Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Herman Brusselmans Homepage 

 Er staan 5002 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Guy - woensdag, 8 maart 2023 om 11:25

Beste Herman, ik heb net de laatste bladzijden van Theet 77 gelezen. Zoveel ik in het begin heb gelachen met je absurde uitspraken, zoveel heb ik op het einde de nostalgie, liefde en heimwee gevoeld naar je jeugd en je moeder. De echte Herman Brusselmans is te lezen tussen de regels. Ik wens jullie alle geluk met jullie zoontje en elkaar. Love life!

Afzender: Ano - donderdag, 23 februari 2023 om 22:00

Proficiat met de geboorte van jullie zoontje! Sommigen denken het recht te hebben hier een negatievere mening over te kunnen hebben. In werkelijkheid betekenen de (negatievere) commentaren de projectie/weerspiegeling van eigen overtuigingen, dus het eigen bewogen pad, ..). Als psychotherapeut wil ik jou en Lena hier een riem onder jullie hart steken. Kinderen zien sowieso af hoor, ik kan het gerust spiegelen aan al mijn cliënten en nog veel meer aan degenen die hun weg niet naar de praktijk vinden. De sleutel hier is liefde en het gevoel gewenst te zijn (heb geen vrees om het niet goed genoeg te doen of een risico genomen te hebben, elk mensenleven loopt sowieso risico) en dat hebben jullie beiden al als ouders weldoordacht beslist en doorgegeven :). Geniet ervan, ik wens jullie samen 'een heel goed boek' toe!

Afzender: Philippe Van Hyfte - woensdag, 22 februari 2023 om 18:55

Dag Herman
proficiat met je vaderschap!!!!!!!
Kaderen: mama is de broer van de papa van Patrick, nonkel Gerard is trouwens mijn Peter.Jah. Mijn jongere broer gedraagt zich als Patrick. Volgens mijn vrouw Lief zie ik er uit als Patrick.
Wees tevreden.
Een persoonlijke vraag: "Mag ik je vragen om jouw verborgen mildheid te tonen aan ons allemaal?" Blijf hierin alsmaar beter worden.

Afzender: De Bock Pierre - vrijdag, 30 december 2022 om 11:30

Herman, welke erectiepil gebruik je momenteel?

Afzender: Jacob - zondag, 25 december 2022 om 22:49

Hallo Herman.Ik zag jou bij het woke programma je had het over het aap met hoed op voorvalAls in zon geval iemand de associatie met een zwart persoon maakt dan vind diegene dus blijkbaar dat zwarte mensen op apen lijken.Niet jij.Want dan had je die opmerking ook niet gemaakt.

Afzender: Ludo Van Hove - donderdag, 8 december 2022 om 14:07

Dag Herman,
Ik heb U het voorgaande geschreven omdat de kranten, De Volkskrant in Nederland en Het Laatste Nieuws in België, het niet willen of niet durven of niet mogen plaatsen.
U herinnert U mij niet meer maar ik heb U jaren geleden ontmoet met Uw vrouw in een brillenzaak waar ik boekhouder en softwarebeheerder was en U was een jonge schrijver. Ik heb de ex-romans gelezen en de columns in Humo.
Ik wil verhinderen dat Nederland ook maar één trofee winnen op het WK2022 in Qatar. Ze verdienen het om alsnog uitgesloten te worden wegens het ontbreken van respect en fair-play.
Dit mag niet in de doofpot belanden. Ga morgen naar Villasporza en toon hen deze tekst.

Ik woon nu in Nederland: Singel 87, 4554 CP Westdorpe.

Nog veel succes gewenst met de liefde, het schrijven en de voetbalanalyses.
Ludo Van Hove.

Afzender: Ludo Van Hove - donderdag, 8 december 2022 om 13:44

Racisme, seksueel ongewenst gedrag en onrechtvaardige arbitrage op WK2022 in Qatar
Verslag van de rechtstreekse uitzending van de groepswedstrijd van Nederland tegen Senegal op NPO1 zender van Nederland BeEén van Vlaams België en de vertraagde beelden van mijn opname via Delta/Humax.
68’25” stand 0 – 0 : Knock-out Kouyaté (nr 8) door De Jong (nr 21)
De bewust gerichte stoot – de bal is dan weg - met open hand en gestrekte arm van onderuit door de blanke Nederlander (De Jong) onder de gordel in het kruis van de zwarte Senegalees (Kouyaté) die omhoog sprong om te koppen, rond de middencirkel buiten het gezichtsveld van scheidsrechter(s), VAR en coaches Van Gaal en Cissé, werkt de zwarte Senegalees uit het toernooi doordat hij schreeuwend van de pijn en groggy (K.O.) als een zak neervalt voor de voeten van De Jong – de medespeler van De Jong Gakpo is getuige.
Deze volgens het voetbalreglement onaanvaardbare fout die altijd bestraft moet worden met een rode kaart voor de Jong ( onmiddellijk van het veld – Nederland met tien verder - en niet spelen van volgende wedstrijd(en)) werd niet bestraft door de scheidsrechter noch de VAR wegens niet gezien en als blinden anders geïnterpreteerd: een ongevaarlijke duw en een ongelukkige val.
Als een aandachtige T.V.-kijker kan zien wat er werkelijk gebeurt waarom kunnen scheidsrechters, VAR en coaches dat dan niet? Ook niet met 22 camera’s?.
Het voetbalreglement is definitief gewijzigd door de FIFA: voortaan mag alles onder de gordel zolang het maar genegeerd wordt door de scheidsrechters en/of de VAR.
76’30’’ : De Nederlandse aanvaller Dumfries stoot met zijn arm in de onderrug van een Senegalese verdediger die valt – ondanks de ernst van de fout geen gele kaart.
84’: 1-0 Nederlandse speler Gakpo scoort : 1 – 0
98’17” : 2-0 De Nederlandse speler Klaassen scoort buiten de reglementaire 90 minuten plus 8 minuten extra.
Het optreden van scheidsrechters en VAR is inhumaan omdat ze een eerlijke beoordeling van een zwaar incident uitsluiten en het riekt naar racisme, onsportief en seksueel ongewenst gedrag, partijdigheid, onrechtvaardigheid en willekeur.

Afzender: Dr Phil - dinsdag, 17 augustus 2021 om 0:23

Yes

Afzender: Erwin - zaterdag, 16 mei 2020 om 22:12

Weet iemand hoe het met Herman zijn gezondheid is?

Afzender: Jack Patat - maandag, 17 februari 2020 om 20:14

Beste Steve en Steves,

Ik heb met de grastrimmer mijn buurvrouw bewerkt. Nu moet ik een tijdje naar het gevang en en heb ik een grastrimverbod gekregen Zouden jullie de grastrimmer terug willen nemen?
Hij is goed schoongemaakt en maar één keer gebruikt

Met vriendelijke groet,

Jack Patat

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid