Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek MiniCamping Dun Ezel 

 Er staan 142 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Anne, Bea, Ronald - maandag, 9 september 2019 om 14:13

We zijn er bijna.
Wie kent het programma niet we zijn er bijna". Voor ons geldt, elke keer als we rotonde met Konijn bij Reusel naderen. We zijn er bijna, al 10 jaar maken we de trip naar de ezelcamping, zoals deze bij ons heet.
Elke keer als we langs de kippenboer, langs de wegversmalling, via de Stad, half rond langs het Myrthaplein naar de Kerkstraat. De Bijenkorf en frituur t Drp zijn er nog en bij de Hoek ga je de Smidsstraat in. We zijn er bijna, de klinkerweg klinkt vertrouwd, zo gezellig en je rijdt vanzelf wat rustiger. Je ziet er is niet veel veranderd, ja toch er wordt een nieuw huis gebouwd aan de overzijde. Links het verkeersmaatje, de SVR vlag en het geopende hek, we zijn er bijna.
Pientje en Hanna staan in de wei, de kippen lopen rond, je rijdt niet meer over het gras maar over rijstroken, de honden blaffen niet meer zoals 10 jaar geleden, de groentetuin heeft plaats gemaakt voor een parkeerstrook, een Wifi antenne priemt hoog in de lucht, de wipkippen zijn weg, de zitstenen staan langs de jeu de boules baan, er is een fors tuinhuis of toch prieeltje of minibieb of koffiehonk of voetbaltribune. De boompjes zijn bomen, de grasmat is onberispelijk en groen, bijna alle plaatsen zijn bezet. Het toiletgebouw is in de loop van de jaren veranderd van blauw naar hout, met overkapping, wasmachine, plan- en publicatie bord, afwasplaats, stortbak, mannenhokje en er is een, nee toch twee fietsenbergingen.
We zijn er bijna, een bronzen en nu een zilveren ezel hangen bij fam. van der Gouw en van den Eijnden aan de muur. 10 jaar nadat we als de eerste gasten gereserveerd hadden, was 11 augustus 2019 het moment daar om samen er naar terug te kijken. Op 9 augustus 2010 hebben de een stukje hierover in het gastenboek geschreven. Elk jaar weer dat gewoon, gezellig genieten moment, kort of lang op de ezelcamping.
We zijn er bijna, want dan weet je dat er nog iets gaat komen. Ik hoop dat we samen gaan voor goud, want ook in 2020 vragen we gewoon weer voor een plekkie!
Dank je wel Nadja, Jeroen, Sam en Job voor alle plekkies, aandacht, babbel en glimlach in deze 10 jaar.
Anne, Bea en Ronald

Afzender: Hans en Jacqueline - vrijdag, 7 juni 2019 om 14:41

Hallo Nadja,

Wij hebben met heel veel plezier 10 dagen in april op jullie camping gestaan. Echts alles klopt. De plaatsen zijn lekker ruim, het sanitair werkt prima en is schoon, de omgeving is mooi om te wandelen en fietsen. Alle reden om weer eens terug te komen.
Dank voor de gastvrijheid en groeten ook voor Jeroen en jullie kinderen.

Afzender: Piet van Schijndel - zaterdag, 25 mei 2019 om 20:39

Met een tevreden gevoel van deze nette en ruime camping na vier dagen vertrokken naar de volgende plek.Een prima plek om vanhieruit het Grenslandpad te wandelen.Nadja bedankt voor de gastvrijheid en vriendelijke belangstelling.
Groetjes Jeanne en Piet.

Afzender: Gert en Thea Bikker-PA9F - zondag, 21 april 2019 om 20:23
Homepage: http://www.pi2gor.nl

Wat hebben wij een FANTASTISCH weekend bij jullie gehad met Pasen 2019. Een dikke duim omhoog voor jullie en de kinderen, die ons weekend samen met jullie ONVERGETELIJK hebben gemaakt. Wij komen zeker terug - dan hopelijk met z'n viertjes, want tja.... er zat een verhaal aan ons maatje, die met zijn camper een duik maakte in de Merwede.... Volgende keer nemen we hem ZEKER mee!!!!

Als radioamateur heb ik heerlijk kunnen experimenteren en ook de fietsroutes in jullie omgeving zijn FANTASTISCH!!!!

Afzender: nadja - dinsdag, 19 maart 2019 om 8:08

seizoen 2019.
we gaan weer genieten.

Afzender: Henk en Clara Uenk - maandag, 15 oktober 2018 om 19:32

We hebben de laatste 10 dagen van september enorm genoten op en om camping Dun Ezel. De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. In Hooge Mierde en ook in de dorpen in de buurt, kun je lekker eten. Een mooie rustige camping met gezellige beheerders. Een aanrader!

Afzender: Els en Willie Hofstede - woensdag, 12 september 2018 om 17:52

De(meer dan)positieve reacties in het gastenboek had ons nieuwschierig gemaakt.Dus, zelf gaan ondervinden!Wij zijn maar een weekje gebleven, veel te kort.Maar wij snappen nu waarom iedereen zo positief is.Dus, ook wij komen nog graag een keer terug om te genieten van een prachtig onderhouden camping met een hele leuke sfeer en een eigenaar die alle tijd voor je neemt.

Afzender: Bram en Janny vd Berge - dinsdag, 11 september 2018 om 9:34

Een prachtige camping. Zeer mooi en schoon sanitair.Mooie omgeving.Nadja, Jeroen en de jongens bedankt voor jullie gastvrijheid. Ga zo door. Van ons een dikke 10

Afzender: Kees en Brigitte Vreeburg - zaterdag, 21 juli 2018 om 10:19

Wat een topper, deze camping!Ontzettend aardige en gastvrije mensen, Nadja en Jeroen. Een zeer verzorgde en nette minicamping met mooie ruime plaatsen, bij elk plekje wel een boompje voor wat schaduw en keurig, schoon sanitair. Bij aankomst ontvamg je een bomvolle envelop met allerlei informatie over o.a. restaurantjes, fiets- en wandelroutes. En dan komt ook de bakker nog langs. Twee fietsen aanwezig die men zo kon pakken, wat een luxe!!Resum: wij komen zeer zeker terug. Bedankt voor 10 hrlijke dagen bij jullie in Brabant!!

Afzender: Henk& Bianca - donderdag, 28 juni 2018 om 21:07

HELEMAAL TOP MINI CAMPING
Wat een prachtig aangelegde en verzorgde camping.
Enorm hond en dier vriendelijk.
Zeer ruime en nette,afgebakend met struikjes, plaatsen.
Een schoon en net sanitair gebouw met wasmachine,centrifuge en een apart chemisch toilet gedeelte.
Hele vriendelijke en gezellige eigenaren.
Wij komen hier zeker nog een keer terug met onze honden.
BEDANKT voor het prettige verblijf.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid