Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Gastenboek Paleizen.nl 

 Er staan 37 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Floris - maandag, 14 juni 2021 om 19:25

Prachtige website met een hoop informatie. Jammer dat er werkelijk in elke zin schrijf en spelfouten zitten.

Afzender: Coby v.d. Westerlo - woensdag, 20 maart 2013 om 15:29

Het sneeuwt nu 20-3-2013, maar ik heb het warm, 30 graden, ik ben (weer als in 2010 en 2011)op vakantie in Granada in het Alhambra, zoals toen. We gaan zeker nog 'ns terug want behalve het Alhambra is er nog zoveel te zien.
Elke keer geniet ik van alle mooie foto's die mensen daar maken, dus ook van uw prachtige foto's en het informatieve bijbehorende verslag. Ik vind uw website heel goed. Complimenten.

Afzender: mathijs - zondag, 2 december 2012 om 11:46

Leuke site! ik deel Uw interesse in paleizen, en ik vind dat U veel werk verricht heeft bij het samenstellen van deze site.

Afzender: Roger Bogaert - woensdag, 5 september 2012 om 7:24

Augustinerkirche, Wien : Maria Christina, de lievelingsdochter van keizerin Maria - Theresia, overleed niet in 1815 zoals vermeld, maar in 1798. Geboren in 1742 was zij bij haar overlijden 56 jaar.

Afzender: Menno Koopmans - zondag, 27 maart 2011 om 22:36

Ik houd altijd wel van geschiedenis van dingen. Alleen staat er ergens (misschien per ongeluk) 'het gebouw wat' ipv het gebouw 'dat'.

Afzender: Johan de Wit - zaterdag, 25 december 2010 om 22:15

Hallo meneer/mevrouw,

Wat een ontzettend mooie site maakt u! Ik vind vooral de pagina van paleis het Loo erg mooi! Wanneer komt hij in zijn volledigheid op de website? Ook verlang naar een site met alle foto's van vroeger en nu van Paleis Soestdijk!

Veel succes!

Groeten Johan

Afzender: maarten maartense - vrijdag, 26 november 2010 om 18:13

Zo nu en dan moet ik goed rusten vanwege mijn ziekte, kanker. Niets is dan mooier de geschiedenissen van diverse paleizen te mogen doornemen. Vooral die van historisch Nederland. Vandaag was het de dag van paleis 't Loo. Ik waande mij tussen koning/stadhouder en de gebruikers van de overige vertrekken van de West en Oostvleugels. Leuk, mooi en een beetje spannend, als je in de wijnkelder blijft "hangen" en naar die schitterende imaginaire flessen kijkt, of naar de kasten met de prachtbanden van indrukwekkende boeken en de uniformen van de koning Willem I. Het valt mij nu pas op dat deze website al zo lang bestaat. Als ik dat had geweten......... Veel succes met de voltooiing van deze site. M.Maartense.

Afzender: annet nikkels-kleine - zaterdag, 17 april 2010 om 11:50

Aan de heer ,mevrouw,

Ik ben kleuterleidster aan de Janligthartbasisschool in Zutphen.
Een kleuter bij mij uit de klas heeft een heel lief briefje voor de koningin. Ik heb hem beloofd om dat naar de koningin te sturen.
het lijkt mij dat dat naar paleis Noordeinde moet omdat dat het werkadres is.
Kunt u mij misschien het adres geven waar ik de envelop heen moet sturen.
Vriendelijk bedankt.
Annet Nikkels-Kleine.

Commentaar van de webmaster:

Wat leuk dat een leerling op zo'n jonge leeftijd dit wil. Op de site van het koninklijkhuis (www.koninklijkhuis. nl) is het een en ander aan informatie te vinden. -------------------- Contact Centraal postadres Koninklijk Huis De post voor de leden van het Koninklijk Huis kan gestuurd worden naar één adres. Hier vandaan wordt de post doorgestuurd aan het secretariaat van de geadresseerde. Paleis Noordeinde Postbus 30412 2500 GK Den Haag Wanneer u een brief schrijft aan een lid van het Koninklijk Huis, kunt u de volgende aanhef gebruiken: * voor H.M. de Koningin: Majesteit of Mevrouw; * voor Z.K.H. de Prins van Oranje, H.K.H. Prinses Máxima, Z.K.H Prins Constantijn, H.K.H. Prinses Laurentien en H.K.H. Prinses Margriet: Koninklijke Hoogheid; * voor prof.mr. Pieter van Vollenhoven: Hooggeleerde Heer; * voor de zonen van Prinses Margriet en hun echtgenotes: Hoogheid. Centraal postadres Rijksvoorlichtingsdienst De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) geeft voorlichting over het Koninklijk Huis, het algemeen regeringsbeleid en het ministerie van Algemene Zaken. De RVD is een onderdeel van het ministerie van Algemene Zaken. Rijksvoorlichtingsdienst Binnenhof 19 Postbus 20001 2500 EA Den Haag tel. 070-3564000 fax 070-3564683 ----------- Ik hoop dat dit voldoende antwoord geeft.

Afzender: Teunis W. Ruijs - maandag, 9 februari 2009 om 8:45

Mooi gedocumenteerd stukje over de brand in het Paleis van Alexander II te St. Petersburg.
Ben verzamelaar.

Afzender: Fred en Maria - zondag, 27 april 2008 om 21:43

Hallo beste mensen,

Wat een prachtig en uitgebreid verslag hebben jullie gemaakt.

Wij gaan zelf morgen op een 12 daagse rondreis Italie via Kras.
Leuk al zo een voorproefje te hebben van wat we zoal te zien krijgen.

Grtz Fred en Maria

[1-10] [11-20] [21-30] [31-37]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid