Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek villa rive gauche 

 Er staan 15 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Familie Augustijn - maandag, 5 augustus 2019 om 14:45
Homepage: http://villarivegauche.nl

Vorig jaar zijn wij getrouwd in de tuin van dit fantastische vakantiehuis. De omgeving en het huis zitten voor altijd in ons hart! We denken met veel plezier terug aan deze bijzondere en liefdevolle dag! Bedankt nogmaals!

Liefs Ivo en Esther

Afzender: Fam. van Beeren & de Oude - woensdag, 7 september 2011 om 14:31

Lieve familie Knippenberg,ontzettend bedankt dat wij gebruik hebben mogen maken van jullie fantastische villa ! We hebben 2 geweldige weken beleefd en hebben fantastisch weer gehad, hierdoor hebben we veel gebruik gemaakt van het zwembad (ideaal). Daarnaast hebben we de prachtige omgeving verkend en hebben we heerlijk gegeten en wijntjes gedronken. Het was geweldig, bedankt ! Villa Rive Gauche staat bij ons op nummer 1, we komen graag terug. Jammer dat de villa volgend jaar zomer inmiddels is volgeboekt :(

Afzender: Paul en Maja Karelse - zaterdag, 20 augustus 2011 om 14:00
Homepage: http://www.villarivegauche.nl

23 juli t/m 13 augustus 2011Wat hebben we genoten van jullie prachtige villa. We hadden al een impressie van wat we konden verwachten, maar het heeft onze verwachting overtroffen. Wij(als grootouders) zijn in 2008 voor de eerste keer in het park geweest. Met onze kinderen en kleinkinderen hebben we nu 3 weken genoten van de Ardeche.De kinderen hebben genoten van het zwembad, de rivier, de grotten en kanoplezier.Daarbij was het heerlijk vertoeven rondom het huis met de complete inrichting. Wij komen vaak in vakantievilla's, maar villa Rive Gauche staat op nummer 1. Werkelijk aan alles is gedacht, onze complimenten hiervoor.Wij hebben reeds geboekt voor 2012.Vanwege de grote belangstelling gaan we 2 weken ipv de geplande 3 weken.Nogmaals onze complimenten en tot volgend jaar.Paul en Maja Karelse.Kinderen en kleinkinderen.

Afzender: Fam van de Vorle en Jans - woensdag, 18 augustus 2010 om 18:49

31-07-2010 - 14-08-2010
We hebben echt genoten van jullie Villa en de Ardèche. De 2 weken zijn dan ook echt om gevlogen. 3 van de kinderen zijn echte paarden meiden. Zij hebben 2 keer een tocht gemaakt. Eén keer in de bergen en de andere keer langs de rivier de Ardèche. Helemaal top vonden ze het. Ook zijn er nog een paar met de ULM de lucht in geweest. Dit is echt een aanrader voor wie zich zo vrij wil voelen als een vogel. Uitzicht was prachtig vanuit de lucht. Hebben zelfs foto's van het park vanuit de lucht kunnen maken. Jullie mogen echt heel trots zijn op jullie vakantiehuis. Maar dat was ook aan alles te zien. Verder complimenten over hoe we het huis hebben betrokken alles zag er netjes uit. Er stond zelfs wat koele frisdrank en een heerlijke fles wijn op ons te wachten. Wat erg welkom was nadat we op een zeer drukke zwarte zaterdag eindelijk aankwamen. Ook de ligging van het huis is perfect. Naast het genieten van het zwembad bij het huis ben je in z'n 300 meter bij de rivier de Ardèche. Waar het ook heerlijk toeven is bij dit mooie natuurschoon. Kortom een vakantie plekje wat we dan ook iedereen kunnen aanraden om naar toe te gaan.
groeten,
Adrie Karin Melissa en Marlie van de Vorle
Wilfried Joke Sharon en Romy Jans.

Afzender: Corrie van Lammeren - dinsdag, 13 oktober 2009 om 10:52
Homepage: http://www.villarivegauche.nl

26-09-2009 t/m 3-10-2009

We hebben genoten van jullie prachtige villa, smaakvol ingericht en voorzien van alle luxe en comfort. Ook hebben we elke dag genoten van jullie mooie zwembad! Een hele week een strakblauwe lucht en nog 30 graden!
Het huis ligt in een prachtige omgeving en we hebben leuke pittoreske plaatsjes bezocht.
We hebben een fantastische week gehad en jullie huis is beslist een aanrader!!

Riet en Piet Huijbregts
José en Rinus Verdult
Corrie en Gijs van Lammeren

Afzender: fam. Verhoeven - dinsdag, 15 september 2009 om 21:18
Homepage: http://villarivegauche.nl

bericht van gastenboek
08-08-09 t/m 29-08-09

Het eerste wat me opviel bij binnenkomst was de tekst:"Moge iedere gast in dit huis, hier rust vinden en een thuis". Precies dat hebben wij de afgelopen 3 weken gevonden. Een volledig ingericht huis, sijlvol, luxe, aan alles is gedacht. Het weer was ook super (soms iets te, we hebben 41,9 graden gehad) en het zwembad was heerlijk voor de nodige verkoeling. Onze jongste zwemt nu als een vis. De kinderen gingen kikkers zoeken aan de Ardeche, (soms ook aan het zwembad). De omgeving nodigt uit om op pad te gaan om de prachtige natuur en dorpjes te bezoeken. Een vakantie om nooit te vergeten! Bedankt daarvoor.

fam. Verhoeven
Berkel- Enschot

Afzender: fam. Veldhuis - dinsdag, 15 september 2009 om 20:35
Homepage: http://villarivegauche.nl

bericht uit het gastenboek
01-08-09 t/m 08-08-09

2 senioren, 2 middelbaren en 3 junioren hebben genoten van:
-uw fraaie huis,magnifiek gelegen,efficient
ingericht en van werkelijk alle gemaken
voorzien.
-de ruimte om uw huis, vol verrassende hoeken
en plekken, en met het ruime zwembad.
-het klassieke mooie weer van Z-O Frankrijk,
en de afkoelingsmogelijkheden in niet alleen
het eigen zwembad, maar ook het villapark-
zwembad en het bergwater in de Ardeche.
Kortom een ideale vakantie in een ideaal huis.
Veel dank, en dan ook voor de goeie organisatie vooraf, inclusief de voortreffelijke informatie over het huis en de recreatieve mogelijkheden in de omgeving.
Wij hopen voor U en Uw parkgenoten, dat de infrastuctuur, nog onvoldoende aangepast aan de internationale toevoer van toeristen (in augustus) snel wordt verbeterd (wegen,afval etc) Maar we maken deze opmerking alleen omdat uw huis, en dat van Uw parkgenoten, dit
verdient.
Nogmaals, veel waardering en veel dank

Fam. Veldhuis-Bedaux
Fam. Veldhuis-Thier

Voorburg/Voorschoten

Afzender: fam. van Oort - dinsdag, 15 september 2009 om 19:49
Homepage: http://villarivegauche.nl

bericht uit gastenboek
18-07-09 t/m 01-08-09

Twee weken waren te kort om van alle mogelijkheden gebruik te maken. Een huis om trots op te zijn! Een prachtige omgeving en geweldige weersomstandigheden!
We hebben genoten!

fam. van Oort
Doorn

Afzender: Fam.Jansen - dinsdag, 15 september 2009 om 19:34
Homepage: http://villarivegauche.nl

bericht uit het gastenboek
04-07-09 tem 11-07-09

In 1 woord: fantastisch! De villa, omgeving, weer,.. alles was gewoonweg super. Wij hebben samen met onze 2 kids genoten van de rust en de zon in een villa die gewoonweg alles te bieden had.
Messchien tot volgend jaar maar dan zeker een weekje langer.

Bedankt voor alles Fam.Knippenberg

Fam.Jansen

Rijkevorsel (Be)

Afzender: Fam Oskam - dinsdag, 15 september 2009 om 19:16
Homepage: http://villarivegauche.nl

Bericht uit het gastenboek
06-06-09 tem 20-06-09

Wij hebben erg genoten van de mooie villa en het super mooie weer. Met een temperatuur van 35 graden was het zwembad een lekkere verkoeling.
Mooie omgeving met voldoende mogelijkheden en veel natuur.

Henk en Patricia Oskam

Culemborg

[1-10] [11-15]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid