

Afzender: Ina - vrijdag, 2 mei 2014 om 16:20

Ziet er goed uit de nieuwe site. Complimenten.

Afzender: Kees Duck - donderdag, 1 mei 2014 om 23:19

Hallo allemaal Wij willen alle deelnemers aan ons uitstapje naar Büren hartelijk dank zeggen voor deze 2 mooie dagen ondanks het mindere weer. Fanfarezug prinz Regent, drumfanfare Beatrix, de Ladykantjes, Cover Up, de Duck Majoretten, de Heino's, onze chauffeurs, Johan en Cees, en natuurlijk ons eigen clubke De Duckers, niet te vergeten de Verkehrs Verein en iedereen die ik vergeten ben.Ps:Nog een complimentje voor onze nieuwe Duckers site.

Afzender: Elly - donderdag, 1 mei 2014 om 22:55

Ziet er goed uit onze vernieuwde site

Afzender: Prinz-Regent Büren - dinsdag, 29 april 2014 om 23:56
Homepage: http://www.prinz-regent.de

Lieve Duckers,

wij willen u nogmals bedanken op deze manier voor uw deelname aan onze verjaardag vieren op het laatste weekend in Büren. Het is echt jammer dat het weer was erg slecht. We hopen dat je het leuk vond hoe dan ook met Beatrix en ons te vieren. Uw annwezigheid, uw musiek en goede humor die haar hebben verspreid ons allen indruk gemaakt. Je was een echte verrijking!
Wij kijken uit naar het weerzien!

Vriendelijke groetjes uit Büren!

Fanfarenzug „Prinz-Regent“

Klaus Wenke
1. Voorzitter

Afzender: Leo de jong - maandag, 27 januari 2014 om 21:30

Beste Duckers,
Mede door jullie inbreng was het een geslaagde avond op ons jubileum feest,namens Pr.cv de Bosjesmannen nogmaals onze dank hier voor.

Groetjes Leo de Jong.

Afzender: Wim en Lia - woensdag, 2 oktober 2013 om 16:54

HË DUCKERS.
BEETJE LAAT MAAR TOCH GEFELICITEERD MET JULLIE 24é verjaardag. Degge nog mar jaore muziek maagt maoke mee mekaore ,en veul plezier maagt hebbe.en af en toe een bietje fiste . PROOST
groeten uit DONGENVEER.

Afzender: Efkes Wòchte - dinsdag, 25 juni 2013 om 11:17
Homepage: http://efkeswochte.nl

Hallo Duckers, bedankt voor de gezellige DeePeeDee dag afgelopen zondag 23 juni en uiteraard ook voor het fustje dat wij mee naar huis mochten nemen. We zullen komende vrijdag tijdens onze jaarlijke BBQ op proosten. Nogmaals dank en wellicht tot volgend jaar.

Afzender: FAMILIE in 't GROEN - zaterdag, 29 december 2012 om 19:19

HOI IEDEREEN . VANUIT DONGENVAART WILLEN WIJ JULLIE ALLEMAAL EEN SPETTERENDE JAARWISSELING WENSEN . MAAK ER EEN GEZELLIGE AVOND VAN EN VOOR DIEGENE DIE MET VUURWERK KLOOIEN . DENK OM JULLIE HANDEN EN HOU ZE HEEL. HET ZOU ZONDE ZIJN ALS JE DAN GEEN MUZIEK INSTRUMENT MEER VAST KUNT HOUDEN ! PROOST OP EEN MOOI GEZOND, MUZIKAAL EN GEZELLIG 2013 GROETJES WIM en LIA..

Afzender: van toen - zondag, 16 december 2012 om 22:44

jaaaa wat zijn ze mooi die foto's van toen, lange weg, gilzzee of nog zo wat je weet wel van toen

Afzender: van onze verslaggever - woensdag, 21 november 2012 om 23:04

Plannen Duckersdag 2013 uitgelekt.

Nog voor het comité bij elkaar is geweest zijn alle ins en outs al bekent bij 'n aantal duckers, muziekgezelschap uit het plaatsje Dongen dat ligt tussen Tilburg en Breda. Comité heeft er geen weet van, maar ze laten heel gemakkelijk woorden uit hun mond vallen die ze niet willen zeggen. Moet wel gezegd worden, er lopen bij die Duckers wel wat mensen rond die ontzettend nieuwsgierig zijn. 28 november is de eerste bijeenkomst van het comité en men is benieuwd of dit comité wel stand kan houden. Tot zover deze berichtgeving over de Duckers dag 2013........ zou deze wel door kunnen gaan.

Van onze plaatselijke verslaggever uit ..................

Afzender: een teleurgestelde Ducker - zondag, 18 november 2012 om 21:45

Ik vindt het zo jammer dat het nieuwe Duckersdagcomitee vandaag al prijs heeft gegeven wat ze gaan doen komend jaar !
Zelfs Kees en Hans wisten hun mond te houden en nu praten ze hem zelf voorbij.
Gemiste kans :-) Rob: klein adviesje - houdt die twee vrouwen onder controle anders lekt er nog veel meer uit !

Afzender: Lia - zondag, 28 oktober 2012 om 19:57

Hoi Duckers ' het is weer een leuk optreden geweest 'eerst zaterdagavond in LANGEWEG .Daar was 't berengezellig. En zondagmiddag tijdens open huis bij VEENBIES. hebben jullie ook een hartstikke mooi optreden neer gezet. De bewoners en hun bezoek hebben er van genoten.

Afzender: IK - donderdag, 11 oktober 2012 om 0:45

Tís stil aan de overkant!!!!!!!
De Duckers zijn te druk met de voorbereidingen van het feest van Rob (oh nee, Abraham)komende zaterdag, denk ik.

[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid