Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Borg of Space 

 Er staan 309 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anne - zondag, 5 november 2017 om 21:52

Sorry! Ik had niet door dat ze inmiddels was overleden toen ik mijn bericht schreef. Ik wens haar familie en ex heel veel sterkte. Nogmaals sorry. Groetjes, Anne

Afzender: Anne - zondag, 5 november 2017 om 21:49

Beste Ingeborg, ik wilde even zeggen dat ik enorm veel bewondering heb voor al je doorzettingsvermogen. En al helemaal dat je nog kleine dingen kunt vinden om van te genieten! Ongelooflijk, dat zou ik nooit kunnen in jouw situatie. Ik hoop dat je gezondheid verbetert en dat de instanties je zo snel mogelijk alle hulp gaan bieden die je nodig hebt. Groetjes, Anne

Afzender: Sabine - zaterdag, 5 september 2015 om 0:54

Wim en Truus, heel erg veel sterkte en kracht om het overlijden van jullie geweldige dochter te verwerken.

Afzender: Henk Wolters - dinsdag, 1 september 2015 om 12:17

Ingeborg heeft ons op 26-08-2015 16:00 uur verlaten, maar is nu op een betere plaats terecht gekomen. Ik mis je Ingeborg en het is jammer dat ik geen afscheid meer van je heb kunnen nemen door je weet wel wie.
Op 01-09-2015 is Ingeborg gecremeerd in het crematorium te Baexem.

Afzender: Hermine - donderdag, 27 augustus 2015 om 13:22

Je hebt je strijd gestreden. Rust in Vrede, Ingeborg.

Afzender: monique - dinsdag, 8 juli 2014 om 14:04

Hallo Ingeborg,

Ik ben bij toeval op je site/ blog beland (sorry, is het site? of blog? ik ben niet zo bekend met de materie). Ik heb zelf ook ME. Ik heb je interview gelezen en herkende er zoveel in. De tranen liepen over mijn gezicht. Ik heb het niet zo erg als jij, maar wel erg. Ik ben half bedlegerig (iets doen, anderhalf liggen, kwartiertje iets doen, weer liggen, etc, etc). Ik mag me nog 'gelukkig' prijzen...
Ik loop ook zo tegen vooroordelen op, zeker met de uitkerende instantie het UWV! Dat is wellicht weer jouw voordeel: bij jou is het duidelijk, je kan alleen maar liggen ("elk nadeel, heeft een voordeel"). Ik bedoel dit absoluut niet gemeen. Helaas moet ik mijn kleine beetje energie steken in het vinden van bewijs dat ik niet in staat ben om te werken.
Ik moet 's morgens mijn kleine kinderen eten geven en naar school brengen, hoe ziek ik mij ook voel... dus (UWV:) kan ik dat ergens anders ook en kan ik aan het werk. Slechts 20 uur (?!!!!!) per week. Maar goed, ik ben met mijn hoger beroep bezig, nadat ik mijn rechtszaak heb verloren. Soms verlies ik de moed totaal en kan ik alleen nog maar huilen. Zoals vandaag, tot ik op jou site kwam. Die herkenning is zo fijn. Ik voel me weer iets opgeknapt en ga weer proberen er iets van te maken en de moed erin te houden. Dank voor je site en als ik mijn hoger beroep mocht winnen is dat voor iedereen met ME een opsteker en erkenning!
Lieve groet, Monique

p.s. mochten er nog mensen zijn met tips of hulp om mijn hoger beroep te kunnen winnen, dan hoor ik dat graag (wellicht kan je de mail(s) doorsturen?)

Commentaar van de webmaster:

Hoi Monique, Ik ben blij dat mijn site je weer wat moed heeft gegeven. Het is altijd fijn om te horen dat mijn site iemand heeft geholpen, want daarom ben ik destijds met de site begonnen (en om van me af te schrijven en met de hoop dat niet-MEpatiŽnten en artsen zien wat het hebben van ME werkelijk inhoudt en dat ze begrip krijgen voor ons. Helaas helpt mijn site regelmatig niet, gezien diverse reacties in mijn gastenboek. Voorheen verwijderde ik die reacties, maar dat doe ik niet meer. Sowieso omdat ik hier te ziek voor ben, maar ook omdat ik vind dat andere niet-MEpatiŽnten die bij mijn site uitkomen hieraan kunnen zien hoeveel onbegrip er is voor ons). Ik heb gelukkig inderdaad geen problemen met het UWV. Echter wel veel problemen met het CIZ om de benodigde zorg te krijgen. Het feit dat ik aan bed gebonden ben (en zelfs niet het huis zou kunnen verlaten als het in brand stond), is voor het CIZ blijkbaar geen reden om me voldoende zorg te geven. Ik heb dan ook al sinds 1998 problemen om voldoende zorg geÔndiceerd te krijgen. Zelfs na al die jaren denken ze nog steeds dat ik binnenkort zal zijn genezen. Ik heb geen emailadres van je, dus kan evt mail met tips voor jou ook niet naar je doorsturen. Ken je de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid? Bij hun kun je terecht met vragen ivm oa het UWV. Ze hebben een site en zijn, geloof ik, ook op Facebook te vinden. Gezien wat je schrijft, denk ik dat 20 uur per week werken voor jou inderdaad niet mogelijk is, ook omdat je toch ook je kinderen moet verzorgen. Heel veel sterkte met je strijd, ik hoop dat je het hoger beroep wint! Groetjes, Ingeborg

Afzender: Antimaterie - donderdag, 29 mei 2014 om 12:28
Homepage: http://s7.postimg.org/c8z8lv6h7/Borgqueen_op_GS_No_More.jpg

Hoi, als het goed is was jij (ook) Borgqueen op de servers van GeenStijl. Borgqueen aldaar is gebanned. Mijn "website" hier is een printscreen van de opmerkelijke reactie die daar de aanleiding toe was.

Best bijzonder en tekenend. Groet, AntiMaterie

Commentaar van de webmaster:

Hoi, Nee, ik ben niet de Borgqueen die jij bedoelt. Groetjes, Ingeborg

Afzender: Peter - vrijdag, 4 oktober 2013 om 9:29

Hallo Ingeborg, het lukt me niet om een reactie te plaatsen, dan maar zo. Je moet echt even op google de site van Hindrik de Jong opzoeken. Wellicht heb je er wat aan.Groet, Peter

Afzender: Ruben - dinsdag, 1 oktober 2013 om 23:12

Lieve Ingeborg,
vond jij het ook een penalty?
Ik geloofde nooit dat ME een echte ziekte was, maar ik werd laatst na een avond zuipen zo kneitertje brak wakker dat ik dacht "zo moet het dus voelen om Miepecans Extremicor (ME) te hebben". Gelukkig was ik er na een stevige uitsmijter en een paar paracetamol weer bovenop.
Veel succes ermee! Zal vast niet prettig voelen om om je rugzakje te behouden je een opname in het ziekenhuis naar binnen te miepen. Iedereen was daar vast ook heel aardig tegen je en vond het heel fijn dat je er was!
Lieve groetjes, Ruben

Afzender: Henkie - zaterdag, 24 augustus 2013 om 9:38

Na ruim een jaar geleden (aug 2012) zie ik geen nieuwe bijdragen in het gastenboek. Ingeborg wat is de actuele stand van zaken anno september 2013?

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid