Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek GeestelijkGeweld 

 Er staan 161 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Femmie - dinsdag, 10 mei 2016 om 3:08

ik haat mijn man. Ik wens elke dag wel 50 keer dat hij dood gaat. Ga dood, ga dood herhaal ik dan fluisterend of stil in mezelf. Hij is zo'n verschrikkelijk mens, hij vernederd mij door bijv. walg gezichten naar me te trekken. Hij zegt voortdurend dat ik dom ben. Hij schreeuwt zo hard dat je ervan ineenkrimpt. Hij gooit dingen naar mij of gooit ze op de grond, zodat ik het op moet rapen. Ook maakt hij expres spullen kapot door ze te vertrappen of weg te gooien. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat hij zo doet. Ik voel mij zo vreselijk klem zitten. We hebben samen een bedrijf. Uiteraard is het mijn schuld als iets niet goed gaat. En dat resulteert dan geschreeuw, gesmijt, omverduwen, roekeloos rijgedrag, dreigen met geweld, soms lichamelijk geweld. Er is dan geen land mee te bezeilen. Niets stopt het dan hij dendert dan maar door over en ten koste van mij. Hij moet echt DOOD

Afzender: peter - vrijdag, 5 februari 2016 om 11:38

nahw wat zielig voor jullie ik moet bijna huilen :( HAHAHA nee grapje doegh :) luf kip <3

Afzender: Nellie van R - dinsdag, 13 oktober 2015 om 8:49

in mijn gezin komt geestelijk geweld voor door mijn dochter naar mijn zoon en zijn gezin. Ik heb 2 volwassen kinderen die zelf ook al kinderen hebben. Van kinds af aan heeft mijn dochter een erg naar gedrag naar haar broer. Dit werdt steeds erger. In de pubertijd resulteerde dit dat mijn zoon agressief werdt naar zijn zus. Zijn zus sloeg terug door hem en zijn gezin geestelijk geweld aan te doen. Door hem en zijn gezin totaal te negeren op z'n duidelijke manier dat het soms ondraagbaar was. Zelfs tegen zijn kleine dochtertje kon ze niet normaal doen. Ook ik heb dit als zeer akelig ervaren. Het is op een gegeven moment zo geŽscaleerd dat mijn zoon met flink wat alcohol op bij haar en haar gezin aan de deur is geweest en haar heeft bedreigd. Mijn dochter heeft het contact met mij verbroken want zij vind dat alle schuld bij mij ligt.

Afzender: T.Huisman - dinsdag, 9 juni 2015 om 16:51
Homepage: http://Geestelijk geweld

Ik moest dan alleen maar naar de hulpverlening en het dader(s) bleven buiten schot. Dan was het zo dat ze gewoon met de daders mee deden en het zelfde deden zoals beledegingen. Op je neerkijken aantrekken en afstoten en als je er wat van zei wat waar en misdaan was dan werd het glashard ontkend. De hulpverlening deed er nog aan mee. Als je er tegen in ging dan kreeg je een trap na. Mensen geestelijk mishandelen deden ook de hulpverlenrs aan mee. dat je niet zou deugen en een geestesziekte zou hebben. Ze vonden zich zelf ondanks alles nog goed. Overal waar ik kom heb ik nog wantrouwen en ben van de regen in de drup gekomen met de hulpverlening. Die hulpverlening is voor daders van geestelijk e mishandeling. Ze allen alleen maar beter van je worden ten koste van. Alleen in het nadeel en nooit in je voordeel. Het zijn parasieten die er beter van willen worden want alles wat je in vertrouwen deelt spelen ze later weer uit om er misbruik van te maken uit eigen voordeel. Het heeft eerder geschaad dan gebaat. Ze zaten daar alleen maar op hun dooie akkertje in hun luie stoel te noteren wat er allemaal wel niet mis was met mij zonder ook maar een keer aan die omgeving te hebben gedacht. Het is dus een op zich zelfstaand verhaal. Ze twijfelen of je hersens wel goed werken en mishandelen mee met de daders die buiten schot blijven. Het is zo ik kom door de dader in een inrichting en de dader loopt nog flierenfluitend vrij en blij rond en wordt er nooit op aangesproken. Als ze in actie komen kan het misschien te laat zijn dan kan iemand er al aan onderdoor zijn gegaan.

Afzender: T.Huisman - dinsdag, 9 juni 2015 om 16:40
Homepage: http://Geestelijk geweld.

Je kunt er het Stockholmsyndroom van krijgen van jaren lang huiselijk geweld. Door een familielid gedaan en die anderen waren volgers. Op den duur wordt het een groep. Ze houden je in een afhankelijkheidspositie en willen dan macht en controle blijven uitoefenen. Met altijd maar negatieve dingen zeggen. En jij moet doen wat zij zeggen. Als je kleding hun niet bevalt of je kapsel dan doen ze telkens vervelend en bemoeien zich met je uitgaven en bestedingspatroon. Mensen kunnen zelfs een posttraumatische stressstoornis krijgen van huiselijk geweld. Wordt jij gekweld door huiselijk geweld? Dan kun je ook bij stichting hulphond een hond krijgen die een soort buffer is tussen de baas en mensen die onwenselijk gedrag vertonen. De hond maakt kenbaar wat wenselijk is voor het slachtoffer. De hulphond kan ook dienst doen bij iemand die PTSS heeft. Ze hebben wel mooie campagnes met foto"s van bekende mensen die de mooiste beloften in kaart brengen maar ze moesten eens weten wat het was. Je zit er de hele dag gekweld over in en ziet er als een berg tegen op wanneer zo iemand weer thuis komt en dan begint de tirade weer. Ze buiten je afhankelijkheidssituatie zo uit dat je niets meer te zeggen hebt en totaal van hun afhankelijk bent. Je hebt geen huiselijk bestaan meer terwijl je de huur betaalt en gas water en electra. Als je zegt ga weg dan luisteren ze niet en dan gaan ze niet. Ze schreeuwen mooi door. Dan ook nog chanteren. Het was thuis niet te harden. Het is zo het slachtoffer moet maar ergens plaats zien te vinden en zij hebben de vrije hand over je spullen en dat onder protest weggeven. Mijn zus was doortrapt en vals met negatieve en valse beschuldigingen. Als je hier iets van zei dan kreeg je nog een trap na. Er viel niet mee te praten. Iedere dag was akelig en verschrikkelijk. Je had gewoon geen recht meer. De politie deed ook niets en aan steunpunt huiselijk geweld heb ik ook niets gehad

Afzender: T.Huisman - dinsdag, 9 juni 2015 om 16:08
Homepage: http://Huiselijk geweld

Je hebt toch wel recht op een normaal leven in je huis. Er wordt op alles wat je doet heel negatief gereageerd en als je er wat van zegt beginnen ze te chanteren. het moet zoals zij dat willen met macht en controle. Ze houden het niet meer vol Er wordt nooit iets tegen de dader ondernomen en dan kan het slachtoffer naar de hulpverlening gaan waarbij men dan aan de context voorbij gaat. Dan is het zo dat ze je een psychiatrisch ziektebeeld aan praten en de dader blijft buiten schot en kan met z"n destructieve gedrag door blijven gaan. met tirade"s en met dat alles wat je doet niet goed is. Kortom ze nemen je alles uit handen en zo verlammen ze je activiteit. Het is niet om te harden en de politie is ook nalatig geweest. Je dacht dat je ergens op terug kon vallen. Op die manier is het huisvredebreuk. De politie zat daar op z"n dooie akkertje op het bureau. Op z"n elf en dertigst te werk gingen zij want je wil dat dit meteen stopt. Men zag mij aan voor dader en niet andersom. Tegen de buitenwereld hebben ze een andere houding. Dan lijken ze nog wel vlot en charmant en behulpzaam maar binnen vier muren niet. Altijd negatief en negatieve opmerkingen plaatsen. Zij blijven altijd buiten schot.

Afzender: Eyeworks - dinsdag, 24 februari 2015 om 11:28

Lieve Lezers,

In een nieuw TV- programma voor RTL4 willen wij het probleem van extreme jaloezie (een vorm van geestelijke mishandeling) in Nederland op de kaart zetten, het taboe doorbreken en diť mensen helpen die hier mee te maken hebben en er aan onderdoor gaan. Dus ben of ken jij iemand die met een jaloerse partner leeft? Reageer dan op onderstaande oproep en vertel ons je verhaal:

Kandidaten gezocht voor nieuw programma op RTL4Is jouw vriend zo jaloers dat je niet eens wat mag gaan drinken met je vriendinnen? Word je continu beschuldigd van vreemdgaan terwijl jij je van geen kwaad bewust bent? Is de onzekerheid van je partner omgeslagen in ziekelijke jaloezie?

Voor het nieuwe televisieprogramma Extreem Jaloers zijn wij op zoek naar mensen die het jaloerse gedrag van hun partner zat zijn en weer een gezonde relatie willen. Met een team van deskundigen bieden wij hulp bij relatieproblemen door vertrouwensissues.
Wordt jouw relatie bedreigd door extreme jaloezie? Moet er ingegrepen worden voordat de relatie niet meer te redden is? Of ken jij mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken?Meld je dan aan op rtl.nl/extreemjaloers of mail naar extreemjaloers@eyeworks.tv dan gaan wij je helpen!

Afzender: Anoniem - vrijdag, 6 februari 2015 om 15:25

Hallo, ik weet me eigenlijk geen raad, en weet ook niet wat ik kan doen.
Ik ben 13 jaar getrouwd, en ben me zelf kwijt geraakt, door steeds uitgescholden te worden, ik ben een niets Nut, ik moet blij Zijn dat mijn echgenoot met mijn getrouwd is, ik ben dik, lelijk, tijdens een menigvetschil krijg ik altijd klappen, ik ben een hoer en zo heel mijn familie. Ik geen vriendinnen, mag niet Naar mijn familie. Ik ben dit leven zo moe, ik wil dit niet meer, ook niet voor mijn kinderen, Maar waar moet ik heen, wat kan ik doen. Niemand weet het van mijn situatie, Alleen ik, en het is altijd mijn schuld dat ik klappen krijg, ik vraag me af, wat doe ik fout, zal hin veranderen, ik weet het niet Meer.

Afzender: femmie drost - donderdag, 24 juli 2014 om 17:02

ik ben radeloos mijn schoonmoeder haalt me het bloed onder de nagels weg ze dreigt mij ik ben een waardeloos wijf ik mag niet meer bij haar komen ik weet niet eens wat ik gedaan heb als ik dat nou eens wist we wonen sinds pas in haar woning en ze bemoeit zich overal mee heb je gras ge maaait heb je dit gedaan of dat gedaan en maar treiteren en 4x per dag bellen om te zeuren altijd maar negatief als wij iets leuks hebben gekocht ik ben al zo ver heen om niet meer te willen leven ik weet niet meer wat ik moet doen weet u iets wat ik kan doen gr femmie

Afzender: angelique - donderdag, 24 april 2014 om 0:21

Help ik weet het niet meer.
Een aantal jaar geleden werd ik verliefd op een oude vakantie vriend. Ik gescheide moeder met twee dochters. Op een man in scheiding liggend met vier kinderen waarvan er drie problematieke hebben zoals adhd met pddnos. Add en autist. Verliefd als ik was dacht ik dat het goed was hem te helpen met zijn kids ivm co ouderschap oudste dochter verhuisde niet mee van heerlen na capelle maar jongste wel. Alles ging redelijk totdat zijn kids steeds meer gingen stelen en er niet voor gestraft werden zijn tenslotte kids met problematiek. Zei mogen geluid kabaal maken en liegen. En ondertussen mag mijn dochter niet meer hier slapen omdat ze te veel kabaal maakt.
Vandaag liep ik om elf uur in de avond na beneden en heb hem wakker gemaakt. Was te veel kabaal. Mijn geIn is uit elkaar gerukt en ik probeer al een jaar lang weer in limburg te wonen maar maak geen schijn van kans. Dit is tot dat er een oplossing komt ook voor mij de laatste nacht in dit huis. Maar waar moet ik heen. Mijn dochters appertementje is veel te klein voor twee personene extra. Ik heb totaal geen inkomen. Ik heb het levend van mijn meiden en van mezelf verpruts. Help

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid