Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Weerstation Losser.nl 

 Er staan 1063 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Roy Munsterman - woensdag, 28 juni 2017 om 9:57

Dag Johan,

Dat adres 9a Gronausestraat Losser staat met behulp van co÷rdinaten in de url van de site opgenomen. Als je een ander adres op de site invult, dan zie je dat de co÷rdinaten in de url van de site anders worden. In de url van de Belgische weerkennis staat op dit moment dus met behulp van co÷rdinaten dat het weer op Gronausestraat 9a in Losser moet worden getoond.

Met vriendelijke groet,
Roy Munsterman

Afzender: Peter Effing - maandag, 19 juni 2017 om 11:16

Knappe moeder heb ik.

Afzender: Hans Rikhof - zondag, 18 juni 2017 om 10:46

Dag Johan,
Met St. Jobke wordt 25 juli bedoeld (25 juli, de dag van St. Jacobus)
Rond die tijd begon de rogge-oogst in eerdere tijden. De schoven stonden dan op het land te drogen. Ik weet dat (gelukkig) ook nog..
groetjes, Hans Rikhof

Afzender: De Zandhazen - woensdag, 7 juni 2017 om 16:25

Hallo allemaal, na vijf uren onderweg van Kalahari Intu Africa Lodge zijn we gearriveerd in Windhoek. Een schok: van de meest afgelopen en stille plekken in NamibiŰ naar het kabaal van een grote stad, 300.000 inwoners en aan de Nelson Mandela Avenue. In plaats van slapen onder de sterren of Fish River Canyon sturen nu de vrachtwagens voorbij, op nog geen 10 meter afstand. Vanochtend hebben we ontbijt gehad bij -2 graden in de Kalahari.Trouwens, met een Ford Ranger door Windhoek is ook een uitdaging. Momenteel raast er een "reusekoufront" over de Westkaap, met vannacht sneeuw in de Wes-en Noordkaap. Eens zien of we er hier nog wat van merken. Morgen proberen we de enorme 4x4 de poort uit te krijgen om de hoofdstad van dit land te verkennen. Voorlopig is dit het land van de glorieuze beloningen qua landschappen, natuur en zeker ook de mensen. Verschillende stammen werken samen om het land groot en bekend te maken. Dat zie je alleen wanneer je hier bent; ze zijn trots en willen zich laten zien, en men is ook erg ge´nteresseerd in ons. De geheugenkaarten vullen zich met foto's en films! We melden later. Groeten, de Zandhazen.

Afzender: De Zandhazen - dinsdag, 6 juni 2017 om 19:25

Hallo allemaal,vandaag acht uren gereden en gearriveerd in de Zuidwestelijke Kalahari. Het is 25 graden en de open haard is aan. Tja. NamibiŰ is veel en lang rijden maar je wordt rijkelijk beloond. Hier zien we wildebeesten, wrattenzwijnen, neushoornvogels en een knalpaarse zonsondergang. Er is wat bewolking daardoor wordt het licht verstrooid. Morgen naar Windhoek om drie dagen bij te komen. Daarna met de KlM naar Nederland. Groeten, de Zandhazen.


D

Afzender: lammert - donderdag, 1 juni 2017 om 19:28

hallo johan,
mooie foto vandaag op de site van die eik.
voor de lezers een verhaal erbij.
de eik is door een diepgroeiende wortelpen zeer gevoelig voor blikseminslag.
daarom werden vroeger vaak eiken om de boerderijen heen geplant om als bliksemafleider te dienen.

Afzender: Eric en carol - donderdag, 1 juni 2017 om 18:01

O ja, ook veel dieren gezien: Toktokkie beetle, zebra, springbok, oryx, ezel, kameleon, white lady spider, wevervogeltjes, gouden blinde mol, springmuis jerbul, ant lion mierenleeuw.

Afzender: Eric en carol - donderdag, 1 juni 2017 om 17:38

Hallo allemaal,

Het gaat geweldig in Namibie. De gastvrijheid in deze zeer droge omgeving is overweldigend. Scheuren over gravel met ford ranger; een 4x4 is echt nodig anders haal je je bestemmingen niet voor het donker wordt om 17.30. Landschappen en zonsopkomsten en ondergangen hebben kleuren waaarvan elke fotograaf droomt. De zandduinen zijn magnifiek en rood en bruin. De Tok Toķkie Trail en het slapen onder het Melkwegstel waren ongekend mooi, we hebben meteoriet zien verbranden in de dampkring; een groen spoor met een rode plof, maar zonder geluid. Prachtig. In de Namib Desert heeft de gids ons veel geleerd hoe het leven zich aanpast aan de droogte, op zeer bijzondere manieren. Namibie zet in op zonne-energie. We melden nog later. Groeten van Zandhazen uit Namibie, Eric en Carol.


Afzender: Hans van Bruggen - zaterdag, 20 mei 2017 om 11:15

De weerspreuk van vandaag: "Donder en weerlicht in mei, die hoeft Effing er even niet meer bij." vind ik een hele mooie! Ja ik kan het me goed voorstellen beste Johan, na die blikseminslag in 2001.

Afzender: hans rikhof - woensdag, 10 mei 2017 om 9:18

Dag Johan, ik had het van die duiven ook gelezen. Wel grappig. Ondanks een enkele spelfout hoop ik dat je het weerbericht nog lang blijft volhouden. Ik lees het altijd met veel plezier en ik neem mijn petje af dat je elke dag nog weer een mooi weerverhaal op de site zet! Super!! groet, Hans

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid