Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Kleindierenshow "Midden Veluwe" 

 Er staan 30 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Jeugdshow Laren - woensdag, 9 oktober 2019 om 15:08

De Landelijke Jeugdshow Laren wenst jullie een prachtige Midden Veluwe show 2019!

Afzender: Mike Meere - donderdag, 6 juni 2019 om 13:08

allo Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.Kan jij die naar mij opsturen? mijn adres: De DaniŽlDaniŽlsweg 426543 RJ Nijmegen Ik heb daarvoor een kaartenboek Gr Zanger Mike

Afzender: Anastasia - dinsdag, 8 januari 2019 om 12:29
Homepage: http://v.ht/PKwR#930249327

Op zoek naar een eenzame passieve man, een man voor een geheime ontmoeting of voor consistentie of een serieuze relatie, vrouwelijk liefdevolle lingerie of die het wil proberen met alle gevolgen van dien! Je moet gezond, schoon, zelfvoorzienend zijn, zonder materiele en financiele problemen!

Afzender: Betsie Put - zaterdag, 4 april 2015 om 21:04

Ook dit jaar organiseren we voor de 12e keer onze gezellige kleurwedstrijd voor de kinderen van de basisscholen.Elk jaar weer een groot feest.Heb je geen kleurplaat ontvangen,even een mailtje naar mijn mail adres.Iedereen mag mee doen.Betsie.

Afzender: Jan - zaterdag, 21 maart 2015 om 11:49
Homepage: http://www.kleindierenvaassen.nl

Met een aantal leden van onze vereniging op de jaarlijkse bijeenkomst geweest.
Van de twaalfde Kleindierenshow "Midden Veluwe" gaan we weer met zijn allen iets moois maken.

Leden Kleindierenvereniging Vaassen en Omstreken.

Afzender: Cato Schwering - dinsdag, 17 maart 2015 om 22:51
Homepage: http://www.catootjeskonijntjes.nl

Dit jaar de 12e Kleindierenshow "Midden Veluwe ".Voorgaande 11x ben ik met mijn Nederlandse Hangoor Dwergen van de partij geweest en ook dit jaar staat deze show weer op mijn programma. Een prachtige show !Een echte aanrader voor de fokkers maar ook zeker voor het publiek.Er is elk jaar weer een prachtig randgebeuren met diverse hobbystands. De bekende dieren-knuffelhoek is onmisbaar geworden. Het is elk jaar opnieuw genieten.

Afzender: Willie Klunder - vrijdag, 17 oktober 2014 om 12:55

De 11e Kleindierenshow "Midden Veluwe" is geweest en prima verlopen. Op deze wijze wil ik iedereen van harte bedanken voor welke medewerking of inzending dan ook.Hopelijk zie ik u volgend jaar weer terug.
Willie Klunder

Afzender: flokstra - dinsdag, 11 oktober 2011 om 15:09
Homepage: http://www.combinatieparkzicht.nl

Al weer het achtste jaar dat we een geamelijke show hebben gehouden . Zeker de moeite waard geweest. Het was een prachtige show waar weer ruim 1200 dieren van verschillende pluimage samen kwamen kakelen koerden enz. Echt weer iets om op terug teb kijken.

Afzender: Jeanette - zondag, 24 oktober 2010 om 18:57

Het was een leuke show en mijn zoontje was erg blij met het feit dat hij de kleurwedstrijd had gewonnen en zijn prijs. het is alleen jammer dat hij het konijn nog steeds niet heeft. Contact gehad met degene waar we het konijn op moeten halen maar deze maneer heeft op het moment geen konijn. Nu maar wachten wanneer het wel komt. Jammer want een lege kooi in de kamer is ook zo wat.......

Afzender: kor flokstra - zondag, 11 oktober 2009 om 10:30

Een schitterende show waar weer meer dieren zaten als vorig jaar.Ik wil graag de man feliciteren die de beste sierduif had op deze show.Ik had de beker uitgereikt gekregen maar bij nader inzien was dit niet juist maar ik denk maar zo waar gewerkt word kunnen fouten gemaakt worden en moet je sportief zijn als jou de eer niet toekomt.Bestuur veel succes gewenst in de komende jaren.Volgend jaar kom ik zeker terug met mijn krulduiven.

[1-10] [11-20] [21-30]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid