Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Les Fayes 

 Er staan 131 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Henny en Ton - dinsdag, 16 juli 2019 om 10:20

Een paar dagen, met onze honden, verbleven op Les Fayes. Rosalinde en Erik zijn uitzonderlijk gastvrij, de gehele dag doende het de gasten naar de zin te maken. Niets is teveel. Volledige rust en vrij spel voor de honden. Daarbij blijkt Rose een "cuisinière" van niveau te zijn. Een regelrechte aanrader dus.

Afzender: Frances en Jaap - zondag, 7 oktober 2018 om 20:10

Vandaag de caravan naar de winterstalling gebracht, tijd om terug te kijken op de warme zomer van 2018. We waren twee weken bij Rosalinde en Eric op Les Fayes en we willen ze hartelijk danken voor hun grote inzet om het ons als kampeerders naar de zin te maken. We denken aan de heerlijke maaltijden die Rosalinde op tafel toverde (sommige recepten staan nu bij ons thuis ook op het menu), de broodservice die Eric elke dag vergezeld van een praatje naar onze caravan bracht en de grote voorraad wandelkaarten en toeristische info in het kleine caravannetje. Overige info was altijd op verzoek verkrijgbaar. We hadden een plek met mooi uitzicht, zoals alle plekken op Les Fayes, en hebben met plezier gewandeld, zowel in de buurt als wat verder weg. Tel daarbij de gezellige restaurantjes in de buurt op waar je voor een habbekrats een lekker meer-gangen menu kunt eten, en je begrijpt dat wij het naar ons zin hebben gehad. Tot ziens, misschien een keer in de gite in een ander jaargetijde?
Groeten, van Frances en Jaap

Afzender: Henk en Gerda - zaterdag, 9 september 2017 om 19:09

Samen met onze drie honden drie weken genoten op les Fayes. Fijne ruime plek en heerlijk dat de honden los konden lopen samen met de honden van Rosalinde en Erik. Daarnaast in de omgeving heerlijke wandelingen gemaakt waarvoor alle routebeschrijvingen klaarliggen in de caravan op de rotonde. En als Rosalinde dan ook nog kookt is dat de perfecte afsluiting van een vakantiedag. Komen zeker weer.

Afzender: Wally, Loes en Michiel - dinsdag, 15 augustus 2017 om 11:52
Homepage: https://www.instagram.com/wallythecattledog/

Rustige mini-camping! Jullie camping was de ideale uitvalsbasis voor verschillende avontuurlijke uitstapjes met Wally.

Afzender: Barend Bierman - zaterdag, 29 juli 2017 om 14:53

Hebben deze hondvriendelijke minicamping gevonden in het boekje Rustiek kamperen. Een rustige camping met de twee vriendelijkste campingeigenaren Rosalinda en Erik die er alles aan doen om het je naar de zin te maken.
Omgeving is schitterend en biedt vele mogelijkheden om er met de hond op uit te gaan. Een aanrader is de Table d' hôte van Rosalinda die ze om de 2 a 3 dagen verzorgd.
We kijken terug op geslaagde vakantie in de Auvergne.
Super, Nanda en Barend

Afzender: Mieke Van Heucke - vrijdag, 9 september 2016 om 20:09

Net een heerlijke week achter de rug in jullie huisje.Het uitzicht uit de slaapkamer is prachtig! Ook het grote bed werd zeer geapprecieerd en in de keuken is ook alles aanwezig wat er moet zijn. Enkel de trap is een minpuntje. Voorts was jullie blad met tips ook heel nuttig om de zeer mooie omgeving te verkennen. Tenslotte vonden we het super dat we met onze vragen altijd bij jullie terecht konden, alleen al jullie vriendelijkheid maakte deze vakantie de moeite waard.Groetjes, Mieke & Koen

Afzender: Maurits, Ingrid en Sem - maandag, 15 augustus 2016 om 20:49

We hebben een heerlijke week doorgebracht op de camping Les Fayes. Erik en Rosalinda weten een perfecte sfeer te scheppen waardoor je prima tot rust kan komen in je vakantie: ruime kampeerplaatsen, prachtige omgeving, gezelligheid maar ook ruimte om ook lekker zelf dingen te doen zoals wandelen, naar de watervallen gaan, dorpjes in de buurt te bezoeken, etc. En Erik en Rosalinde staan altijd klaar om je goede tips te geven. Deze camping is een aanrader, met of zonder hond. Ingrid en Maurits

Afzender: Elly en Mark - zaterdag, 2 april 2016 om 17:28

Net terug van een heerlijke week in de gites van Les Fayes. Echt zeer goed bevallen, hele vriendelijke eigenaren Rosalinde en Eric.
Mooi huisje, alles goed schoon.
Prachtige omgeving waar we geweldige wandelingen hebben gemaakt.

Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Elly en Mark

Afzender: Edith en Susan - zaterdag, 12 september 2015 om 17:36

Top vakantie gehad op les Fayes. Alles zat er in. Rust, gezelligheid, prachtige wandelingen, lekker zwemmen. Hulp bij verschillende dingen, heerlijk eten, mooi uitzicht, heldere sterrennachten, volle maan, boven verwachting!

Afzender: Fred en Joke Hop - woensdag, 8 juli 2015 om 11:15

Onze verwachtingen waren hoog gespannen toen wij jullie camping bekeken op internet, deze zijn uitgekomen.
Geweldig wat een fijne plek, frans met een hollands tintje. Prachtig uitzicht vanaf ons plekje en een hele fijne wandelomgeving, Belle heeft hiervan ook genoten.
Het gezamenlijk eten was heel gezellig en erg lekker. Wij komen zeker terug hebben alles nog lang niet bekeken en zijn zeker niet uitgewandeld.
Groetjes van Fred en Joke.

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid