Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Goastok...beleef Twente 

 Er staan 26 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Janine Valk - vrijdag, 10 september 2010 om 15:41

Harma en Mark,Wat een leuke dag was het in mei, toen Marjo haar 25-jarig jubileum bij de UT vierde! Eerst de wandeling bij Hof Espelo onder de bezielende leiding van Mark, onderweg een heeeerlijke champoepel verzorgd door Harma en bij Marjo en Paul thuis gingen jullie gewoon door met ons te verwennen met hapjes en drankjes. Het was super! Marjo had geen betere keuze kunnen maken en daardoor geen betere dag kunnen hebben! Hartelijke groeten van Janine

Afzender: Jeroen en Carolien - dinsdag, 7 september 2010 om 14:38

Hallo Goastok,
Afgelopen vrijdag 3 september hebben we een feest ter ere van ons huwelijk gevierd bij Hoeve de Haar (www.hoevedehaar.nl) te Ambt-Delden. Op deze werkelijk schitterende locatie midden in de natuur heeft Goastok ons geholpen dit feest te realiseren. Mark van Goastok heeft ons voortreffelijk geholpen met diverse suggesties en ideeën in de voorbereiding m.b.t. de inrichting van de feesttent en catering. De inrichting van Breukers verhuur (www.breukersverhuur.nl) zag er super verzorgd uit.

De catering van Goastok zowel overdag voor 50 personen als 's avonds voor 165 personen was werkelijk voortreffelijk. Overdag hadden we een 'walking dinner' waarbij ter plekke alle gerechten voor de verschillende gangen werden bereid. 's Avonds zijn er diverse soorten kleine gerechtjes prachtig gepresenteerd en geserveerd. Van o.a. de verrassende Soto Ajam tot overheerlijke stoofschotel van biefstuk op basis van Huttenkloas winterbockbier met kruidkoek en van prachtig vormgegeven gevulde wraps in glaasjes tot bordjes haassaté met brood en kroepoek. Ieder volgend gerecht was wederom verrassend en in de overtreffende trap. Zowel wij als onze gasten waren vol lof hetgeen we voorgeschoteld kregen. Groot applaus voor Andy en zijn team voor deze culinaire verwennerij.

Goastok, Mark en team; hartelijk dank voor de geweldige invulling op zowel facilitair als culinair gebied deze prachtige dag!!!

Carolien en Jeroen

Afzender: Miriam Schildkamp - zondag, 29 augustus 2010 om 16:04

Mark, Harma en Andy

Bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan het feest van gisteravond. Ik vond het heel erg geslaagd en goed georganiseerd, van het begin tot het einde.Van de gasten heb ik alleen maar lovende woorden gehoord en zelf voelde ik me erg verwend dat alles geregeld werd en ik zelf kon genieten van het feest.
Ik zou iedereen aanraden op zo'n ontspannen manier een feest te geven.
We zijn nu nog aan het nagenieten met een grote bak fruit.Tot gauw Miriam

Afzender: gert-jan en gretha - dinsdag, 24 augustus 2010 om 22:28

Afgelopen zaterdag 21 augustus vierden we ons huwelijksfeest in de achtertuin en die was werkelijk top!! Dankzij Mark, Harma en hun team. Heerlijk eten, fantastische culinaire uitstraling, gezellige sfeermakers (koks, kelners, gewoon iedereen van het team). Ook de kinderworkshop was super. Kids die echt actief mee mochten doen. Ze hebben genoten. Onderstaand enkele reacties uit onze mailbox:

- Ik vond het echt echt echt een superleuk feest. Geweldige opzet, de hele avond was er beweging en wel iets om te bekijken. De catering was helemaal leuk, aardige man die `indiaankok`.

- Wat een leuk feest hebben we gehad !!!!
Supereten, superweer, en een superlocatie!
- natuurlijk nog heel erg bedankt voor het superfeest.
Alles was top, de mensen, het eten, de muziek, het weer (heeft in Groningen geregend), we vonden het heel erg gezellig.

Behoefte aan mondelinge refenties?Bel ons :-) telnr bij Mark bekend

Groeten, Gert Jan en Gretha, Enschede

Afzender: joke en sirp de boer - donderdag, 22 juli 2010 om 22:43

Beste Mark en team, We hebben dankzij jullie een fantastisch tuinfeest gehad op 3 juli. We konden zelf ontspannen van het feest genieten omdat jullie alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Van het heerlijke eten en de drank tot de prachtig gedekte tafels en de voortreffelijke bediening.

Afzender: Maurits namens TCC Losser - woensdag, 30 juni 2010 om 10:25
Homepage: http://www.wdmtv.nl

Beste Goastok!
Wat een geweldige dag heb ik samen met de leerlingen van het Twents Carmel College Locatie Losser gehad.
18 juni jl. om 10:00 kwamen we aanfietsen bij het Lutterzand. Na wat drinken gehad te hebben (en een appel) zijn we begonnen aan de rondleiding.
Wat mij geďnspireerd heeft zijn de verschillende grondlagen die de afgelopen eeuwen zijn ontstaan bij de Grüne Stert'. De manier hoe Goastok hier over verteld is geweldig en heeft de leerlingen "geraakt" Opmerkingen als; "hu hoe kan dat da?" of, "ik dacht dat de dinkel uitgegraven was" zijn enkele opmerkingen waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.
Goastok; voor de leerlingen was de rondleiding leuk en leerzaam, hopelijk denken ze opnieuw aan de verhalen uit deze prachtige omgeving! (al zeg ik het zelf, als Luttenaar)

Bedankt en ga jullie goed,

Groet Maurits Westerik
Docent TCC Losser

Afzender: Freddie Dieperink - vrijdag, 28 mei 2010 om 15:10
Homepage: http://www.safretti.com

Mark, inmiddels een onmisbare schakel binnen de Safretti familie sinds de introductie van de Olympiq. Een vriend, entertainer, klankbord, maar vooral een bijzonder prettige reisgenoot met vele goede eigenschappen. Multifunctioneel inzetbaar en altijd goed gehumeurd. Beurzen in Keulen, Wenen, events in Nederland en Finland, alleen nog maar successen tot nu toe. Mark heeft met de invulling van het eerste Safretti life cooking kookboek een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de branding strategie. Gewoon een topgozer dus. 28 mei 2010. Freddie Dieperink.

Afzender: Willem Jan Haisma - dinsdag, 11 mei 2010 om 11:43

Beste Goastok team,

Door jullie gezellige maar vooral profesionele en goede verzorging is de opening van de eerste nederlandse Safretti lifestyle shop in Amstrerdam op 7 mei een groot succes geworden. Hartelijk dank daarvoor.

Het Safretti lifestyle team IJburg Amsterdam

Afzender: Marina Kooij&Hans Rietman - dinsdag, 27 april 2010 om 21:01

Zaterdag 17 april jl hebben wij voor ons "samen honderd feest" een tuinfeest gegeven voor familie en vrienden, totaal 120 personen. Mark en zijn team van Goastok hebben alles van begin tot het einde tot in de puntjes verzorgd. We hadden alles van tevoren doorgesproken met Mark wat onze wensen waren en het is precies het feest geworden waarvan wij gehoopt hadden dat het er zo zou uitzien. De bediening was erg prettig en vriendelijk, het eten was voortreffelijk (zowel buffet als showcooking) en de aankleding (prachtige zwarte tenten, bedekte sfeervolle statafels en een originele , mooie buitenbar)was perfect. We hadden ook nog heerlijk weer. Dus.....alle ingredienten waren perfect. We kijken terug op een mooi feest met een zeer goede catering! Hans en Marina

Afzender: Novapac bv - zondag, 25 april 2010 om 21:22
Homepage: http://www.novapac.nl

Vrijdag 23 april 2010 hadden wij ter gelegenheid van ons 20 jarig bestaan een open dag voor onze klanten en leveranciers. de hapjes en drankjes, het buffet met showcooking werden op meer dan voortreffelijke wijze verzorgt door "de Goastok". Mark, Dennis en de rest van de crew hebben ons en onze gasten verwend met waanzinnig lekkere gerechten en heerlijke wijn, vooral de Brochetta was een hit!! De verzorging maar ook de aankleding waren super en de leuke ideeen( de amuse op ons eigen product) en het meedenken en vooral de geruststellende woorden"het komt allemaal in orde" hebben er voor gezorgd dat wij en onze gasten een hele fijne dag hadden . wij bevelen "de Goastok"van ganser harte aan !!

[1-10] [11-20] [21-26]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid