Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek lovelybears 

 Er staan 221 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Claudia Bakker - woensdag, 7 oktober 2020 om 19:55

Hallo Marco en Natasja,
Wij hebben onze Dillan in 2005 gekregen. Wij willen jullie laten weten, dat hij er nog steeds is, en dat het een geweldige hond is. We hopen nog lang van hem te genieten.
Fam Bakker uit Leek Groningen

Afzender: Joey - zondag, 2 december 2018 om 22:40

Keano, moeilijke start, radius curvus.. inmiddels vandaag 9 jaar geworden.. Ik weet niet wie van zijn broertjes/zusjes er nog zijn en het oudste verhaal is 6 jaar welke ik tot voor kort kende.. inmiddels is onze bengel alweer 9 jaar.. wel heeft hij zijn nukken aan de operatie over gehouden, maar wat een lieverd blijft hij.. nog steeds goed met de kinderen in huis, hij wordt oud, maar genoeg aandacht voor spelen en wandelt nog 4x 15 minuten buiten zijn speeltijd om.. met 10 weken de keuze moeten maken, nu alweer 9 jaar.. en hopelijk nog een aantal jaar bij ons.. moeilijke keuze's, moeilijke tijden, maar zeker de moeite waard en wat een genot dat hij nog bij ons is! # nestje februari 2010

Commentaar van de webmaster:

Hey Joey, wat fijn dat je ons even een berichtje stuurt. Alles van het nestje zijn wij kwijt mede doordat we wilde gaan stoppen met fokken na dit nest en we in een hel zaten. Twee van het nestje leven er nog een broertje en zusje. Deze staan afgebeeld bij nakomelingen pagina. Drie pups hebben wij zelf in laten slapen en 1 hebben de mensen van rose waar we nog lang contact mee hebben gehad met 4 maanden moeten laten gaan. Zusje Djuna die we toen terug hebben gehaald bij een fokker vandaan en broer Glenn staan op de nakomelingen pagina afgebeeld bij nestje Ice Floe of the Lovely Bears Glenn zie ik nog regelmatig want woont vlak bij. Dikke knuffel aan Keano, mocht je een foto hebben zouden we het leuk vinden als je die via de mail eens zou kunnen sturen ! Moeder Shiloh leeft ook nog, inmiddels bijna 12 jaar , hebben we uit de fok gehaald en woont bij iemand ook hier vlakbij in de buurt.

Afzender: Brigitte Felix - zaterdag, 19 november 2016 om 17:13

De sites ziet er altijd even mooi uit , en niet alleen dat jullie mooie honden hebben . Maar ook prachtige foto's kunnen maken Gr Brigitte

Afzender: Anja van Oevern - maandag, 14 december 2015 om 17:07

Mooie website met hele mooie collies. Helaas moet ik nog werken anders zou ik er dolgraag 1 teefje bij willen. Shadow is in de ochtend 3 uur alleen en in de middag ook. Gelukkig gaat het goed maar vindt het best zielig.

Afzender: Adrie Cornelissen - dinsdag, 1 september 2015 om 15:49

Wat een geweldige site hebben jullie. Leuke foto's het geeft een goed beeld van jullie passie. Ik heb veel bewondering voor wat jullie allemaal doen met de honden. Hartelijke groet, Adrie

Afzender: Vaya en jolanda - donderdag, 26 februari 2015 om 14:00
Homepage: http://www.blueandblackbabes.nl

Woeferdewoefie.... wat heb je mijn Family, Ún Friends weer mooie laten zien. Vaya.Wat een super mooie site is het weer geworden.Prachtige foto's, mooie kleuren Ún lekker te lezen teksten .... kortom weer Super ~!!

Afzender: Bea de Hond - dinsdag, 24 februari 2015 om 17:47
Homepage: http://www.kimora.nl

Website ziet er weer Super mooi uit. Trots dat ons kleine beertje ook een plekje veroverd heeft. Hopelijk mogen er nog vele mooie showresultaten volgen. Groetjes Andre, Bea, Kayleigh en Shanty.
[

Afzender: Fam. van der Steen - maandag, 10 november 2014 om 16:27

Hallo,even weer genieten van jullie mooie site. Wat een schitterende foto's van jullie honden. Zelf hebben wij Tommy. Tommy's vader is Ice van jullie en moeder was Magic van de Magicalmoondancers.Mocht er een nestje staan op de planning voor midden volgend jaar, horen we graag van jullie. alvast bedankt.GroetenYvonne en Kees van der Steen-Poortugaal en een poot van Tommy voor papa Ice.

Afzender: Marjan Bosch - vrijdag, 3 oktober 2014 om 20:43

Super mooie en duidelijke website.. Jullie mogen echt trots zijn op wat jullie bereikt hebben..Een fantastisch voorbeeld om op een goede manier je lijn te volgen en te behouden...een belofte voor de toekomst van ons mooie ras

Afzender: Joop en Gerda - woensdag, 28 mei 2014 om 12:28
Homepage: http://www.collies-ofanewhorizon.nl

Hai
Zag net jullie nieuwste aanwinst Grace, ziet er goed uit veel plezier en succes met haar

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid