Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Twente Bed and Breakfast 

 Er staan 77 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Hutschemaekers - vrijdag, 10 maart 2023 om 11:17

Begin februari vonden we bij jullie een goede gastvrije plek om een week vakantie te houden. We hebben een fijne week gehad.

Afzender: Anton&Tonneke - zaterdag, 21 januari 2023 om 17:34

De koffie wa klaor, en niet alleen de koffie, heerlijke knapperige knieperkens met slagroom en bovendien was de hottub al gevuld, zodat we direct konden gaan stoken.
Na weken van regen en grauwe kou arriveerden we, nu alweer voor de derde keer, voor een midweek in het gezellige huisje van Marlies en Harrie, met een warm onthaal en bovendien een heldere middag met een mooi zonnetje, zijn we direct weer helemaal thuis. De vetbolletjes voor de vogels hangen er weer, de waxinelichtjes wachten op een vuurtje en we voelen de rust van het uitzicht en de stilte van deze mooie plek over ons komen. We fietsen wat in het schitterende Springerdal, wandelen wat in de directe omgeving en laten ons heerlijk opwarmen in de hottub. Meer hebben we niet nodig om een paar geweldige dagen te hebben en nu weer voor de derde te keer te voelen dat we liever nog niet naar huis gaan. Marlies en Harrie dank voor deze fijne plek en we komen beslist weer.

Afzender: Hanny en Willem - zondag, 14 augustus 2022 om 10:34

Een heerlijke week gehad in jullie fijne huisje in een hele mooie omgeving. Heerlijk rustig en helaas we door omstandigheden niet konden fietsen toch een hele fijne week gehad en ook al geboekt voor volgend jaar dan hopen we wel op de fiets de mooie omgeving te verkennen.
Groetjes Hanny en Willem

Afzender: Tonneke Wilmink - dinsdag, 8 februari 2022 om 18:59

"We zijn vroeg, nog voor de afgesproken tijd. Niemand thuis, wel de > sleutel in de voordeur. Wat een vertrouwen, wat een welkom. > In de woonkamer worden we verrast door een bonte specht die zich > tegoed > doet aan een pot pindakaas in de heg, en een tros koolmezen die voor > 't > raam lunchen aan een vetbol. Pas halverwege de week, als de bol > zienderogen slinkt, besef ik dat die er speciaal voor ons is > opgehangen. > 't Lijkt een kleinigheid, maar het is precies waarom we hier zo graag > komen, warme aandacht, oog voor detail, zoals die vele knusse harten > en > hartjes en de nieuwe waxinelichtjes overal waar je maar kijkt. > We wandelen, fietsen, kijken naar de vogels, genieten van de stilte en > > de wetenschap dat het goed toeven is in dit gezellige huisje met z'n > heerlijke hottup. Harry en Marlies dank en zeker tot ziens. > Januari 2022 > Anton en Tonneke

Afzender: Jan en Hanneke - maandag, 18 oktober 2021 om 14:13

Dag Marlies en Harry.Wat hebben wij een fijne week gehad in de omgeving van Mander.En in jullie huisje,alles prima in orde.Bedankt en wie weet tot ziens.Groetjes Hanneke en Jan.

Afzender: Piet en Leny - vrijdag, 10 september 2021 om 18:17

Piet en Leny 18:10 10-09-2021We zijn een week in het huisje geweest bij Harry en Marlies. We troffen het met het weer maar ook met de heerlijke plek voor een weekje onthaasten. Het is er prima voor elkaar, veel fiets en wandelroutes hebben ze voor je klaar liggen. Zoveel konden we in één week niet doen dus we moeten zeker nog een keer terug. Harry en Marlies bedankt voor het fijne contact en verblijf

Afzender: Ton en Wilma - maandag, 17 mei 2021 om 9:11

Wat een heerlijke week hebben we hier gehad. We konden nog 2 nachten langer blijven ook. Het is zo’n mooie omgeving, geen dag dezelfde wandeling gedaan, wat een afwisseling, ook in het landschap. Als we uitgewandeld waren konden we genieten van de kippen, die voor onze neus scharrelden. Kortom een prachtige locatie waar je je niet hoeft te vervelen. Komen zeker nog een keer terug.

Afzender: Tonneke en Anton - vrijdag, 23 april 2021 om 21:14

Beste Marlies en Harry,Zaterdag 17 april 2021, 10.00 uur. De zon schijnt en 't is nog fris, de weilanden zijn wit van de nachtvorst. De auto is gepakt, fietsen op de drager, tijd om naar huis te gaan. 'Laten we binnendoor rijden, niet over de snelweg'. Ik heb geen zin om afscheid te nemen en naar huis te gaan. We hebben vanaf maandag 12 april in 't knusse, gezellige huisje gewoond op 't erf bij Harry en Marlies. We hebben de hazen over het veld zien rennen, de reeën zien oversteken en de kippen in het warme zand, vlak voor het keukenraam zien wroeten. 's Morgens was het genieten van de stilte, 's middags fietstochten door het prachtige landschap. Historische essen met statige boerderijen aan de rand, slagenlandschap met eindeloze kavels zover je kan kijken. Bedenken hoe 't eeuwen geleden was in 't Engbertsveen.'s Avonds de tub gestookt en zo rood als een kreeft, loom en voldaan uitdampen en slapen in een heerlijk bedje. Dat was de eerste maar beslist niet de laatste keer dat we hier hebben gelogeerd. We hebben het heel goed gehad.Dank jullie wel.

Afzender: Hetty Potters - zaterdag, 20 maart 2021 om 11:22

Van 15 tot 19 maart hebben wij een heerlijke midweek doorgebracht in het huisje van Harry en Marlies Bos. Een heerlijk plekje, waar het je aan niets ontbreekt met als extra de houtgestookte hottub waarin we twee avonden hebben ‘rondgedobberd’. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Met scharreleitjes van de kippen die voor de deur liepen, gingen we terug naar huis. Met de gedachte om zeker terug te keren naar dit mooie plekje en de vriendelijke mensen! Dus, Harry en Marlies, tot de volgende keer!

Afzender: Anneke - zaterdag, 6 maart 2021 om 18:41

Dag, klopt het dat in het weekend van 20 en 21 maart jullie huisje pas tweede helft 21/3 beschikbaar is en dan maar voor 1 nacht? Wij zoeken iets van 19 t/m 22 maart

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-77]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid