Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Uitgeverij en Weerstation De Arend 

 Er staan 745 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Eric Bunk - vrijdag, 8 oktober 2021 om 13:00

Het weerstation mag dan zijn overgegaan,

De Schaatshistorie mag nooit vergaan!

Het is een prachtig document,

Dat miij nog regelmatig met mooie beelden verwent!

Afzender: Tom - zaterdag, 13 februari 2021 om 21:08

Beste heer,

Met veel plezier kijken we met name rond de vorstperiode graag op jullie site. Vanaf donderdag met mijn vader en zus op de Kortenhoefse plassen geschaatst. We zijn zelf opgegroeid in Kortenhoef (jaren Ĺ80) en wonen na wat omzwervingen in amsterdam en hilversum. Schaatsen in Kortenhoef blijft altijd een soort van nostalgisch thuiskomen met voorpret via jullie site.

Vriendelijke groet,
Tom

Afzender: Willem morsink - donderdag, 11 februari 2021 om 9:54

Heel veel heimwee hier in lapu-lapu city in de filipijnen. Ben altijd een schaatsfanaat geweest en heb alle
Tochten in de omgeving gereden ,indertijd samen met mijn toenmalig maatje Corien.zou zomaar een vliegticket willen kopen...veel plezier!! Iedereen

Afzender: OoltSkoel - woensdag, 10 februari 2021 om 22:51

Mmm, website wordt niet weergegeven. Verwijder de spatie na .nu > https://hadron.soleus.nu /channel/ooltskoel

Afzender: OoltSkoel - woensdag, 10 februari 2021 om 22:45

Beste Jos, wederom reuze bedankt voor al jouw nuttige info en leringen; echt top! Vandaag alvast eventjes geschaatst langs het Bergse Pad en heel wat langer op de Vuntus-plas. Mijn dank gaat ˇˇk uit naar de vrouw die daar gisteren een foto van postte, maar die kan ik nu niet meer terugvinden!? Fijn idee ook dat je Mischa Mikx als mede-reporter erbij hebt gekregen; ook top! Ik heb over vandaag een kort verhaaltje gepost met een erg amateuristisch filmpje op een eigen Hubzilla webpagina, met een adres dat hier te lang blijkt! (max 30 tekens) Vandaag staat het bericht echter nog bovenaan ;-) bij wat hier waarschijnlijk op een ander manier als mijn webpagina zal worden weergeven... Ik wens je veel schaatsplezier morgen met een lekker zonnetje erbij!

Afzender: Ilse Wage - woensdag, 10 februari 2021 om 12:25

Top, die filmpjes! Kan niet wachten tot we allemaal veilig het ijs op kunnen.

Afzender: Bert Dekker - dinsdag, 9 februari 2021 om 19:11

Beste heer Werkhoven, beste Jos,
Al jaren volg ik uw berichten op de website. En altijd goed geinformeerd, dank daarvoor.
PS ik bracht vanmiddag je een groet op de fiets (ik op de ATB) op de Kwakel, door hÚ Jos ipv dag men. Werkhoven te roepen;excuus.
Maar ga vooral zo door met je fraaie berichtgeving. En nu nog 1 of 2 nachtjes......
groet Bert

Afzender: Alblas Arie - zaterdag, 6 februari 2021 om 20:26

we hebben alles voorbereid ivm de Corona

Afzender: Arend Waaldijk - donderdag, 4 februari 2021 om 16:24

Goedemiddag,Een beetje kou eindelijk, Is die hagenees al ge´nformeerd, of heeft hij z'n schaatsen al afgedankt?Gr vh Leersumsche Veld, vaak net iets eerder schaatsbaar dan het schitterende Ankeveen

Afzender: Rene van Hofslot - donderdag, 4 februari 2021 om 12:43

Hallo Jos,
Als frequent bezoeker van uw weersite valt het me op dat u de weersvoorspellingen dit keer nogal sombertjes benadert. Zelfs met een slag om de arm is het een ideaal scenario: eerst sneeuw en dan pas ijsvorming. Hoewel de sneeuw nagenoeg horizontaal komt vanwege de wind, lijkt de wind daarna vrijwel weg te vallen en zal het sneeuwdek op het land de kou versterken. Pas de later in de week voorspelde neerslag kan een bedreiging vormen, maar wellicht is het ijs dan al dik genoeg om banen te kunnen vegen. De rayonhoofden hoeven nog niet bij elkaar te komen, maar schaatsen op ondiep water zal vanaf woensdag of donderdag vast wel kunnen. Ik hou de lokale vijver goed in de gaten, zodat ik weet waar de zwakke plekken zijn. De toeloop zal wel weer complicaties geven in de huidige anderhalvemetersituatie....en natuurlijk ook geen natuurijsmarathons!

Commentaar van de webmaster:

Beste RenÚ, Je noemt het sombertjes, ik noem het voorzichtig. Alle juiste argumenten welke je aanvoert gelden voor een periode langer dan vier dagen. Met een verstorend lage luchtdruk welke ons weer zo be´nvloedt, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. We hebben niet slechts te maken met een heel stevig hoog; de harde wind en sneeuw wordt vooral veroorzaakt door het laag dat vanuit het zuiden naar ons land opstoomt en we zullen gaan zien wat het sterkst is: de hogere luchtdruk ten noorden van ons of het pittige laag. Het is een leuk testmoment voor de betrouwbaarheid van weermodellen.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid