Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Brandweer Etten-Leur 

 Er staan 13 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kees Lambregts - dinsdag, 20 november 2012 om 10:26

Hans, op de brandweerkazerne te Etten-Leur kun je een aanmeldformulier krijgen. Bij een sollicitatieronde wordt je dan opgeroepen.

Afzender: hans - dinsdag, 2 oktober 2012 om 20:26

ik heb een vraag, bij wie kan ik evt. terecht om me aan te melden als vrijwilliger in jullie korps. mochten jullie hierna opzoek zijn.

Afzender: Marcel van Hulzen - donderdag, 13 september 2012 om 20:48

Geachte heren v/d BrandweerWij zijn van plan om in Etten-Leur een Dorpsquiz te gaan organiseren.Deze zou elk jaar moeten gaan plaatsvinden en wel op iedere 3e vrijdag van Januari.Voor 2013 zou dit op vrijdag 18 januari moeten gaan zijn, locatie Topshot te Etten-Leur.We hopen 30 verenigingen, clubs, instanties, etc bij elkaar te krijgen die ieder een groep van 12 man moeten leveren voor deelname.Om de kosten zoals tafels, banken, zaal, geluid, aankleding en dergelijke dekkend te maken vragen we een inschrijfgeld van Ä 2,50 per persoon, wat neer komt op Ä 30,- inschrijfgeld per team.Wat houd de quiz in:Er word op ludieke wijze gestreden wie het meeste kennis heeft van Etten-Leur en overige zaken.Er worden vragen gesteld over: sport, politiek, muziek, algemene kennis , kennis van Etten-Leur , foto vragen, etc etc . Telkens malen 10 vragen over een bepaald onderwerp.Tussen de categorieŽn door zal een jury de antwoorden nakijken en punten toekennen.De winnaars met de meeste goed beantwoorde vragen zullen naar huis gaan met een wissel trofee welke het volgende jaar weer ingeleverd word om hier weer opnieuw voor te gaan strijden.Naar aanleiding van bovenstaande wil ik u de volgende vraag stellen:Denk u dat het u lukt om een team samen te stellen van 12 man vanuit u club, vereniging, instantie , dan wel overige om deel te kunnen nemen aan de dorps quiz?Zou u zo vriendelijk wil zijn u antwoord voor 28 september 2012 aan mij retour te mailen:Gelieve u antwoord met naam van u club, vereniging, instantie dan wel overige te sturen aan:marsik@ziggo.nlAlvast vriendelijk dankNamens de dorpsquiz organisatieMarcel en Mike

Afzender: Corne Rombouts - maandag, 25 juni 2012 om 15:24
Homepage: http://www.brandweeretten-leur.nl

Hoi Nick, misschien een late reactie, maar helaas hebben wij in Etten-leur geen jeugdbrandweerkorps, je zult dus een paar jaartjes moeten wachten. Vanaf je 18 jaar kun je je aanmelden.

Voor Brenda, als je een spreekbeurt wilt houden kun je het beste contact opnemen met de mensen op de kazerne. Zij kunnen jou de beste informatie verschaffen.Ook een excursie is daar het beste af te spreken.

Sam, wanneer de volgende open dag is is nog niet bekent. Hij staat ook nog niet op de agenda. Maar als ie komt zal het groots aangekondigd worden.

Afzender: sam - dinsdag, 8 mei 2012 om 12:58

wanneer is er open dag?gr sam

Afzender: brenda - dinsdag, 27 maart 2012 om 21:10

hallo ik ben brenda van den broek, en ik doe een gezamelijk werkstuk over de brandweer ik en mijn 2vriendinnen zouden het heel luek vinden als wij met een paar kinderen van onze klas bij jullie op excusie mogen en een van jullie mag interviewen, of iemand bij ons komt laat a.u.b snel iets weten voor vrijdag het telefoonnummer zou heel fijn zijn.

groetjes brenda

Afzender: Nick van den Berg - zaterdag, 31 december 2011 om 21:07

hallo ik wil graag bij de kinderbrandweer als juli die hebben ik hou van water en ik ben ook heel sterk.groetjes,Nick van den Bergzuitwiek 18 Etten-Leur p.s heb goet nieuws en een uitnodeging plies

Afzender: jacqueline v krieken - vrijdag, 10 december 2010 om 10:25

Dag luitjes van weleer. ik wens jullie een goed,gezond en vrolijk jaar toe met veel branden(want daar doen jullie het toch voor).
Leuk om via deze pagina op de "hoogte"te blijven van het reilen en zeilen bij jullie. Groetjes Jacq. en Tonny

Afzender: EHBO-POST Standdaarbuiten - zondag, 5 december 2010 om 17:56
Homepage: http://www.ehbo-post-standdaarbuiten.nl

Groetjes en fijne feestdagen gewenst vanuit de EHBO-POST Standdaarbuiten.

Afzender: H.T.Kramer - donderdag, 16 september 2010 om 17:23

Helaas heb ik gelezen dat jullie korps is geconfronteerd met een brandstichter in jullie eigen kring. Ik kan met jullie meeleven; wij hebben in ons korps Giessen ervaring daarmee. Een lid van onze personeelsvereniging, tevens politieman, is na veel brandstichtingen destijds bekend geworden. (omstreeks 1980)De nationale kranten hebben dat breed uitgemeten. En hij was onze VRIEND !Sterkte met jullie perikelen.Huib Kramer.oud korpscdt van Giessen.

[1-10] [11-13]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid