Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Ben en Bets 

 Er staan 5 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Sip vd Pas/Corina Uitewaa - maandag, 10 juli 2017 om 21:11

Beste Bets en Ben,
Wat een grandioze week hebben wij gehad bij jullie!
Heerlijk geslapen, heerlijk gedoucht en gepoedeld en heerlijk ontbeten.
Veel mooie dingen gezien hier in Zeeland (het boek was zr handig!) en genoten van 't mooie weer, jullie mooie tuin en de mooie omgeving.
Graag tot nog eens!
Groeten, Sip vd Pas en Corina Uitewaal

Afzender: Wouter en Nina - maandag, 29 augustus 2016 om 22:49

Nina en ik hebben een nachtje bij Ben en Bets als een mini-vakantie ervaren! Een uitgebreid ontbijt, het zwembed en de prachtigs tuin hebben voor dat gevoel gezorgd.Een hele nette en gezellige kamer met een heerlijk matras. Veel natuur en tal van leuke dorpen/steden in nabije omgeving maken het een top locatie om te overnachten.De goede zorgen van het vriendelijk stel hebben bijgedragen aan een fijn verblijf!Erg bedankt en tot de volgende keer;)Groetjes,Wouter en Nina

Afzender: Emmy van Graft - zondag, 28 augustus 2016 om 20:53

Net terug van drie dagen Zeeland met twee overnachtingen bij Bets & Ben. Wat een fijne B&B is dit! Ruime lichte kamer met eigen ingang, comfortabele bedden en stoeltjes, wat extra fijn was omdat ik samen met mijn 83-jarige moeder op stap was. Heerlijke regendouche. Het ontbijt is zeer goed verzorgd en je kunt zelf van tevoren aangeven hoe laat je wilt ontbijten. Sympathieke gastvrouw en gastheer: belangstellend zonder opdringerig te zijn. Omdat het zonnig en warm was heb ik ook nog kunnen genieten van het zwembad in de tuin. Daarna opdrogen in een fijne ligstoel die Bets attent had klaargezet. De omgeving is ook heerlijk: rustig, een natuurgebied naast de deur en met de auto ben je zo in Goes, Middelburg of Veere. Bets & Ben, hartelijk dank voor de prima verzorging!

Afzender: Natascha en Yada - donderdag, 17 juli 2014 om 10:24

We hebben hele leuke dagen gehad bij u,heerlijk en goed verzorgd ontbijt.Zeer gastvrij kamers schoon.Niets meer dan lof en mochten we weer eens naar Zeeland gaan dan zeker weer terug bij u.

Afzender: Ben Ransijn - woensdag, 27 maart 2013 om 17:24
Homepage: http://ransijn.eu

Dit is een test om te kijken hoe het gastenboek werkt.
Daarom schrijf ik dit bericht. Mede in de hoop dat vele klanten van onze Bed & Breakfast hun ervaringen hierop vermelden.

[1-5]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid