Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Fam. Faber in Canada, juli 2008 

 Er staan 20 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Thera - zaterdag, 25 april 2015 om 23:36

Hallo Peter, een paar weken geleden raakten we aan de praat in de sauna in Weesp. Ik heb, zoals je merkt, de website onthouden. Ik ben nu bezit met het verder uitstippelen van onze reis en heb er al heel veel aangehad! Vooral de campings incl. links heb ik gebruikt. Nogmaals: bedankt en jullie alvast veel plezier tijdens een volgende vakantie/reis!
Groetjes, Thera

Afzender: Orlando Callender - woensdag, 29 oktober 2008 om 14:35
Homepage: http://lgcommercial.eu

Hoi Peter,

Even gespiekt op je website. Mooie foto's..mooi land..mooie ervaring! Wat een kado!! ;)

Groet!

Orlando Callender (LG)

Afzender: Corine Verkuijl - zondag, 27 juli 2008 om 16:39

Lieve familie.
Terwijl jullie de koffers weer inpakken om naar huis te gaan staat bij ons de auto gepakt om op reis naar Spanje te gaan. De laatste paar dagen zijn we niet meer helemaal op de hoogte van jullie belevenissen maar dat lezen we dan weer als we terug zijn. Eenmaal terug in Almere zullen jullie veel te vertellen. Omdat wij waarschijnlijk de tweede week van september de sleutel van ons huis krijgen hebben we toch nog maar besloten om op vakantie te gaan. Een onverwachte meevaller dus! We wensen jullie een goede reis naar huis! Warme groeten van Theo, Corine, Dieke en Sanne.

Afzender: Jozina - vrijdag, 25 juli 2008 om 9:14

Hee Jolanda,
Helaas kan ik voorlopig niet zelf je vakantieverhalen in geuren en kleuren horen, maar dit is al een goed begin om te zien en lezen wat jullie meegemaakt hebben. Wij hebben hier nu eindelijk ook is mooi weer en gaan daarom tijdens de lunch met de PB GITérs een broodje buiten eten. Verder alles goed hier. Ik zie je na mijn vakantie.

Groet Jozina

Afzender: Sixpack Peter ;-> - maandag, 21 juli 2008 om 9:22

Ola!
Erg leuk om jullie reisverslag te lezen! ziet er geweldig uit. Hier op kantoor hebben we alvast wat caches voor je verstopt voor als je terug bent (flessen wijn enzo, kun rustig even afkicken ;->)
Nog veel plezier!

Afzender: Ronald en Stella - zondag, 20 juli 2008 om 14:53
Homepage: http://www.mooistevillainfrankrijk.nl

Hallo fabertjes,

Waanzinnig leuk reisverslag zeg. met veel belangstelling en plezier gelezen. Erg mooie en leuke foto's (Peter, wat heb je trouwens ontzettend veel haar op je rug..... of .. was het toch die beer? ;-) We zijn benieuwd naar de verhalen. Heeel veel plezier nog en nog veel cache-logs gewenst van de "broekies"

Groeten uit Daumazan ( na een week spanje) !!!

Afzender: Ha Blankespoor - zaterdag, 19 juli 2008 om 20:20

Met veel belangstelling gelezen ,wij gaan in augustus ongeveer dezelfde route doen, en doen nu veel leuke en belangrijke dingen op ,wij volgen jullie steeds nog een fijne vakantie verder groeten.

Afzender: Nienke en Dannis - donderdag, 17 juli 2008 om 22:44

Hee luitjes,

Ziet er gelikt uit en wat een werk om dat elke dag bij te houden. Aan de andere kant wel de manier om meteen alle indrukken vast te leggen. We zien nu net pas het mailtje, dus hebben niet alles gelezen maar even de foto's gescand. Erg gaaf allemaal, willen wij ook later als we groot zijn (duurt nog even voor ik 50 word). Wij zijn net terug uit Italië waar vooral het weer wisselvallig was, wel genoten en lekker gezwommen, gegeten en naar hele harde regen gekeken. Ook de Italianen zijn trouwens best goed in wijn maken! Tot snel en geniet er van!

Afzender: Theo Verkuijl - dinsdag, 15 juli 2008 om 22:11

Hallo wildlife-watchers,

Wat leuk om jullie belevenissen op afstand te kunnen volgen. Het wordt ook echt leuk beschreven. Ik heb smakelijk gelachen om de afrollende wc-rol. Had mij ook kunnen overkomen. Waarschijnlijk zit dit toch in de familie. Ook de foto's zijn prachtig. We blijven jullie volgen. Nog een leuke reis verder!

Groeten, neef Theo

Afzender: Peter - dinsdag, 15 juli 2008 om 2:04

Dag Dieke, dank je wel voor je berichtje. Ik ga je iets verklappen: Ik heb 2 dagen geleden OOK een trui gekocht in Banff, je mag twee keer raden wat er op staat..... Inderdaad, hetzelfde als bij jouw. Een lekkere warme trui heb ik nu nog niet nodig, want ik loop elke dag in een T shirt en een sportbroek rond, het is heerlijk warm. Soms zelfs heet! Alleen 's nachts, nu we in de bergen zijn, mag er wel een dekentje op het bed!!

IEDEREEN bedankt voor het schrijven van een stukje in ons gastenboedk, want we vinden het leuk om 's morgens te kijken of er weer een berichtje bij gekomen is. DAAAAAG allemaal.

[1-10] [11-20]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid