Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Weerstation Losser.nl 

 Er staan 1136 berichten in het gastenboek. 

Afzender: evert - dinsdag, 13 maart 2018 om 14:16

Mogelijk een ijsdag in de tweede helft van maart. Het klimaatakkoord werpt zijn vruchten af !!!

Afzender: Jan - woensdag, 21 februari 2018 om 2:06

Hallo Johan ik weet niet of jij mij bedoelt ,je had iemand met geen afzender misschien ben ik dan wel meende dat ik dat wel gedaan had, Excuus in ieder geval heet jan en kom uit Rijssen , heb als Hobby Camera werk dat is mij alles daar naast ( volgde ) ik altijd het weer zeer Goed vond het altijd intersant echt waar, ik ben al bij jan pelleboer geweest in paterwolde hans de jong ( Gorredijk ) Dick alderlieste Werkendam , en Jan verteegt dus dan weetje wel dat het weer mij wel interseeerde en nu nog wel maar als je een zachte winter hebt zo als het nu was dan vind ik het wel goed , maar ik Hoorde ergens eind Januari al dat er midden Februari er een Koude Golf aan zou komen , maar dacht ja zal wel maar Dus Tocg en nu spits ik zeker weer mijn Oren en heb al heel wat Info weten te verzamelen hoe de ontwinkelingen gaan , Johan ik vind jou nog steeds een zeer Goede weerman echt waar, ben Trost op jou , we zien en spreken elkaar nog wel een keer , Met de hartelijke Groeten Camera man Jan Rijssen

Afzender: jan - dinsdag, 20 februari 2018 om 4:41

Hallo Beste Johan ik heb jou al heel lang niets meer geschreven het weer boeide mij eerlijk gezegd niet meer zo heel veel maar nu ik hoor dat er weer een Koude ( Golf ) lijkt aan te komen ga ik mij weer interseren ik hou daar ook van Winter is winter en zomer is zomer ja toch , Johan nog gefelicteerd met jou Dochter zij is net zo oud als ik , ik kom nog een keer bij jou op bezoek als jij dat goed vind , ik hoor wel van je Groeten jan ( Camera man Rijssen

Afzender: evert - vrijdag, 16 februari 2018 om 22:50

Ja, inderdaad, daar ben ik weer.Dat het klimaat opwarmt zijn we het wel over eens.Toch heb ik 2 belangrijke kanttekeningen.1. Het KNMI heeft het weerstation in De Bilt in 2009 verplaatst, omdat ze jarenlang te warm hebben gemeten. Dit kan men gewoon opzoeken op internet (geen fake-news van Trump, de enge Russen of Baudet !!!). Ze hebben dit zelfs zelf gewoon toegegeven.2. Ook al verandert het klimaat, het is geen uitgemaakte zaak in hoeverre de mensheid hieraan bijdraagt. Bovendien lijken de gevolgen van klimaatverandering veel ernstiger dan bijv. 1000 jaar geleden. Tegenwoordig menen we dat wat bewoont is , altijd bewoont moet blijven. Daar dachten ze in de oudheid toch wel iets anders over.Als er in de prehistorie geen klimaatverandering was, hoe kan men dan verklaren dat de Sahara 100000 jaar geleden een tropisch regenwoud was en toen plotseling verdroogde ?

Ik wens u allen een warm uiteinde van februari en maart-maand toe. Ik heb de korte broek al opgezocht.

Afzender: Hans van Bruggen - woensdag, 14 februari 2018 om 10:22

Weer een interessant grafiekje van Johan Effing vandaag, woensdag 14 februari. De waargenomen temperatuurmaxima op de vliegbasis Twenthe over de februarimaanden van 1951-2018. Treffend, dat als zulke informatie even niet voldoet aan het geschapen doembeeld van klimaatverandering, er geen referentie naar wordt gemaakt en het stil blijft. Niet dat ik Johan kwalijk neem dat hij zich een beetje op de vlakte houdt in die discussie, het is meer de algemene tendens waar ik op doel. Ik heb juist een hoge waardering voor wat Johan doet, en vertrouwen in de informatie die hij dagelijks, en heel belangrijk, belange(n)loos met ons deelt. Een waardevolle en onverdachte bron zoals dat heet.

Afzender: evert - zondag, 4 februari 2018 om 19:05

Het CFSv2 forecast monthly blijft stug volhouden dat februari in Centraal Europa 2 3 graden te warm wordt. Dit is geen voorspelling cq verwachting , maar het blind extrapoleren van de warmte-records van de afgelopen 30 jaar.

Afzender: evert - zaterdag, 3 februari 2018 om 13:06

Als ik het dagboek lees van Aleida Leurink, dan merk ik dat men zich 300 jaar geleden al net zoveel zorgen maakten over het klimaat als nu. Alleen bestonden er toen nog geen Trump of Baudet waar ze hun frustraties op konden botvieren.Wel dachten sommigen dat het een straf was door hun eigen schuld. Wat dat betreft is er dus nog niet veel veranderd.

Afzender: Gerard ter Haar - vrijdag, 2 februari 2018 om 11:26

Hallo Johan, ik keek vanmorgen op weerslag.nl
erg mooie site, misschien een idee om bij de links te zetten? Gerard

Afzender: Peter - woensdag, 31 januari 2018 om 20:14

Hoi Johan,

Ik vind het hartstikke gaaf van u dat u het weerpraatje in het Lossers Twents gaat doen! Ik ben heel erg benieuwd. Leuk dat u dit voor ons over heeft! Groetn uut Sallaand.

Afzender: Peter - dinsdag, 30 januari 2018 om 19:32

Hoi Johan,Zou het niet leuk wezen als u voor ons een keer het weerbericht in het Twents zou schrijven? U moet het natuurlijk ook zelf willen. Maar mij persoonlijk lijkt het heel leuk als u voor n dag het weerbericht in het Twents zou schrijven.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid