Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek De Tender Bende 

 Er staan 735 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Ellen Harmsma - woensdag, 25 augustus 2021 om 21:29

Gefeliciteerd met 10 mooie ,gezonde , Golden pups, een hele klus voor de moeder .Wij willen graag een teckeltje ( tot 6 jaar ) adopteren ,een pup is misschien wat te heftig ,voor teckel Petit van 12 jaar .Maar ik wil wel op de wachtlijst , voor een pup , ruwhaar ,rood is het mooiste ,vind ik .Hartelijke groet , Ellen . Lochem .We komen graag een keer op bzoek op afspraak .

Afzender: Marja Vink - maandag, 31 mei 2021 om 21:21

Ik ben de gelukkige bezitter van Meike van de Tenderbende, inmiddels ruim 10 jaar oud en nog goed gezond. Vanaf mijn 14e (ik ben inmiddels 68) heb ik al goldens in huis gehad, maar Meike heeft de beste 'sociale vaardigheden' van allemaal. Geweldig hoe deze hond omgaat met mens en dier! Vandaar dat ik nu wachtende ben op een pup van een van de nichtjes van Meike. Ik hoop dat de dekkingen in de maand mei inmiddels hebben plaatsgevonden, zodat ik over enkele maanden er een pup bij heb. Ze kan dan hopelijk nog een hoop van haar oudtante Meike leren.

Afzender: Bianca van Vliet - maandag, 4 maart 2019 om 14:19
Homepage: http://www.tenderbende.nl

Beste Myrinne we hebben net is december een nestje teckeltjes gehad, Mobilette en Pien zijn nu te oud voor een nestje misschien een nieuw nestje over anderhalf jaar met onze nieuwe teckel Aprilia en over 2 jaar met de dochter van Pien Krokus. Mocht je t.z.t. nog interresse hebben bel me dan.

Afzender: Myrinne - maandag, 4 maart 2019 om 12:37

Wat een prachtige teckels hebben jullie! Vooral Mobilette en pien spreken mij aan. Ik hou jullie in de gaten voor evt een nestje. Werken jullie met een wachtlijst?
Groetjes myrinne

Afzender: Tineke Plaizier-Boerrigte - vrijdag, 7 december 2018 om 9:25

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van het octet van Pien.Wat zal moeder er druk mee zijn.Onze Maxim (voorheen Friedrich) heeft dus stiefbroertjes en stiefzusjes gekregen.Heel leuk. Wij wensen dat ze allen mogen opgroeien tot mooie en lieve teckels.Groeten, Tineke.

Afzender: Roswitha Waltmann - dinsdag, 10 juli 2018 om 18:40

Hallo Bianca,We zijn er verdrietig van om te lezen dat Solex is overleden.Deze lieve schat heeft ons een prachtige lieve reutje namens Guus geschonken.Ik zal nooit de dag vergeten waar wij kennis wilde maken, met de zwangere dame Berini. Berini was gelijk zwanger met Solex en wij wilde graag een blonde pup. Maar daar is niets van terecht gekomen.De zwangere Solex kwam voor mij zitten met haar dikke buik en keek mij aan.Ik was meteen verkocht, toen zij mij aankeek met haar prachtige ogen. Onderweg naar huis heb ik besloten om geen pup van Berini te nemen, maar voor een pup van Solex.Wij wilde graag een reutje als het lukte....en wat waren wij gelukkig toen je ons belde op een zaterdag en vertelde dat er 1 reutje geboren was. Nou die was voor ons natuurlijk en zo is Testarossa Ferrari, roepnaam Guus in ons leven gekomen.Guus lijkt zo erg op zijn moeder en nu dan dat verdrietige bericht van haar overlijden dit jaar.Wij zijn nog elke dag Solex dankbaar, voor het schenken van een reutje. Het zal voor jou een pijnlijke en verdrietige afscheid geweest zijn. Veel te jong nog om er niet meer te zijn.Onze kanjer wordt 17 juli alweer 8 jaar.Hopelijk mogen er nog vele jaren bijkomen, om samen met Guus door het leven te gaan.Waar wij zijn is Guus ook, hotel of wat dan ook, onze kanjer is er altijd bij.Veel sterkte met het verlies van Solex en Berini. Dikke poot van Guus en een dikke knuffel van ons uit Zutphen.Liefs, Gerry en Roswitha

Afzender: Marian Dijk - woensdag, 30 mei 2018 om 16:48

Goedemiddag mijn naam is Marian Dijk en wij wonen in Olst. Misschien denkt u nu van he die naam komt toch wel wat bekend voor en dat kan kloppen want wij zijn een keer bij jullie geweest om kennis te maken en om te kijken of 1 van jullie mooie en lieve goldens zwanger was. Helaas was ze leeg gebleven en zijn wij doorgestuurd naar Xanthous in Zwolle. Nu is onze Baloe helaas na twee jaar overleden en willen wij na zes jaar weer een hond en het liefst een golden maar geen pup. Nu komt mijn vraag: hebben jullie af en toe herplaatsers van een jaar of 2 of 3 jaar oud??? Ik hoor het wel, veel liefs

Afzender: Paul Severijns - donderdag, 5 april 2018 om 19:44

Mooie foto's van de pups. Fijn dat je ze deelt

Afzender: Mark - zondag, 23 april 2017 om 18:12

Hoi bianca

Was erg gezellig met de wandeling in kootwijk

Groetjes daisy en van mij natuurlijk

Afzender: Fam Lentink - maandag, 13 juni 2016 om 11:39

Hallo Bianca en Jan
Helaas hebben we jl dinsdag Sarah (voor jullie Dieuwertje)in moeten laten slapen Ouderdomsproblemen waren de reden
Veertien jaar was ze onze topper !!
We willen jullie nog bedanken voor het toen in ons gestelde vertrouwen
m.vr gr. Fam Lentink Hengelo (o)

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid