Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS 

 Gastenboek VAN DANSHOEVE 

 Er staan 60 berichten in het gastenboek. 

Afzender: Nele - donderdag, 3 februari 2022 om 13:53

Beste An, Marcel en Silke
Bijna 1 jaar is onze lieve Uri-Lou nu. Een mooi moment om jullie oprecht te bedanken. Na meer dan 20 jaar eindelijk opnieuw een hond in mijn leven, de eerste voor ons gezin. Wat voor een prachtige beer hebben we van die lieve mama Otte gekregen. De eerste maanden waren een serieuze aanpassing, zowel voor Lou maar zeker niet minder voor de kinderen. Wie had nu gedacht dat een pup opvoeden zoveel tijd vroeg van papa en mama We hebben al heel wat puberfratsen en eigenwijze momenten achter de rug intussen, soms met een diepe zucht - vaak hilarisch. Deugeniet Lou is intussen meer en meer te vinden voor rustig chillen en dikke knuffels. 1 woord: genieten! Hartelijk dank An voor alle mooie momenten die we bij jullie mochten beleven bij de kleine pups. Dankjewel voor alle tips, de berichtjes tussendoor, de vele foto's. Dankjewel voor het vertrouwen! Ondanks de coronamaatregelen zijn we altijd heel welkom geweest bij jullie. Door jullie warme zorgen en thuis voor de pups, hebben ze een fantastische start gekregen. Die thuis zetten wij voor Lou verder. En wie weet ... eens een Berner altijd een Berner? Veel liefs, dikke poot, en tot gauw. Nele x

Afzender: Fabienne Favry - donderdag, 9 april 2020 om 9:54

Chère An, cher Marcel,
Je suis très heureuse d'avoir adopté un chiot Van Danshoeve. T Pomme d'Amour nous apporte beaucoup de joie et d'amour… et beaucoup de bêtises aussi ! Mais cela est normal.
Pendant cette période de confinement dû au corona virus, je peux profiter pleinement de ma petite Pomme D'Amour.
Vous êtes une famille formidable, exceptionnelle. J'espère vous revoir bientôt.
Bisous à vous.
Fabienne, Pierre et les enfants.

Afzender: Huguette - zondag, 30 juli 2017 om 18:47

Ook in Nazareth alles super ok met Q-Mina (teefje blauw) een voorbeeldpup. Wij kwamen vrij toevallig bij jullie terecht, maar wat een geluk want jullie zijn ongelooflijk vriendelijk en professioneel. Met een oneindig geduld en bovenal hopen liefde worden de pupjes grootgebracht en hun nieuwe baasjes begeleid. Een dikke merci! 🌹

Afzender: Pheego Van Danshoeven - maandag, 19 december 2016 om 10:16

Waouh!!! Quelles bonnes personnes, quel magnifique élevage, quel amour des bernois...Merci merci merci de nous avoir confier Pheego, nous ferons tout pour qu'il est une très belle vie près de nous!!! A bientôt

Afzender: Our Jay Jay van Danshoeve - maandag, 6 juni 2016 om 13:53
Homepage: http://campingfautsburg.com

Woef, woef Hallo An, Silke, Marcel, Mama Myra, zusje Otte, tante Milly en tante Kato. Wat een prachtig filmpje hebben jullie van ons gemaakt. Ik ben o zo trots dat ik bij jullie op mocht groeien en zoveel heb mogen leren en ook afleren. Ik ben nu 1 jaar oud en zal jullie nooit vergeten en zijn jullie altijd in mijn hart ook bij mijn baasjes. Heel veel dikke lebbers voor jullie van Our Jay Jay van Danshoeve en heel veel kusjes van de baasjes.

Afzender: Bente - dinsdag, 18 augustus 2015 om 19:42

Wij willen jullie bedanken om ons de mogelijkheid te geven kennis te maken met dit prachtige ras! Dankzij jullie hebben wij onze schat Mabel in ons leven! Ze groeit elke dag een beetje meer uit tot een prachtige jonge dame! Wij zijn super fier op haar.. Jullie hebben een passie voor deze teddyberen en dat zie je in elk aspect. Chapeau voor al jullie harde werk. Wij kijken al vast uit naar de 27ste september!

Groetjes en likjes
Bente & Mats
Balou & Mabel

Afzender: Grigis Marc - maandag, 10 augustus 2015 om 10:27

Yep, tot mijn grote schaamte moet ik toegeven dat ik Silke was vergeten te vermelden voor de geweldige zorgen die ze aan Olaff gaf. Trouwens Silke is de meter van Olaff en die 2 zijn 2 handen op ene buik :-)

Afzender: Grigis Marc - zondag, 19 juli 2015 om 6:07

Het beste dat je kan overkomen is een puppy van "van 'Danshoeve". Gewoon super. Mijn Olaff heeft juist de eerste nacht thuis doorgebracht. Zo sociaal dat hij is en dat allemaal dank zij "mama An". De puppy's zijn zo perfect opgevoed, je kan het niet geloven. Tijdens onze puppy bezoeken zagen we de goede verzorging, de properheid die zo hoog stond aangeschreven, het contact met hun dieren enz.... Zulke verzorging kan men niet terug vinden bij "kwekers". Geef mij maar van 'Danshoeve. An nogmaals veel dank, wij zijn zo gelukkig met onze Olaff.

Afzender: Nathalie & Rob - zondag, 25 januari 2015 om 17:49

Hey An, Silke en Marcel,

wij hebben het filmpje ook gezien, super gewoon!! Ook het filmpje van de puppywandeling hebben we nu pas gezien....
Fantastisch, 't is door nu naar al die foto's te kijken dat we zien hoe hard onze Mirko veranderd is!!!
We kijken al uit naar het volgend samenzijn.

Vele groetjes,
Nathalie & Rob en dikke poot van Mirko

Afzender: Ariane en Chedley - woensdag, 14 januari 2015 om 20:37

Hallo An, Marcel en Silke,
Uitstel is dus wel echt geen afstel! We hebben net het filmpje van de wandeling bekeken! Super gewoon!! Heel veel foto's waarvan ik niet wist dat ze genomen waren In ieder geval, ons mag je volgend jaar opnieuw verwachten!! Groetjes, Ariane en Chedley
En natuurlijk een hele dikke poot van Myo

Afzender: Ariane en Chedley - zondag, 23 februari 2014 om 16:12

Hey An, Marcel en Silke,

Eerst en vooral nen dikke mercie!! Vanaf het eerste contact hadden wij een zeer goed gevoel bij jullie manier van werken. De pups groeien op met zoveel liefde en goede zorgen, waardoor het schatjes van honden zijn. Die eerste wekelijkse bezoekjes waren voor ons dan ook iets om naar uit te kijken, samen met de vele foto's. De laatste week was er één met al wat meer spanning, want hoe zou Myo het hier bij ons thuis stellen?!! Maar zoals verwacht, ondertussen een week later, is hij het hier al goed gewoon Hij groeit dat het niet normaal is, en spelen vindt hij geweldig!! We willen jullie dan ook langs deze weg nogmaals bedanken voor alle moeite, korte nachten, lange dagen, etc. Geniet zelf nog van jullie 2 lieve schatten, en geef Kato en Myra een dikke knuffel van ons.
Tot binnenkort!
Ariane en Chedley

Afzender: Van der Steenen Manja - dinsdag, 18 februari 2014 om 12:22

Beste An ,Marcel &Silke.
Langs deze weg willen wij jullie héél erg bedanken voor alles wat jullie ons hebben geleerd.
De vele tips, het zelf mogen uitvoeren van bepaalde handelingen enz...Maar vooral ook voor de goede zorgen van de pups en de tijd die jullie erin hebben gestoken.Alles in jullie privé leven schoof langs de kant.Proficiat daarvoor.Jullie verdienen een medaille !Jullie waren niet alleen super voor de pups,maar ook wij werden vanaf het begin ook hartelijk onthaald. Niks was te veel.Buiten gewoon SUPER ! Jullie gastvrijheid stelden we steeds op rijs ! Jullie zijn voor ons niet gewoon fokkers maar hélé toffe lieve vrienden geworden.
Die voor ons heel veel betekenen.
Ook nog eens heel erg bedankt in het vertrouwen in ons.Dank zij jullie komt onze droom uit.Wij gaan ons super best doen om Mayka een gelukkig leven te geven in ons gezin. Alle tips gaan wij met open armen gebruiken.Merci daarvoor ,want uit alle uitleg van verschillende zaken hebben we veel geleerd !Houden zo !!
In één zin ..Héél erg bedankt voor alles ,jullie zijn TOP !Moge onze vrienschap blijven groeien
Manja , Pascal , Erna, Lenina , Arakin , Chiasa .

Afzender: Yves & Kristina - zondag, 2 februari 2014 om 14:00
Homepage: http://www.van-ardiga.be

Dikke proficiat aan Kato voor de prachtige pups, ze zijn mooi opgegroeid tot geweldige beertjes.

Grts Yves & Kristina

Afzender: Nathalie & Rob - maandag, 30 december 2013 om 18:15

Beste Ann, Silke en Marcel,

dikke proficiat met de prachtige puppies! We waren ook heel blij te horen dat het met Kato zo goed gaat! Naar de foto's te zien is het een goed moederke.

Kijken er naar uit om te komen kijken binnen een dikke 2 weken naar onze "Mirko" en z'n broertje en zusjes.

Groetjes en tot gauw,
Nathalie & Rob

Afzender: Wendy,Leo - woensdag, 21 november 2012 om 18:49

Helaba,
Proficiat met jullie nieuwe pup het is een mooi beertje en schattig!
Een dikke knuffel van Ilayka
groetjes en tot zondag op de wandeling!

Afzender: Wendy,Leo - maandag, 1 oktober 2012 om 17:47

Hallo,

Het was een superleuke dag met het zonnetje erbij was het zeker een toffe dag.
We hebben er van genoten om de berners nog eens te zien was al een tijdje geleden en het waren zulke toffe baasjes met hun honden.
Tot een volgende keer dat zal aan de zee zijn
salukes!

Afzender: Dominique - zondag, 30 september 2012 om 11:05

Hallo hallo,

Wij hebben super genoten van onze wandeling met de woeffies en de mensen natuurlijk.
Het weer was fantastisch en achteraf de company was tof he alleen jammer dat de andere mensen van de puppies er niet bij konden zijn, want de gelijkenissen zijn altijd tof om te vergelijke en amai Kato die lijkt heel goed op onze Khaos!!
wij zien er naar uit om naar de zee te gaan zunne!! tot dan en vele groetjes vanuit Sleidinge en dikke poot van onze kapoenen Dante en Khaos

Afzender: Wil en Jeanet Kettmann - maandag, 21 mei 2012 om 8:15
Homepage: http://zaros.jouwweb.nl

Gita gefeliciteerd met je vijfde verjaardag dat mag vandaag dik gevierd worden samen met je baasjes. Laat je maar lekker verwennen door ze.groetjes uit Zoetermeer

Wil en Jeanet en een knuffel van Zaros

Afzender: sabine - donderdag, 10 mei 2012 om 19:38

Hallo An,marcel en silke
aan Gita een dikke proficiat met de geboorte van haar pup!gaat alles goed met haar?
grtjs sabine,dimi,staf en Koshyxxx

Afzender: Wil Kettmann - donderdag, 19 april 2012 om 13:01
Homepage: http://zaros.jouwweb.nl

Hallo familie Verbelen,Kwam eens even neuzen hoe het met de mooie zus van Mac Ghandor gaat. Ze ziet er geweldig uit en de Berner Sennen blijft natuurlijk een fantastisch ras. Wij hebben ondertussen een Zwitserse Witte Herder Zaros Keano Adorable White Pearl. Hij heeft ondertussen op 1 april zijn eerste show gelopen bij de ZWHVN in Soest met als resultaat Beste Reu (baby) en Beste Baby van de show met een dikke veelbelovend.Natuurlijk zal ik de zussen van onze Mac blijven volgen.Groetjes Wil en Jeanet Zoetermeer (NL)

Afzender: sabine - maandag, 19 december 2011 om 19:07

Proficiat aan Kato! We zijn allemaal heel fier,vooral haar broertje,Koshy, is heel trots. Doe zo verder!sabine,dimi,stafke en Koshyx

Afzender: doolaege Ruddy - zondag, 18 december 2011 om 18:45

Proficiat met de eerste plaats,doe zo voort.Groetjes vanuit de beekstraat.

Afzender: tom slabbaert - dinsdag, 6 december 2011 om 22:23

hallo, marcel, ann en silke, nogmaals bedankt voor de mooie wandeling in Buggenhout-bos: ik ga nogmaals proberen om wat foto's door te sturen van onze wandelingen met kvando!! onze jongen stelt het goed maar ik moet hem wel kort houden want hij heeft een karaktertje en laat zich niet doen...maar zo heb ik het graag!!

Afzender: Dominique - dinsdag, 29 november 2011 om 16:45

Dag lieve mensen
Wij willen toch even via deze nog eens zeggen hoeveel we hebben genoten van de wandeling op 20-11-2011. Heel mooi bos en super mooie honden hebben wij toch
Wat heel tof was voor ons, was om de gelegenheid te krijgen om de andere eigenaars van de pups te zien en kennis te maken.
Zeker voor herhaling langs onze kant!!!
Maar zoals ik zei kom eens tot aan de Lembeekse bossen en jullie zullen ook een toffe namiddag hebben. Dikke kus van ons en dikke poot van onze Dante en Khaos
Tot horens en Anneke en Silke en Marcel jullie zijn de max hehe doe zo verder

Afzender: Lieve, Bart, Jenthe en Br - maandag, 10 oktober 2011 om 21:33
Homepage: http://www.lede.be

Hey An, Marcel en Silke,
Hier gaat alles opperbest met Kyra ze heeft het hier naar haar zin en doordat jullie zoveel met haar hebben gedaan is het een enorm gemakkelijke pup. Bedankt voor al jullie inspanningen en liefde voor de pups. Jullie zijn een aanrader voor mensen die graag een puppy willen die liefdevol en goed opgevoed is. Bedankt voor alle informatie en dat jullie nu nog klaar staan als we vragen hebben. Tot binnenkort en ne poot van Kyra

[1-25] [26-50] [51-60]

 Terug naar de website 


 Disclaimer & privacybeleid