Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek www.cesarfranken.nl 

 Er staan 74 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Wim en Lidy ter Hedde - donderdag, 28 mei 2009 om 15:25
Homepage: http://www.galerieneedien.nl

Hallo fam Franken,
Eindelijk geef ik mij de tijd om jullie een berichtje te zenden allereerst nog van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon uiteraard heb ik af en toe jullie side bekeken en van Andre en Lily wel gehoord hoe het bij jullie ging.we leefden erg mee.
Wij zijn heel blij te vernemen dat nu alles goed gaat en als ik de foto's zie is het een top gezinnetje [ondanks alle zorg die er was ] ook vind ik het erg leuk om te zien wat een trotse opa en oma André en lily zijn . Wij wensen jullie een heel gelukkige toekomst toe in jullie nieuwe huis met jullie 2 mooie lieve gezonde kinderen en hopelijk tot ziens .
Veel liefs Lidy en Wim

Afzender: Marcia - dinsdag, 26 mei 2009 om 20:03

Dag allemaal!

Even een berichtje van onze kant via het gastenboek. De laptop waarop Cesar de site bijwerkte, is al een poosje kapot. Vandaar dat we deze site niet meer bijgewerkt hebben.
Maar hoe gaat het nu met Joel? Het gaat goed!
Sinds een paar dagen kunnen we eindelijk zeggen dat het goed met ons heerlijke mannetje gaat. Naast de reflux is ook koemelkallergie geconstateerd. Joel bleef namelijk pijn houden, veel huilen, niet goed slapen en veel lasten van krampjes houden.
De kinderarts heeft hem daarom een speciaal hypo-allergeen dieet gadviseerd en die voeding lijkt nu aan te slaan. Joel heeft nu nog heel weinig last tijdens en na de voedingen en hij slaapt overdag veel beter.
Ook de uitslag in zijn gezicht en op zijn lichaam verdwijnt langzaam.
Een hele rust voor hem en voor ons. Verder ontwikkelt en groeit Joel goed. Hij is nu 10 weken oud en woog gisteren 6,6 kilo en was 61,5 cm lang. Hij lacht meer en vind het erg leuk om in de box te liggen, vanalles te bekijken en van zijn rug op zijn rechterzij te draaien en daarbij geluidjes te maken.

Dinsdag (na Pinksteren) krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. De volgende drukke periode komt eraan dus.

Groetjes een iedereen!
Tot horens en/ of ziens!

Veel liefs van ons!
Cesar, Marcia, Aimée en Joel.

Afzender: Paula Geefshuysen - vrijdag, 24 april 2009 om 9:19

Komt er nog een update? We zijn allemaal heel benieuwd. Ik ben bezig om de collega's bij elkaar te krijgen voor het kraambezoek. Binnenkort neem ik even contact met je op.
Liefs,
Paula

Afzender: Isabelle, Huib en Sabrina - woensdag, 22 april 2009 om 11:52

Lieve Marcia, Cesar en Aimeé,
alsnog van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!! Wat is er toch veel gebeurd in zijn jonge leventje. En een 'normale' kraamweek hebben jullie ook niet gehad. Ik hoop dat het ondertussen beter gaat met hem, en dat jullie je rust ook weer hebben gevonden.
Veel liefs en groetjes van Isabelle, Huib en Sabrina

Afzender: wimgonnie - dinsdag, 14 april 2009 om 22:00

hallo allemaal we zullen maar zeggen geen bericht goed bericht!jullie zullen nu wel volop genieten nu alles weer zij gangetje gaat .gelukkig geen vervelende berichten meer. dus we wachten nu de goede berichten af. lieve groetjes uit het zonniege haaksbergen.wim gonnie en de kids

Afzender: Marco, Pauline en Gideon - dinsdag, 7 april 2009 om 19:11

Hoi lieve Marcia, Cesar, Aimee en Joël,

We schrikken van de berichten op de website. Wat een moeilijke start. Als we het goed begrijpen Marcia, is de bevalling op zich niet heel zwaar geweest? We hebben regelmatig voor je gebeden en zaten dus al met spanning op het kaartje te wachten! Gelukkig kregen we die van het weekend en nu dus even foto's kijken! van harte gefeliciteerd met Joël. Prachtige naam! en prachtig ventje! We wensen jullie veel geluk toe en hopen dat jullie nu echt een tijd van rust krijgen.
We wachten nog even met langs komen, je hoort nog van ons. Liefs, Marco,Pauline en Gideon

Afzender: Marga en Ludo - maandag, 6 april 2009 om 21:40

Hallo Marcia, César en Aimée,
Wat fijn om te lezen dat Joél weer thuis is.
Mooie foto's, mooi kereltje.
groetjes van Marga en Ludo

Afzender: Pieter - maandag, 6 april 2009 om 21:05

Hallo buurtjes!

Bedankt voor het kaartje, leuk! Ik heb even snel het dagboek doorgekeken. Het komt in grote lijnen erg overeen met onze eerste weken met Felix (wij zijn trouwens de buurtgenoten, Nieuwstraat 91 . ).

Ook een moeizame start, ruim 2 weken ziekenhuis, moe worden van het heen en weer pendelen en het gebrek aan tijd. Hoe moet je je aandacht verdelen tussen je 2 kinderen, elkaar en dan ook nog eens werken en het huishouden doen?

Felix heeft nu een lastige periode. We dachten eerst dat het om reflux ging, de medicijnen slaan echter niet aan, in tegendeel zelfs. Hij spuugt erg veel en huilt ook veel.

Nou....we wensen jullie heel veel sterkte maar natuurlijk ook plezier de komende tijd! Geniet van het kleine mannetje!

Groetjes,

Pieter, Bilitis, Nova en Felix.

Afzender: gonie - zondag, 5 april 2009 om 11:40

hallo fam.gelukkig goede berichten van jullie kant. joel ziet ergoed uit mooi kereltje
en nu maar genieten van elkaar. tot gauw. lieve groetjes wim gonnie sharona chanel carmen

Afzender: Edwin en Karin - zaterdag, 4 april 2009 om 21:49

Hoi familie,
Goed om te lezen dat het weer beter gaat daar!
Heftige weken waren het zo voor jullie allemaal...maar nu komt de tijd om samen te genieten en het mooie kereltje te laten zien aan de buitenwereld !
Als jullie het er naar hebben komen we ook graag Joel een keer bewonderen.
Groetjes Edwin,Karin,Laurence en Rutger

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-74]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid