Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek BCNetNiet 

 Er staan 23 berichten in het gastenboek. 

Afzender: uw webmaster - maandag, 29 december 2014 om 16:02

Een nieuw jaar en dan ook maar meteen een nieuwe layout van onze website opdat deze ook goed te lezen is op een ipad of tablet pc.

Afzender: Johan Warnaar - woensdag, 1 augustus 2012 om 21:25

Beste mede biljarters,
Dinsdag 28 augustes is de laatste dag dat ik biljart bij deze club. Ik ga niet weg omdat ik mij er niet vermaak, of dat het niet gezellig is. De reden dat ik weg ga is, dat ik in Schermerhorn waar ik nu al op de woensdagavond speel, ook op de dinsdagmiddag kan spelen. Deze club is niet beter of gezelliger, maar er word iets hoger gespeeld, verder doen ze ook aan driebanden. Meedoen aan de Westfriese competitie, is iets wat voor mij een leuke uitdaging is. Ik wens alle leden nog heel veel plezier bij deze vereniging en hoop tevens dat er wat nieuwe leden bijkomen.

Groet, Johan

Afzender: Johan - zaterdag, 17 september 2011 om 18:54

Volgens mij is dinsdag 13 september pas in het jaar 2022 en ik weet niet of er dan nog kermis is.
Gr. Johan

Afzender: webmaster - donderdag, 21 april 2011 om 13:15

Uw webmaster wenst u een hele prettige Paasdagen.

Afzender: Siem Grootjes - donderdag, 24 februari 2011 om 18:30
Homepage: http://bcnetniet.nl

Theoretische uitleg van het edele biljartspel Je speelt het op een tafel Voor je begint de bal te stotendaarop een stukje groen flanel krijt je vooraf de pomeranshet kan ook wel de kleur blauw zijn zodat ie hopelijk niet gaat ketsenmaar dat zie je vanzelf wel want dan is het een gemiste kans De tafel, breed een meter veertig Raak je de rode, daarna de wittede lengte is ongeveer twee-tien of naar eigen keuze omgekeerdof zou het soms een andere maat zijn dan heb je een carambole gestotenook dit zal je met eigen ogen zien da's ook weer effe snel geleerd Er omheen vier rechte banden Mis je met jouw speel de andere ballendat lijkt misschien een beetje maf een poedel volgens het spel jargonmaar als die dingen er niet zitten t is echt een pijnlijke ervaringrollen al de ballen er vanaf omdat je er gewoon niets van kon Je speelt het met drie ballen Als je de keu omhoog brengtwaarvan eentje rood gekleurd en je stoot hem daarna naar beneemet nog een stokje om te stoten de anderen daarbij wel of niet raakten dat noemen ze weer een beurt geeft niet, want je probeerde een piqué Die stok om ballen te beroeren Als je ballen met de handen aanraaktmet een handgrip en een top dan is het overduidelijk "touche"heeft de naam van keu gekregen ook als je 't met je strop of mouw doetsla dat maar in je geheugen op ja goed biljarten valt nog echt niet mee Een keu is dus om mee te stoten Ben je niet ontmoedigd door dit verhaaltjemet een echte pomerans aan top dan zie ik je morgen in de kroegdat is een soort rond naaldhakleertje ik wil je echt een poepie laten ruikenja die vergelijking gaat wel op voor juichen is het echter nog te vroeg Ook al heb je 'n eigen speelbal de kleur is meestal wit of wit daarom is er eentje van gemerkt of geel, weet je nu hoe 't zit?

Afzender: Jan - maandag, 29 november 2010 om 12:28
Homepage: http://www.liveleak.com/view?i=8f1_1290990652&p=1

Je gelooft je ogen niet... deze man speelt met één hand binnen 1 minuut het poolbiljart leeg klik op de link

Afzender: Johan - maandag, 22 november 2010 om 21:24

Biljartles

Op een avond kreeg ik biljartles
van Cornelis, een clubgenoot.
Ik wilde hem intimideren
meteen vanaf de eerste stoot,
had van te voren grote mond
wilde hem een lesje geven
wat hem nog jaren heugen zou
zag hem al in gedachten beven.
Nou, dat heb ik dan geweten
zal dit niet meer snel vergeten
verloor met honderd tegen zeventien
kreeg alle biljarthoeken te zien
verdwenen was mijn grote mond
toen ik daar met bek vol tanden stond

Afzender: Johan Warnaar - dinsdag, 16 november 2010 om 21:18

Zo op het oogAllemachtig, wat is het leven prachtig, ik blijf biljarten, al word ik tachtig. Al liggen mijn tanden in een glas mijn bril op tafel, 't gehoorapparaat in mijn tas. De steunzolen naast mijn bed op de stoel; het doet niets af, voor wat ik voor biljarten voel. Trek niets in twijfel, zei de pedagoog:
U bent nog fantastisch…..zo op het oog.

Afzender: Johan Warnaar - maandag, 15 november 2010 om 12:12

Zo op het oog
Soms denk ik terug over mijn jeugdige jaren.
Wilde ik een goede keu, dan moest ik daar lang voor sparen.
Ik biljartte en biljartte, uren achtereen
ik kende geen moeheid, naar het scheen.
Nu ik wat ouder word, moet ik vanwege mijn hart.
Wat langzamer lopen rond het biljart.
Doe maar op je gemak, zei de cardioloog:
Je doet het nog fantastisch…..zo op het oog

Afzender: Johan Warnaar - donderdag, 11 november 2010 om 19:10

Met de steunzolen die ik heb gekregen ren ik om het biljart, het is een zegen. Soms gebruik ik een tabletje om in slaap te komen en over de laatst gespeelde partij te dromen. Mijn geheugen is niet meer wat het was, vaak ben ik vergeten wat ik gisteren over biljarten las. Mijn adem is wat korter, mijn keel vaak erg droog: maar ik ben nog fantastisch... zo op het oog.

[1-10] [11-20] [21-23]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid