Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Marks Modeltrambaan 

 Er staan 77 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Machiel - maandag, 23 augustus 2021 om 14:03

Hoi Mark, Wat een ongelooflijke verzameling!
Ik heb een vraag: ik dateer van de 50-er jaren in Amsterdam. Ik herinner me als kind levendig de blauwe trams die toen rondreden, en nog steeds als onderdeel van de collectie van de Electrische museumtramlijn.
Echter, ik meen als kind ook een paar keer een groene tram gezien te hebben. Ik dacht toen dat het misschien de voorloper was van de oude.
Ik kan hier niets over vinden. Heeft iemand enig idee?

Afzender: Marleen - maandag, 5 juli 2021 om 22:40

Goede dag, ik ben nu zo blij omdat ik vandaag mijn lening van € 29.000 heb gekregen van dit goede bedrijf LAPO na verschillende oplichting van verschillende cheaters, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail .com

Afzender: Harry Porter - maandag, 22 juni 2020 om 7:10

Hello Mark: I am amazed at the detail of your work and the outstanding variety of the trams you have. I would suggest you convert the flash videos to MP4 and put them on youTube (with links on your site). Adobe is ending support for flash this December 31 and I hardly see anyone using it anymore. Keep up the good modeling you do.

Have fun, Harry Porter

Afzender: floor. - dinsdag, 5 mei 2020 om 0:37

Hallo,Mark.
Jaren geleden heb ik je mijn blijk van bewondering al gemaild. En wil dat nogeens doen.Je bent heel geraffineerd te werk gegaan.want...je hebt bij trams geen last meer van scherpe bochten,die bij treinbanen voorkomen.Trams kunnen deze bochten probleemloos aan.Je schijnt toch steeds nog de enige te zijn,die zich dat bewust is.Wel,ik heb je site bij spoorwegmensen gepromoot,want je verdient dit dubbel en dwars.En ja...die hoge Kibri of Vollmer huizen doen het hier ook goed!! FANTASTSCH,dit alles!!!!!

Afzender: Hans Mol - zondag, 22 januari 2017 om 10:05
Homepage: https://www.facebook.com/groups/242421465959861/?ref=bookmarks

Beste Mark,

Gisteren op de modelbeurs in Rijswijk heb ik je trambaan staan bewonderen. Het is geweldig!!! Wat een details. Je waant je echt in een grote stad. Gewoon fantastisch. Daarom ben ik direct op zoek gegaan naar je website. Kan ik nog eens nagenieten.
Wat ook direct opviel is de verlichting. Zo ook bij de kraampjes op de kerstmarkt. Mag ik vragen wat je daarvoor gebruikt hebt om de kleine lichtjes aan de dakranden te maken? Nogmaals respect!

Afzender: Obrist Nicolas - dinsdag, 13 december 2016 om 1:09

Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
contact met mij op nicolashelp279@outlook.com

Afzender: Huib - maandag, 22 februari 2016 om 11:11

Hallo Mark,
Heb je baan afgelopen Zaterdag in Goes met tranen in m'n ogen bewonderd. Zo mooi en knap! Naar aanleiding van de foto's wil m'n vrouw de baan ook een keer zien. Komen dus in juni naar het Openlucht-museum in Arnhem. vr.gr. Huib

Afzender: Rick - vrijdag, 27 november 2015 om 13:25

Lees net dat er een tramwinkel in Utrecht zit weet je misschien ook de naam of dat deze een website heeft?

Bedankt

Afzender: Jan Willem Mulder - zondag, 22 november 2015 om 14:27
Homepage: http://home.kpn.nl/mulde667/ruesterlandbaan.html

Nu de video's gezien. Je waant je in een verzorgde Duitse stad! Wat een sfeer. Wat zou ik graag een biertje pakken in die mooie zaak op het hoekje!

Afzender: Jan Willem Mulder - woensdag, 11 november 2015 om 12:09
Homepage: http://home.kpn.nl/mulde667/ruesterlandbaan.html

Prachtige baan, mooi verzorgde site,wat een verzameling! In Utrecht is er een gespecialiseerde tramwinkel!

Afzender: Ben - vrijdag, 14 augustus 2015 om 20:59

Hier neem ik mijn pet diep voor af. Jij bent een modelbouwer met het oog - en de handen - van de meester. Natuurgetrouw in elk detail! Chapeau!

Ben

Afzender: Arthur Dalm - woensdag, 24 december 2014 om 15:32
Homepage: http://www.kindergoochelen.nl

Dag Mark, nog bedankt voor de tip en leuke email wisseling ! Heel mooie (en vooral informatieve) site. Ga zo door, met veel updates in 2015 , een goed uiteinde! Arthur

Afzender: Freek - dinsdag, 23 september 2014 om 13:08
Homepage: http://modelspoorbaan-hobby.blogspot.nl/

zoals je zie op dze blog ben ik met de bouw van een modelspoorbaan bezig waar ook de tram en de u-bahn gaan bouwen. hoop volgend jaar 2015 de treinen te kunnen latten rijden dan zal er nog veel werk zijn voor de aankleding van de modelspoorbaan. als je ergens op de beurs staat zal ik wel naar je toe komen. zie ook de fotos op mij blog.

Afzender: theo - donderdag, 1 mei 2014 om 16:44

hsllo mark
ik heb met veel bewondering naar de foto,s van uw trambaan gekeken
nu zou ik deze ook graag in het echt willen zien
en vraag mij dan ook af of ik u kan uitnodigen een grote modelbouwbeurs bij te wonen die wordt gehouden op 6 en 7 september 2014 in den haag.
graag zou ik een telefonsich contact met u willen hebben
ik ben bereikbar op tel 0618990812

mvg
theo

Afzender: Mike Tiller - donderdag, 19 september 2013 om 11:06

Absolutely fabulous. I just recently discovered this world of model trams and have been inspired by your marvelous work. Trams are virtually non-existant here in the USA....how sad. Your diary of the build process will be so helpful as I plan my first tram layout. Thank you for sharing your work and your insights (and, did you ever finish your education?....don't see how you could possibly have time!)

Afzender: Oystein - vrijdag, 19 juli 2013 om 18:07

Will you display this masterpiece on this years eurospoor?Greetings from Noorwegen

Afzender: Danny - dinsdag, 25 juni 2013 om 18:14
Homepage: http://www.modeltrams-europa.nl

Weer genoten van je nieuwe video-opname. Deze ook gedeeld op de Duitse en Engelse facebook-modeltramforums. Zover men dit filmpje nog niet kende (de meesten) was men zeer enthousiast. Men verheugt zich op jouw komst.
Ik ga de koppeling naar dit filmpje bij mij op de INTRO zetten op mijn website. Neem aan dat je daar geen bezwaar tegen hebt, aangezien het ook op YouTube staat. Ben benieuwd naar je 2e baan.
Groet, Danny

Afzender: Steven Strelow - zondag, 19 mei 2013 om 11:16

GER: Hallo, was ist das für eine Kupplung bei dem Halling Tango?

NL: Hallo, wat is dat voor een koppeling aan de Halling Tango? (Vertaald met Google Translate)

Grüße/ Groeten
Steven Strelow

Commentaar van de webmaster:

Hallo Steven, Dieser ist von ein Jouef X73500 Triebwagen. Grüße, Mark

Afzender: MrSoso - zondag, 12 mei 2013 om 22:25
Homepage: http://www.mrsoso.nl

Prachtige website Mark, petje af. Ik heb je link op mijn website gezet ( http://www.mrsoso.nl ) onder bijzondere websites, want dat is het. Heb je ook opgegeven voor Online Museum, hoop dat je daar positief tegenover staat. Mijn pagina maakt daar ook deel van uit. www.mrsoso.nl/haller.html (Behoeft nog wat styling.. ugge..)

Afzender: hugo - vrijdag, 15 maart 2013 om 1:51

congrats for you best best landscape!!

Afzender: Danny - woensdag, 16 januari 2013 om 0:44
Homepage: http://www.modeltrams-europa.nl

Je even een tijdje gemist. Kijk regelmatig naar updates. Fijn er nu weer een te zien. Je hebt een geweldige en grote collectie nu.

Afzender: willem - dinsdag, 27 november 2012 om 22:42

kan maar een ding zeggen IK BEN JALOERS op zo,n prachtige baan

Afzender: Paul from Germany - woensdag, 14 november 2012 om 22:57
Homepage: http://www.bahnundtram.jimdo.com

Hello Mark,
your Homepage and your Tramway is very nice. I wish i have an Model tramway like this:-D. My favourite tram models ar the models from Karlsruhe, the city wher i live.

Paul from Karlsruhe, Germany

Afzender: Rob Thijs - donderdag, 8 november 2012 om 9:53
Homepage: http://www.railtrack.nl

Dag Mark. Vandaag heb ik op mijn weblog www.railtrack.nl aandacht besteed aan jouw modeltrambaan, waarmee jij op Eurospoor stond. Ik vond dit het mooiste diorama wat ik ooit heb gezien. Ik heb hier ruim een half uur naar staan kijken en veel foto’s gemaakt. Ik heb ook jouw website doorgespit en zie onder de beursagenda geen tentoonstellingsberichten in Nederland. Is het mogelijk om jouw diorama nog een keer in Nederland te bekijken? Ik hoor graag van je. Succes verder met deze machtige hobby en hopelijk tot ziens. Spoorse groet, Rob Thijs.

Afzender: Bert - donderdag, 25 oktober 2012 om 15:02

Hoi Mark, Vorige week naar Eurospoor 2012 geweest. En jou baan was voor mijn absoluut de mooiste baan. De precisie waar alles mee gebouwd is, gewoon klasse. En de kerstmarkt gewoon geweldig. Ik hoop dat je nog vaak op dit soort beurzen mag verschijnen. Maar dat zal gezien de klasse van de baan geen probleem zijn. Ik heb er in ieder geval op Eurospoor 2012 meer als een uur van mogen genieten. Gr Bert,

[1-25] [26-50] [51-75] [76-77]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid