Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Stefaan Van Laere 

 Er staan 911 berichten in het gastenboek. 

Afzender: De Caster Robert - maandag, 5 juli 2021 om 9:56

Hallo Stefaan,Ik heb een probleem op seniorennet.be op de chat.Ik zou graag het eens aan u voorleggen als ik zou mogen.Als ik uw e-mailadres krijg zal ik het u uiteen doen. Ik zou graag geholpen worden want het is een noodgeval.
dank op voorhand,Robert

Afzender: Michel Verdonck - donderdag, 3 december 2020 om 16:44

Hallo Stefaan, heb je artikel over Distilleren in Sennet gelezen. Prachtig artikel, waarvoor proficiat! Ik heb vrienden uitgenodigd om naar Seniorennet te gaan om je artikel te lezen. Als Hasselaar en liefhebber van (Hasseltse)jenever wist ik we al wat over het verhaal van distilleren, maar vooral vanaf Van Maerlant, die je ook vernoemt in je tekst. Maar deze tekst gaat toch nog wat dieper.
Vraagje; mag ik dit artikel met vermelding van bron 'Seniorennet' en auteur 'Stefaan Van Laere', niet enkel naar vrienden, maar ook aan de leden bezorgen van de CHJ, Confrerie van de Hasseltse Jenever, een vzw, waar ik ook lid van ben. Alvast bedankt op voorhand en ik kijk al vooruit naar het vervolg van je artikel.
Met vriendelijke groeten, Michel Verdonck.

Afzender: André van Elmpt - maandag, 10 februari 2020 om 20:44

Beste Stefan, Mijn moeder was een "van Laere " Haar Familie is destijds naar Nederland verhuisd en in Kortenhoef neergestreken. Komt U dat bekend voor?
Ik ben inmiddels 81 en ik weet niet of er nog Familie van haar leeft.
Vriendelijke Groet
André van Elmpt Amsterdam

Afzender: Everaert - vrijdag, 20 september 2019 om 16:08

Ivm voorstelling boek vrijdag 27/09.Artikel gelezen in de krant. Komt Van Damme Albert zeker langs?? Zou mijn vader (85) willen verrassen en eens langskomen. Mvg.

Afzender: Jan Paffen - woensdag, 27 april 2016 om 18:58

Geachte Heer,

Ik heb 3 weken geleden €27,50 overgemaakt naar Uitgeverij de Partizaan, voor het boek van Erik van Lancker. Het boek heb ik nog steeds niet ontvangen. Kunt U eens voor mij nagaan wanneer het boek naar mij opgestuurd wordt, en of het misschien al naar mij toegestuurd is?

Met vriendelijke groet,
J. Paffen
Roggehof 77
6418 KR Heerlen (NL)

Afzender: John Vink - dinsdag, 12 augustus 2014 om 13:21
Homepage: http://wepsjop.hostfree.nl

Dit is fantastisch!

Afzender: Alain Michiels - dinsdag, 24 juni 2014 om 15:11

Geachte, Ik schreef als ghostwriter een autobiografie over een patiënt die bij mij een leeranalyse volgde. Hij gaf me toestemming om zijn droevig, ernstig, humoristisch, boos en liefdevol levensverhaal te verboeken. Het werk verhaalt het leven van een Gentse psycholoog met een instellings-, prostitutie- en misdaadverleden. Het leidde tot de memorabelste psychotherapie in mijn carrièrre. Eerste deel van de roman is af. Dat wil ik u graag als manuscript opsturen.Het boek is gebardeerd met gedichten en songteksten over de Freudiaanse inzichten. Het verhaal is een erotische en emotionele thriller die tegelijk inweidt in de psychoanalytische theorie. Vooral aan te raden voor iedereen die werkzaam is in de psychopedagosociale hulpverlening. Alsook eenieder die zich zich ooit wel eens heeft voorgenomen psycholoog te willen worden. Dat zijn er velen. Gelieve mijn ware naam enkel te gebruiken binnen interne communicatie. Naar buiten toe liever mijn nick: Limak Kamil. Om de discretie en integriteit van mij en mijn ex-patiënt te respecteren. De misdaden in het boek zijn bij weten van de hoofdpersonages nooit opgelost. De eerste tien boeken werden in eigen beheer gelanceerd. Het spreekt voor zich dat een uitgeverij de verspreiding en verkoop veel beter kan waarmaken. Indien interesse, naar welk adres mag het werk worden opgestuurd aub?Eerste tien boeken te verkrijgen in de Standaardboekhandel Gent Kouter.Via Dhr. Matthijs en Giovanni.30 euro plus verzendingskosten320 pagina’s aa.gent@standaardboek.com09 2255377Beste groetenAlain Michiels

Afzender: Johan de boer - maandag, 7 oktober 2013 om 9:22

Helaba! Wanneer een nieuwe thriller aub!

Afzender: Eric Van De Velde - maandag, 5 november 2012 om 19:01

Die boeken blijven maar komen bij u!

Afzender: karin demedts - dinsdag, 22 mei 2012 om 0:32

Wat een verrassing, ik blijk een naamgenoot te hebben! Aangenaam...

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid