Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Volvo Klassiekers 

 Er staan 93 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Keus, Arie - zondag, 7 mei 2017 om 10:08

Afgelopen zaterdag heeft dries mijn met leer bestelde stoelen en achterbank tot grote tevredenheid in mijn amazon geplaatst.
Mensen, wat is dat mooi, en misschien nog belangrijker, wat zit dat lekker !!!!
Ook mijn rug vertelde mij: Arie dit had je veel eerder moeten doen.
Dank je wel dries, keurig gedaan zo als we dit van jou gewend zijn !
Arie.

Afzender: Wijnand Wijers - donderdag, 23 maart 2017 om 22:26

Ik wil mijn dank uit spreken voor de ,, Perfecte manier ,,waarop de E.Z. Power Steering door de mannen van Volvo Klassiekers is ingebouwd. Subliem werk, en toch blijven lachen als ze als slangenmens onder het dashboard hun ding doen. Bedankt Dries voor je info, zoals je zei ,, We Doen `T Goed, Of Anders Doen We Het Niet ,,.Het is een verrijking al denkt mijn vrouw er anders over.Bedankt Dries, Pieter en Gert ook voor de kost en inwoning.Wijnand 123GT

Afzender: Wijnand - donderdag, 2 februari 2017 om 19:52

Beste mensen,Terug komend op mijn verhaal van 30 jan.`17.Indien bij u de indruk is gewekt omtrent de verdiepingsvloer is dit mijn stommiteit! Als Dries niet een schreeuw Stop, Stop !Had geroepen had ik nu een 1,5 deurs Amazon gehad.Inmiddels is de GT weer zoals ze was.Dries en Pieter, mijn excuses als helaas de suggestie gewekt is dat door jullie toedoen dit gebeurd is. Met vriendelijke groet,

123 GT rijder Nijmegen

Afzender: Kees Snelders & hond Tui - donderdag, 2 februari 2017 om 14:32

Mijn volvo 144 liep voor geen meter meer. 4 maanden lang bezig geweest bij diverse garages, veel rekeningen en geen oplossing. Op het punt gestaan een moderne auto te kopen. Bij deze garage terecht gekomen en na twee bezoeken rijdt mijn Volvo weer als een zonnetje. Een 123 ignition ingebouwd fantasties , geen punt. Mijn dank. Barneveld is een favoriete plaats in mijn Tom Tom geworden.. Kees Snelders

Afzender: Wijnand - dinsdag, 31 januari 2017 om 22:00

Maandag 30 januari 2017 bij de specialisten Dries en Pieter en assistente Sanne geweest.De bedoeling was alleen de hoofd- koppelingscilinder te vervangen. Maar met al het enthousiasme werd ook de verdiepingsvloer opgetild ,, deur open laten staan ,,. Stom, stom, met vereende krachten de deur verlost van de vloer en zoals het een Volvo beaamd geen schade aan de deur, alleen wil hij geholpen worden om te sluiten.Dries zou Dries niet zijn met zijn opmerking, HET IS DE VERKEERDE KAN VAN DE VERDIEPING JE MOET AAN DE ANDERE KANT ZIJN !Na de ergernis van mijn kant en de ingelaste koffietijd maar weer verder met de koppeling, kwam tijd probleem. Maar door de inspanning van de ,, Supervisor ,, is de koppeling weer als Nieuw.Dit verhaal zal nog wel vaak verteld worden.Gert heeft er ook ervaring mee.Bedankt heren en dame voor de advisering en de koffie leut.123 GT rijder uit Nijmegen.

Afzender: Erik - donderdag, 26 januari 2017 om 16:24

Hartstikke blij dat Dries tijd kon vrijmaken om m'n katterug te repareren en keuren. De motor loopt weer als een zonnetje. Nogmaals bedankt!

Afzender: Rob - dinsdag, 15 november 2016 om 11:58

Vanochtend voor het eerst weer een koude start en auto voelt weer aan als vanouds!Choke /gashendel weer in goede doen..Dries en Pieter bedankt dat jullie even tijd voor mij en mijn combi hadden afgelopen zaterdag zo tussendoor! Groeten Rob

Afzender: Hayco de Kroon - woensdag, 24 augustus 2016 om 13:08

Gister nieuwe vloermatten besteld voor mijn Volvo V70. Vandaag al binnen. Goede en betrouwbare leverancier. Ga hier zeker weer bestellen.

Afzender: Yara - maandag, 20 juni 2016 om 13:40

Altijd lastig kiezen tussen de Ford en de Volvo, maar ik moet zeggen dat klassieke Volvo's toch wel echt heel erg mooi zijn!

Afzender: Peter Kisters - vrijdag, 25 maart 2016 om 23:15

Hoezo product of superb Swedish engineering?
Nou, omdat mijn brick dit jaar 30 jaar geleden werd gebouwd en vanmiddag zonder problemen door de APK rolde...
De keurmeester mopperde dat hij onder de fluid film zat, omdat de binnenkant zonder interieur nog aan het drogen is van de roestpreventiebehandeling bij Dries Bakkenes!
Sorry keurmeester...

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-93]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid