Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek van Mever bouwen 

 Er staan 41 berichten in het gastenboek. 

Afzender: van Mever - woensdag, 11 maart 2020 om 9:57
Homepage: http://www.vanmeverbouwen.nl

http://www.vanmeverbouwen.nl

Afzender: Johan en Marjon - zondag, 14 oktober 2018 om 11:46

We hebben met André een tamelijk grote klus aangepakt: huiskamer, keuken en badkamer. Er is net werk geleverd en we waren mooi op tijd klaar.

Sterke punten zijn dat er hard gewerkt en Andre brengt een positieve sfeer mee. Hij hecht er veel waarde aan dat hij afspraken na komt. Daarnaast is de kwaliteit van zijn werk heel goed.

Een tip aan toekomstige opdrachtgevers is goed na te denken over het werk van de onderaannemers want het komt wel eens voor dat je achteraf denkt: dit had anders gemogen.

Al met al... André is de man voor de klus.

Afzender: Erik en Sabine - maandag, 25 juni 2018 om 19:58

Andre heeft bij ons een bestaande glazen serre vervangen door een nieuwe aanbouw. Hij levert een perfect product met oog voor de bescherming van andermans spullen en bewaakt hierbij de wensen van de klant. De andere vakmensen die hij inzet zijn betrouwbaar en zijn een verlengde van zijn visie. Het resultaat is een hoge mate van afwerking en een op tijd opgeleverd product. Ik zou bij een volgende klus weer voor hem kiezen.

Afzender: Hans en Riky Franssen - woensdag, 25 april 2018 om 10:23

Andre heeft ondanks zijn drukke agenda toch nog wat dagen voor ons kunnen inplannen voor diverse werkzaamheden. André blinkt uit in vakmanschap en communicatie. Zijn afspraken komt hij altijd na. Hij geeft ook advies indien nodig. Zo hebben wij mede door hem een prachtige badkamer via Klijn badkamers uit Kaatsheuvel.Niets is onmogelijk bij van Mever!Wij zijn erg blij met het resultaat.

Afzender: Jolanda en Rob - dinsdag, 27 maart 2018 om 22:39

André is een fijne aannemer waar je van op aankunt en die tot het laatste moment alles goed regelt en afwerkt, ook als dat door derden gedaan moet worden. Hij heeft de komplete benedenverdieping op een nette en opgeruimde manier aangepakt. Dus bij een volgende klus weten we waar we moeten zijn, bij André van Mever!

Afzender: test - zondag, 29 oktober 2017 om 7:45
Homepage: http://www.vanmeverbouwen.nl

test

Afzender: Hein en Gaby - donderdag, 8 december 2016 om 8:47

André heeft ons bij de verbouwing van ons nieuwe huis volledig ontzorgd.
Hij heeft ons bijgestaan bij de keuze van onze nieuwe woning. Hij heeft ons voorzien van advies over te verrichten werkzaamheden en van referenties voor betrouwbare leveranciers.
Voor aanvang van de verbouwing hebben we het budget en de tijdsplanning uitvoerig besproken.
Met behulp van vaklui heeft André de verbouwing compleet verzorgd. Het resultaat is uitstekend, aan alles is gedacht en we zijn tevreden over alle gemaakte keuzes. Door de strakke planning is de verbouwing conform afspraak binnen 4 weken volledig afgerond en daardoor hebben wij binnen verwacht tijdsbestek kunnen verhuizen.
Voor, tijdens en na de verbouwing is André steeds uitstekend bereikbaar geweest. Hij heeft steeds zowel op aanvraag als uit eigen initiatief prima aanbevelingen gedaan.
In de toekomst schromen wij zeker niet om André aan te bevelen.

Dank voor alle inzet. Van jou en van alle andere vaklui.

Afzender: andré - zaterdag, 10 september 2016 om 18:54

hallo

Afzender: Marc en Annemarie - dinsdag, 24 november 2015 om 8:19

Wij hebben onze eerste verbouwing/renovatie net afgerond of beter gezegd, Andre heeft dit gedaan. Hij heeft ons al het werk uit handen genomen en keurig volgens de afgesproken planning de werkzaamheden uitgevoerd. Alle werklieden die hij inzet zijn prima om over de vloer te hebben en doen hun werk vakkundig.Andre is tijdens de bouw goed te bereiken wanneer hij niet zelf op de locatie is en reageert snel op berichten die je stuurt of telefoontjes. Hij denkt met je mee, is open en eerlijk en komt zijn afspraken na. Kwaliteit leveren is belangrijk voor hem en dat merk je in de afwerking. Voor ons was dit de eerste keer dat we met een aannemer gewerkt hebben en dit is heel goed bevallen.Super gedaan Andre, je mag trots zijn op je bedrijf en de kwaliteit die je waarmaakt!

Afzender: Hansje en Sophie - vrijdag, 26 juni 2015 om 11:14

André van Mever is een sympathieke alleskunner die, omdat hij het zo druk heeft, niet alles zelf doet. Wat hij zelf doet, doet hij vakkundig, snel en degelijk. Wat hij uitbesteedt wordt op dezelfde manier gedaan. Daarbij kun je erop rekenen dat André het goed aanstuurt. Z’n planning klopt, de mensen die hij stuurt zijn ook vakkundig en net zo op tijd als hij zelf. Hij houdt alles goed in de gaten en heeft zo alles onder controle. Dat is nog eens ‘bouwen in vertrouwen’! Dat schijnt ‘in de bouw’ niet vanzelfsprekend te zijn. We zijn er regelmatig voor gewaarschuwd, maar dat was mooi niet nodig met André. Ook stelt hij zich flexibel op, denkt mee en lost dingen op waar nodig. Bovendien is het een leuke kerel, die je best een tijdje over de vloer wilt hebben. En nu hebben wij dus een mooi uitgebouwde keuken, precies zoals we het ons hadden voorgesteld!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-41]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid