Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Historische wandeling Haarlem 

 Er staan 43 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Kees Fraza - zondag, 20 augustus 2017 om 10:24

De gehele route gelopen en veel foto's kunnen maken. Goede uitleg en langs mooie plekken. Maar een keer verkeerd gezeten bij het Krom/Kokstraat. Aanbeveling om deze route te volgen met duidelijke uitleg.

Afzender: jaap abbas - zondag, 15 juni 2014 om 21:03

14 juni met vrienden een dagje haarlem gedaan deze wandeling van tevoren uitgeprint en meegenomen. een supermooie wandeling. we hadden dan ook mooi weer. nu zijn we ook op plekjes geweest waar we anders nooit zouden zijn geweest. bij de molen aan de spaarne lekker op een bankje gezeten. genoten van deze wandeling. bedankt daarvoor.

Afzender: ankie - dinsdag, 20 mei 2014 om 14:14

Hebben genoten van de wandeling ,maar missen toch soms een bankje op leuken pleintjes.In de hoofdstraat genoeg bankjes maar nergens op de route.Wij zijn wat ouder vandaar dat wij soms een rustplaats nodig hebben.

Afzender: Otto meijer - woensdag, 9 april 2014 om 0:57

Het is altijd een plezier om terug te komen in Haarlem, geboren en opgegroeit in burgwal buurt, mijn enige vraag is altijd waarom is de Spaarne Kerk afgebroken?heeft dit temaken met gemeente corruption of mafia streken toendertijd ik zoek nog steeds naar een antwoord

Afzender: C.Anema - vrijdag, 11 oktober 2013 om 16:12

topwandeling! Is er een printversie? of kijk ik daar overheen?

Afzender: Donna - vrijdag, 7 juni 2013 om 21:50

Beste Ad,

TOP! die website van jou. Een aantal keren per jaar, laat ik een aantal mensen mijn Haarlem zien. Nu kan ik er gelijk wat meer over vertellen. Reuze bedankt.

Hartelijke groet, Donna

Afzender: Janine de Reus & Albert L - vrijdag, 22 februari 2013 om 18:23

Beste Ad,

Net terug van 2 dagen Haarlem en Zandvoort. Gisteren jouw wandeling gedaan en wat een prachtige wandeling is het! Haarlem is een geweldig mooie stad en de hofjes die je ons hebt laten zien waren prachtig!! Bedankt daarvoor!! Groet, Janine &Albert

Afzender: Wil & Leo - woensdag, 9 januari 2013 om 14:00

Ondanks somber weer zeer genoten van deze stadswandeling. Uitleg zeer uitgebreid en duidelijk.Een kleine opmerking: De nieuwe Appelaarsteeg moet zijn De nauwe ...... Ook het tweede trappetje bij de Scheepmakersdijk is verdwenen en vervangen door een bestrating.
Nogmaals dank voor de fijne route.

Afzender: REMIJN - zaterdag, 5 januari 2013 om 17:10

hallo, ik ben in haarlem geboren ,maar heb nu meer van mijn stad gezien. prachtig. ik ben van voor de oorlog,...en al jong haarlem uit gegaan. ik woonde in noord , en vaak verhuisd, en nu kom ik er zelden, alle familie is overleden. dus nu via internet, prachtig...h dank 1 . c. remijn.

Afzender: Hein Vogelzang - woensdag, 2 mei 2012 om 18:05

Met veel plezier deze wandeltocht vaak gemaakt zodra ik altijd in Nederland ben.
Mijn compliment over deze web-site.
Met vr. Groet
Hein Vogelzang
San Diego, California USA

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-43]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid