Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek Karin & Carl Mollee 

 Er staan 134 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Harm Oussoren - vrijdag, 5 augustus 2022 om 17:20

Carl. Ik ben zo maar op het net aan het surfen en kom jou site tegen. Even een groet

Afzender: Carl Mollee - woensdag, 25 mei 2022 om 21:23
Homepage: http://www.mollee.at

Dit gastenboek is oud. Ik bewaar het slechts uit nostalgische overweging. Laat overigens niets je tegenhouden om er iets in te zetten. Bezoek ook eens onze aktuele website: www.nvk.at.

Afzender: Hans Oosterwegel - maandag, 21 juli 2014 om 22:02

Waar ik het meest van onder de indruk was waren die schitterende steeds zich veranderende wolkenluchten, vooral die dreigende, die met de verstilde, witte slierten gesluierde bergflanken. Daar ben ik wel jaloers op. Schitterend. Maar ook de prachtige “klautering” langs de gladde, nathouten, hangpaden tegen de rotsen aan verankerd boven “Die Schleppaschucht”! Heel mooi. Leuk ook, dat de boardercollie (ben zijn naam vergeten, oh, ja, Joop!) die zonder angst op zijn hoge leeftijd gewoon naar boven snelde, als een jonge, onverschrokken god!
Leuk om op je website weer te kijken, Carl. Prachtige Venetië foto’s, en wandelfoto’s, en prachtige sneeuwfoto’s waar ik, wat de laatste foto’s betreft, persoonlijk een donkere achtergrond voor gekozen zou hebben, omdat dan die prachtige sneeuwfoto’s veel beter uitkomen. Maar dat is peaunuts.

En ja, ik probeerde, weer dat irritante fruitvliegje onderaan mijn scherm er af te vegen, totdat ik het me weer herinnerde: rebelse humor van ene Carl Mollee.

Jullie wonen schitterend. Heel gezellig huis hebben jullie, wat ik er in de gauwigheid van gezien heb. Mooie plek tussen heel veel groen. Heerlijk.

Afzender: eva - maandag, 10 februari 2014 om 16:55

hallo karin en carl.leuk dat het bij jullie sneeuwt.bij ons niet.(O)op 18feb. is het op mijn school carnaval.en daarna vakantie.en dan op 2maart is mijn verjaardag!!!!!!!!!!!! daaaaaaaaaaaaaaaaaaag groetjes eva en adri

Afzender: Felicitas - maandag, 10 september 2012 om 15:05

Hallo,
noch ein Nachtrag, wir waren natürlich auch am Faaker See, Ralph wollte sich das Spektakel nicht entgehen lassen, aber auch in Velden war ganz schön was los,
Felicitas

Afzender: Felicitas - maandag, 10 september 2012 om 15:02

Hallo,
das sind ja super Foto`s vom Harley Treffen. Wir hatten Besuch aus dem Allgäu, Ralph hatte ganz leuchtende Augen und will nächstes Jahr zum Harley-Treffen kommen bzw. mal eine Maschine ausprobieren. Vielleicht hat er aber schon eine Harley bis 2013- wer weiß!!
Herzliche Grüße felicitas

Afzender: Felicitas - woensdag, 8 augustus 2012 om 10:55

Hallo Karin, hallo Carl,

ihr habt ja tolle Touren gemacht in den letzten Wochen,

liebe Grüße aus Köstenberg
Felicitas

Afzender: Tim en Mieke Steeman - donderdag, 6 oktober 2011 om 22:19

Volgens mij ontdekte ik ergens in 2005 jullie site. Dat was na weer een heerlijke tijd in Oberwölz (Steiermark) en met heimwee thuis. Door jullie site begon bij ons het idee vorm te krijgen om ook naar Oostenrijk te verhuizen. Nu komt het er dan eindelijk van.
Ons huis is in 2 1/2 week verkocht en eind volgende maand vertrekken we. We hebben daar momenteel nog geen huis :).
Mochten we niets vinden, dan kunnen we in ieder geval tot april in een vakantiehuisje. Van daar uit is het makkelijker huis en werk te zoeken/ vinden. We zien wel.
Bedankt voor jullie site en alle tips. Misschien nog eens tot ziens.

Groeten,Tim en Mieke Steeman

Afzender: Linda Hegeraad - maandag, 16 mei 2011 om 12:18

Erg genoten van de foto's. Trouwens erg informatieve website.
Groeten, Linda

Afzender: Paul - zondag, 2 januari 2011 om 17:10
Homepage: http://paulopc.hyves.nl/

Hallo Karin en Carl, de beste wensen voor 2011 En dat jullie dat in goede gezondheid mogen mee maken. En dat jullie nog lang van het mooie Oostenrijk mogen genieten. Groetjes Corry en Paul Zoethout www.tirol-camp.hyves.nl/

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80] [81-90] [91-100] [101-110]

 Toon berichten per pagina. 

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid