Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek THAIKIBO 

 Er staan 678 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Thaikibo - dinsdag, 27 september 2011 om 7:01

Thaiboksgala 'Fight for Delight' op 1 oktober 2011 in Almelo Kom onze Vechters aanmoedigen Wim de Ruiter en Rene van de Bor Datum: 1 oktober 2011 Locatie: Sporthal Sluiskade, Noordzijde 126, 7603XZ, Almelo Aanvang: 17:00 uur Weging: 15-16:00 uur Entree: 20 euro Voorverkoop: 15 euro bij de organisatie en/of deelnemende sportscholen Kids t/m 11 jaar: 10 euro

Afzender: Melvyn - maandag, 7 maart 2011 om 8:51

OSU Thaikibo-ers,

gisteren was het een mooie zonnige dag ..... in alle opzichten! Samen met Cecile zijn we zijn rond 15u vanuit Voorthuizen afgereden naar Houten. Daar stond Cecile als 7e partij van de avond. Het was me een avondje wel

Het was 3 rondes lang een technisch, tactisch en fysiek hoogtepunt. Sabrina Korver van sportschool Van Asdonck waren in alle opzichten aan elkaar gewaagd. Een knokpartij van jewelste waar beide meiden echt heel, heel, heel diep moesten gaan om te winnen. Wat ze beide ook deden!

3 rondes non stop knalhard kickboksen met nergens een langere pauze dan 3 seconden. Een partij waar menig man jaloers op zou zijn.

Cecile trok aan het langste eind en scoorde de meeste punten. Het publiek was uitzinnig; beide dames kregen heel verdient een enorm applaus en gejuich als dank.

Sensei Dick en ik zijn reuze trots op onze kanjer Cecile Sohilait! Een knokker pur-sang. Helaas was de Thaikibo opkomst op zijn zachtst gezegd "mager" dus nu zijn jullie in de herkansing op 7 mei a.s. in Almelo. Nadere info volgt en een uitgebeidt verslag volgt ook zsm via sensei Dicky zijn hyves-blog en deze site.

OSU,Sensei Dicky
Sensei Melvyn

Afzender: Melvyn - donderdag, 3 maart 2011 om 11:24

Hallo Thaikibo-ers,

Niet vergeten, zondag 6 maart a.s. zal Cecile de ring in stappen! Zorg dat je erbij bent. Het wordt een hele mooie pot die je niet mag missen. Gastoeters en trommels meenemen wordt hoogst gewaardeerd

Aanvang 17.00 uur
Adres Sporthal de Weteringhoek,
Hefbrug 3 Houten.

Tot zondag en stel ons niet teleur door niet te komen!

OSU,
Sensei Dicky
Sensei Melvyn

NB: hebben jullie de slo-mo gezien van Erik? Zie de link in vorig bericht!

Afzender: Melvyn - woensdag, 2 maart 2011 om 9:02
Homepage: http://new.kickboxtv.nl/videos/rene-keizer-vs-erik-bronkhorst/

De partij van Erik op internet. Mooie opname met mooie slow-motions

Afzender: Melvyn - maandag, 28 februari 2011 om 9:18

Beste Thaikibo-ers,
Zondag a.s. zal Cecile in de ring stappen in Houten voor haar 2e wedstrijd. Jullie komen natuurlijk ook allemaal om haar aan te moedigen!!!!! Toeters en trommels moeten wel mee
Cecile staat voorin in het programma waarin ook 3 A partijen en 5 B partijen staan dus zorg dat je op tijd komt!
Aanvang 17.00 uur
Adres Sporthal de Weteringhoek,
Hefbrug 3 Houten.
Tot zondag
OSU,
Sensei Dicky
Sensei Melvyn

Afzender: thaikibo - maandag, 14 februari 2011 om 1:13

Betekenis van OSU. Osu betekent Geduld, Respect en Waardering. gebruikt in japanse vechtsport
Wanneer je een sterk lichaam en een sterke spirit wilt ontwikkelen is het noodzakelijk om je te onderwerpen aan een strenge training. Dit eist veel van jezelf en het is moeilijk, omdat je jezelf tot een punt brengt waarop je denkt: dit is mijn grens, en dan wil je stoppen, opgeven. Wanneer je dit punt bereikt, moet je tegen jezelf en je zwakheden vechten en je moet winnen! Om dit te doen, moet je leren vol te houden. Maar bovenal moet je leren geduldig te zijn. Het opbrengen van dit geduld is OSU.
De reden dat je die harde training ondergaat, is dat je de zorg hebt over je eigen lichaam. En zorgzaam zijn voor jezelf is jezelf respecteren. Dit zelfrespect ontwikkel je en vermeerder je wanneer je respect hebt voor je leraar en je medestudenten. Wanneer je de dojo binnengaat, buig je en zeg je "Osu". Dit betekent dat je de dojo respecteert en de tijd dat je daar traint. Dit gevoel van respect is OSU.
Tijden de training doe je zoveel mogelijk je best omdat je zelfrespect hebt. Wanneer je de training be‘indigt buig je naar je instructeur en je medestudenten en zeg je "Osu". Als je vervolgens de dojo verlaat, stop je bij de deur, buig je en zeg je nog eens "Osu". Je doet dat uit waardering. Dit gevoel van waardering is OSU.
Dus OSU is een erg belangrijk woord in het Kyokushin-Karate omdat het geduld, respect en waardering betekent. Daarom gebruiken we het woord "Osu" om ons er altijd aan te herinneren dat deze kwaliteiten onmisbaar zijn. OSU spreek je uit als "Oesh".

Afzender: Bert. - zondag, 13 februari 2011 om 18:11

He Dennis.leuke vraag, nou je bent natuurlijk welkom om eens langs te komen en een proefles mee te doen maar pas op je bent gauw verslaafd!!! Neem eens contact op met Thaikibo en wie weet zien we elkaar snel. gr Bert.

Afzender: thaikibo - zaterdag, 12 februari 2011 om 11:37

Dennis ik zou zeggen, kom eens een keer langs

Afzender: dennis brink - zaterdag, 12 februari 2011 om 10:42

ik woon in de buurt van nijkerk in gelderland en ik zou graag op kickboxen willen. maar ik kan niet echt iets vinden. weet 1 van jullie misschien wat een goede kickbox school is. in de buurt??
alvast bedankt voor de hulp.

Afzender: Thaikibo - woensdag, 9 februari 2011 om 19:28

Zaterdag 12 Febr Kickbox gala Nijkerk Locatie: Groenhorst College Luxoolseweg 1 3862 WH Nijkerk Weging 16;30 uur Zaal open: 17.30 uur Aanvang: 18.00 uur Kaarten: €12,50 VVK €15,- euro aan de deur Marcel Waltman: 06-39101252 Kom ook onze Kanjers aanmoedigen Marc van Stormbroek (26jr) Thaikibo 78 Casper van Duivenvoorde Rams thai 79 Wiljon Ruizendaal Waltman Gym 72 Wim de Ruiter Thaikibo 72 Bethina de Ruiter 71 kg versus vechster Sokudo

Afzender: Melvyn - dinsdag, 8 februari 2011 om 14:24
Homepage: http://mixfight.nl

Allen,

zie onder. Leuke clinics in Apeldoorn van niet de minste mensen ;-) en ook vele kickboks prominenten aanwezig. Opgave via Mixfight.nl.


"26 Februari is het dan zover, de Mixfight.nl Dag 2011 en uitreiking Mixfight.nl Awards.

Met trots kunnen we vertellen dat we een select groepje trainers hebben kunnen vastleggen mbt de clinics en tevens zijn we verheugd dat de belangrijkste kanshebbers voor een Mixfight Award 26 Februari aanwezig zullen zijn!

Locatie: Beast of The East | Aalbert Cuyplaan 13-B Apeldoorn

Programma Mixfight dag:
14:00: Ontvangst
15:00: Start Kickbox clinic door Rayen "TruBala" Simson en ''Fast'' Faldir Chabari
16:00: Kleine pauze
16:15: Start MMA clinic door Martijn''The Specialist de Jong & Roy''Justinian"vd Wal
17:15: Einde clinics

18:00: Start uitreiking Mixfight.nl Awards 2010 met oa. Alistair Overeem, Stefan Struve, Peter Aerts, Mootje Khamal, Marco Pique enz enz..

Wat kun je nog meer verwachten op de Mixfight.nl Dag?
Stands van: El Bastardo FightClothing & Groundfighter
Opnamens: KickboxTv
Diverse Live Dj's oa. Dj Quintin, Dj Dlirious
Opnamens: Eurosport
RondeMiss: Melissa
Hapje en een Drankje

In verband met verwachte drukte tijdens de clinics is inschrijven wel zo verstandig.
Stuur mij een pm met je gegevens en je bent verzekerd van een plek. vol=vol!"

Afzender: Melvyn - maandag, 7 februari 2011 om 9:25
Homepage: http://www.fighttalk.nl/vforum/showthread.php?11951-Fotoverslag-T

Hallo iedereen,Afgelopen zaterdag stonden Betthina en Erik op het programma om te knokken in Almelo. Betthina haar tegenstander woog ongeveer 2,5 kg te zwaar dan het afgesproken gewicht en Betthina woog 1,5kg te licht dan afgesproken wat dus een verschil maakt van 4kg!. Als compromis hebben Dicky en ik aangeboden haar tegenstander een kilo eraf te trainen. Daar ging haar tegenstandster mee aan de slag en besloot toch maar dat het te veel moeite was. Heel jammer en erg onsportief. Maar goed, niks aan te doen.Erik had de laatste partij van de avond. Een flinke kluif aan zijn tegenstander die veel ouder was; een echte knokker! Ronde ging gelijk tot de laatste 15 seconden toen Erik ging aanzetten. Met een stoot combinatie gevolgd door een linker hoge trap in de nek van zijn tegenstander haalde Erik hem eruit. Een zware KO. Mooi gedaan maar we schrokken ook wel. Gelukkig viel het mee en kon hij nog wat lachen. Mooie overwinning van Erik!Op Fighttalk.nl staan inmiddels de foto's met een leuk verslagje.Dank aan iedereen die erbij was! Dat is erg leuk voor de vechters dus komt allen volgende week naar Nijkerk. Wim en Marc staan op het programma en we proberen 'last minute' Betthina ook daar te plaatsen.Osu,Dicky en Melvyn

Afzender: Melvyn - woensdag, 2 februari 2011 om 9:27

WEL KOMEN MENSEN!!!

-Betthina en Erik gaan knokken!-

Datum: zaterdag 5 februari 2011
Locatie: Sporthal Schelfhorst, Stins 2, Almelo
Aanvang: 16.00 uur
Entree: 15,- (en dat is niet duur!!!!!!)

Afzender: Melvyn - maandag, 31 januari 2011 om 23:32

Thaikibo-ers, niet vergeten:

deze zaterdag knokken Erik en Bettina in Almelo. De zaterdag erop zijn Wim en Marc Stormbroek aan de beurt. 6 maart is Cecile in Houten onze vertegenwoordigster. Be there!!!!

Afzender: Melvyn - maandag, 17 januari 2011 om 19:49

Hi iedereen; er zijn weer nieuwe foto's te bewonderen; met dank aan Conny ;-)
Hou de site in de gaten; more to come ;-)))

@ Conny, dankjewel voor de hulp.

Afzender: Conny - vrijdag, 3 december 2010 om 11:21

Hey Erik, zo te lezen heb je goed geknokt - gefeliciteerd!

Afzender: Melvyn - zondag, 28 november 2010 om 19:29

Gisteren heeft Erik in Woerden zijn 2e partij gedraaid in de Nieuwelingen klasse. Erik moest aantreden tegen het talent van sportschool Sokudo uit Hoorn, Darrel Gaari. Darrel had reeds 3 wedstrijden gevochten en alle 3 gewonnen. Hij had al in de C-klasse kunnen uitkomen maar nu in Woerden even nog als N-klasser tegen Erik.
Het was een flinke pot waarin erg hard geknokt werd. De opdracht van Erik was om meteen te knallen en te laten zien dat zijn tegenstander een moeilijke avond zou krijgen en tevens veel te bewegen en zijn tegenstander zo min mogelijk in zijn spel te laten komen. Zo geschiedde.
Ronde 1 ging gelijk op. Erik combineerde rustig en bewoog goed om zijn tegenstander heen. Darrel die de aanvallende partij was, was hier niet altijd even blij mee maar kwam wel goed door op sommige momenten, vooral met low kicks. Boksend waren de heren goed aan elkaar gewaagd.
Ronde 2 had Darrel meer het initiatief en overwicht. Erik vocht wel om elke meter en bleef continu bewegen zodat de aanvallende partij niet altijd goed in het spel kon komen. Een paar low kicks aan de binnenkant been waren toch punten die Erik kon pakken. Einde van ronde 2 maakte Erik zich nog even kwaad en kwam ipv een counter nu met een tegen offensief.
Ronde 3 was een zwaar bevochten ronde. Darrel bewoog wat beter met Erik mee waardoor het hem lukte om Erik wat vaker in de hoek of in de touwen te zetten. Desalniettemin kon Erik uit deze benarde posities ontsnappen en bleef op de counter vechten wat niet makkelijk was aangezien Darrel een heel sterke en slimme vechter is.
Deze partij heeft Erik helaas verloren. Erik verdient wel een goed compliment. Zijn tegenstander was gewoon erg goed en een stuk ervarener maar Erik heeft geknokt voor wat hij waard is en heeft de juiste dingen gedaan om toch proberen de wedstrijd om te draaien. Dat is een knappe prestatie!
December proberen we nog Cecile en Bettina een partij te laten draaien; mocht dat niet lukken dan gaan we in januari 2011 gezond en sportief verder met de wedstrijd groep.<
Osu!
Dicky & Melvyn

Afzender: Melvyn - vrijdag, 26 november 2010 om 15:56

Morgen moet Erik in Woerden vechten! Komt allen en moedig hem aan.

Locatie sporthal "Snellerpoort", Steinhagenseweg 3b te Woerden.
Aanvang 19.00 uur

Afzender: Tom - dinsdag, 26 oktober 2010 om 14:29

Gevonden op pagina 6 inmiddels..erg leuke column om te lezen!

Grten!

Afzender: Melvyn - vrijdag, 15 oktober 2010 om 11:01
Homepage: http://www.fighttalk.nl

Iedereen, check www.fighttalk.nl voor een column genaamd "The Gym Story of ....."; deze keer staat Thaikibo op de voorpagina ;-). Zeg het voort !

[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140] [141-160] [161-180] [181-200] [201-220]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid