Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek CADAATAN KORTEMARK 

 Er staan 4 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Leo Tacke - maandag, 3 maart 2014 om 4:25

Beste leiders van dit geweldige initiatief,
Mijn naam is Leo Tacke. Ik ben Nederlander (uit Eindhoven) en woon sinds dec 2006 in Cebu City. Ik ben gehuwd met een Filipijnse. Sinds apr 2012 ben ik gepensioneerd als direkteur van een Amerikaans bedrijf in Cebu. In 2008 bouwden wij een woning in Luyang (San Remigio)waar wij regelmatig enkele dagen verblijven. Sinds de typhoon in november zijn wij erg aktief met de herbouw (voornamelijk huisjes) in en rondom Luyang. Ons verzoek om financiele hulp van familie, vrienden en oud collegas was uitzonderlijk succesvol. Daarom waren we in staat zo'n 400 families te helpen bij de reparatie of herbouw van hun woning.
Zoals jullie weten zijn de scholen in de Filippijnen niet in de beste staat. Met een vriend in Engeland hoop ik voldoende geld te kunnen inzamelen om de situatie iets te verbeteren (in Luyang en omgeving). Vorige week heb ik met 17 schoolhoofden uit het district San R. samengezeten en een lijst van wensen opgesteld. Ik herken vele zaken die jullie ook op deze website vermelden. Deze week ga ik een fotoverzameling en een presentatie maken om de mogelijke donor(s) een beeld te geven van de situatie.
Als jullie mij een email adres geven zal ik een kopie toesturen.
Veel succes met jullie aktie en misschien komen we elkaar nog eens tegen in Cebu. Als jullie een contactpersoon nodig hebben, twijfel niet mij te vragen.
Met vriendelijke groet,

Leo Tacke

Afzender: Koen Jacobs - vrijdag, 15 november 2013 om 8:39
Homepage: http://sossanremigio.wordpress.com

Steun SOS San Remigio aub.

Afzender: Marc Jacobs - vrijdag, 20 september 2013 om 21:19

Van Harte proficiat met jullie initiatieven. Ik weet als geen ander het gesteld is met het onderwijs en de opvang van de kinderen op de Filipijnen.

Afzender: Cadaatan Kortemark - woensdag, 4 april 2012 om 8:14

Welkom op het nieuwe gastenboek.
Alle reactie's of aanmerking zijn welkom.
Steeds welkom op een van onze organisaties.

[1-4]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid